Nove snimace?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Hypocrites

Nove snimace?

Příspěvek od Hypocrites »

Hraju asi rok a mam squier by fender bullet a nevim jestli ma cenu menit snimace a nevim ani za jake to vymenit a co od toho muzu cekat...ale vim ze by mi vubec nevadilo zlepsit zvuk :) ...tak prosim o rady...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tak snimaci se zvuk meni vyrazne....a navic je pri koupi pozdejsi kytary muzes vytahnout a adt do ni ze...takze je to vec, kterou ybch udelal. No dalsi otazka je takova, jaky mas aparat. I an nem dost zavisi, zda se zmena nejak razantne projevi....Kabelaz, atd. Napr. mit v prumerne kytare dobre snimace, jo to je fajn vec,...ale mit to zapojene v nejakem chrastitku...no mylsim si, ze to by pak byly zbytecne. Tak se rozhodni sam. A jake snimace...Podle toho jestli chces zvuk Hb ci SC...A pak taky jake ze...
Hypocrites

Příspěvek od Hypocrites »

no to kombo slabota ale tak pak si urcite budu kupovat nakeho marshala...premyslel sem ze bych tam dal jeden humbucker ve tvaru singlu a dva singly ale ja se vtom moc nevyznam jake tam sou ty polarity a tak dival sem se na muzikant.cz ale proste moc se vtom nevyznam :(
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Zdar, mam Cort G200, takze prakticky nejnizsi Cort, kytara za 3500, ma vyznam v te menit snimace?
Puvodne jsem myslel, ze koupim rovnou X-11, ale zatim to tak nevypada, takze co? :)
A kdyz uz, tak jaky snimace? Diky moc
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

kamarád má G200 a jsou tam nejlepší "levný" signle coily, co jsem kdy slyšel. Tam to podle MNĚ moc cenu nemá, ten kámoš tam akorát zvětšil díru a má tam humbucker RM CUSTOM keramiku
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jak dlouho ho ma?
on to totiz Cort dost meni ;)
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

asi rok a pul
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
termyx

Příspěvek od termyx »

o výměně snímačů kontkrétně v bulletovi už tu bylo napsáno celkem dost, takže maličko zbytečnej topic, ALE....

-nový snímače hodí tu kytaru úplně někam jinam,ALE..

-typickej stratovskej zvuk z toho prostě nedostaneš ani omylem a to z důvodu, že to dřevo prostě olše neni..ALE..

-ten zvuk se tomu hodně blíží, některý mexika se mi ani za mák nelíbily jako muj bulletík:D, ALE..

-ani na twin reverbu z toho nedostanu ten pravej stratovskej twang(mlčte ti, kteří začnou argumentovat tím, že pravej twang je z telete:D)

prostě to zvedne zvuk tý kytary a to bez debat a zvuk pravýho stratu to začne připomínat hlavně ve vyšších polohách-tzn. 12.pražec +-
ikdyž tak sametovej taky není..

-rozhodně pokud neplánuješ dlouho novou kytaru, tak je to myšlenka dobrá
:arrow:
to a to a za chvíli zas tohle
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“