Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil
Moleek píše:Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil
Přesně jako můj kámoš, na sh*t-strata navalil 12ky několikrát. Pak to urvalo tremolo, zvětšilo dohmat, vygajdalo pružiny a hrát se na to kloudně nedalo
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Moleek píše:Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil
Přesně jako můj kámoš, na sh*t-strata navalil 12ky několikrát. Pak to urvalo tremolo, zvětšilo dohmat, vygajdalo pružiny a hrát se na to kloudně nedalo
kdyz jsem byl jeste tupej tak jsem na stratovi(ALBA neco srovnatelnyho s Dimavery nebo Staggem) 15 Fendery struny(nejakej ten mesic) dodnes tam mam 12 a ma dohmat jako predtim a zadny problemy s tremolem tohle je asi individualni , rekl bych ze byt na origo Fenderu (treba ty 15) tak to ta kytara v pohode prezije
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:) Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Opravdu mě nenapadá, proč by si někdo měl na kytaru dávat hrubší struny než 12ky, natožtak 15ky Do Ečka to snad ani nenaladíš a ikdyby, hrát se na to dá houno. Jestli kvůli tak hlubokému podladění, tak už by člověk měl spíše přemýšlet o vícestrunném nástroji Nebo jít rovnou na basu
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem