Ibanez TBX 15R

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Smile

Ibanez TBX 15R

Příspěvek od Smile »

hoj. rozhodl sem se pro koupeni komba, pac hrani pres pocitac me tak nak uz proste stve :-) chci to jenom na domaci hrani, zadna zkusebna (neni kapela :-( ) natoz naky koncerty :-D:-D a tak nak mi do oka padlo tohle kombo

http://musiccenter.cz/Ibanez-TBX-15R/Ko ... y/:3:22701

co si o nem myslite? hral ste na nem nekdo? :-) nebo jaky jiny do 2,5k byste mi poradili?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Co chceš hrát za styl? [I doma je lepší mít něco ,,konkrétnějšího" ]
Smile

Příspěvek od Smile »

hups, sorry, na to sem zapomnel. no, styl kapel jako 3 doors down, nickelback, rush, foo fighters, rise against, crossfade, autopilot off, bullet for my valentine atd.

takze kdyz bych to mel dat na zanry tak rock a punk rock
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
afektband

Příspěvek od afektband »

SmileCZ píše:hups, sorry, na to sem zapomnel. no, styl kapel jako 3 doors down, nickelback, rush, foo fighters, rise against, crossfade, autopilot off, bullet for my valentine atd.

No nechceš radši zainvestovat do nějakýho multiefektu? Třeba Zoom G2.1u? Napojit to na pořádný bedny od kompa a jedem, já tutěm kombům totiž vůbec nevěřim, buď to jenom chrastí hučí a nehraje, nebo to stojí minimálně 4,5k.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

SmileCZ píše:hups, sorry, na to sem zapomnel. no, styl kapel jako 3 doors down, nickelback, rush, foo fighters, rise against, crossfade, autopilot off, bullet for my valentine atd.

To mi nic neříká až na Bullet for my Valentine...
A nejsi radši ochoten do toho vrazit o tisícovku víc?
Vox AD15VT mám na mysli ;)
Smile

Příspěvek od Smile »

prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicum :-D navic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru :-P

afektband - problem je ze u toho kompu poradny bedny nejsou :-D:-D

sem si myslel ze kdyz je na tom znacka ibanez ze by to mohlo hrat nak solidne a docela ste me rozhodili :-D

EDIT: 100. post :-D jak ja se tesil az tohle napisu :-D:-D
Naposledy upravil(a) Smile dne 1.10.2008 19:12, celkem upraveno 1 x.
afektband

Příspěvek od afektband »

SmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicum :-D navic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru :-P

sem si myslel ze kdyz je na tom znacka ibanez ze by to mohlo hrat nak solidne a docela ste me rozhodili :-D
Ibanez dělá hlavně kytary pak efekty a aparáty jenom okrajově.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

SmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicum :-D navic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru :-P

Ibanez jede spíš přes kytary [které jsou hodně dobré, jak nižší cenová relace, tak ta vyšší... ] Přes zesilovače nevím... Na živo jsem neslyšel, použe Val Bee na netu a MIMX [ten mne docela zaujal, to je simulant]

Toho Voxe můžeš koupit jetého ne?
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já hrál na nějaky kombo ibanez (nijak jsem se na něj nezaměřoval, protože jsem v hradišti testoval kytary a pichli mi to do toho) má to krásnej čistej zvuk, ale zkreslenej se mi opravdu vubec nelibil, ae mozna při pohrání s korekcema by to šlo. a docela to řve na 15tku
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

co tak Crate FW15R? myslim ze vhodny amp..
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Crat ... od_id;9486
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

thomas19 píše:co tak Crate FW15R? myslim ze vhodny amp..
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Crat ... od_id;9486
O Flex Wawe jsem taky přemýšlel, že mu ho navrhnu... Ale ten jetej VOX se mi zdá jako lepší volba...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

EDIT: 100. post :-D jak ja se tesil az tohle napisu :-D:-D
Ja bych tomu veril, ze to bude hrat solidne... pochybuju, ze tohle kombo vsichni prispivajici slyseli ;) za sebe rikam nenech se rozhodit :) ja bych se ho rozhodne nebal
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

afektband píše:

Ibanez dělá hlavně kytary pak efekty a aparáty jenom okrajově.
hm :D a nejsou vubec spatny!
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Smile

Příspěvek od Smile »

janspilka - taky si myslim ze to nakonec stejne budu muset zkusit pac sem se tu toho o tom ibanezu este moc nedozvedel :-D:-D:-D
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Tu 15ku sem zkoušel u Houdka v Plzni. Je to dobrý kombíčko, líbí sem mi to zkreslení. Super sou parametrický středy, tim se dá fakt vylepšit zvuk. Měli tam jenom tu 15ku, ale budu objednávat asi 30W, páč tam ta 15ka stála 3600 a na kytarách stojí 30ka 3158 :D Taky sem zjistil, že narozdíl od 15w má i výstup na footswitch. Jinak tam máš i na čistým kanálu zkreslení, takový jemný, spíš crunch, takže fakt dobrý(je to zvláštní poťák - dá se stáhnout) ;)
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Dzona

Re: Ibanez TBX 15R

Příspěvek od Dzona »

Já ho mám a tedka mi mimochodem pěkně vynechává! :( Ale jestli chceš hrát něco tvrdšího, tak mezi tranzistáky v týto cenový relaci bysi neudělal chybu, ale jestli budeš chtít hrát nějaký věci jako oasis nebo třeba AC/DC tak na to zapomen! Když na něm hraješ vyší akordy jako třeba Dčko, tak to zní opravdu příšerně!!
jarji

Příspěvek od jarji »

Myslím že to tu už píšeš zbytočne. Tento topic je totiž z roku 2008. :?
Carpe Diem
filo01

Příspěvek od filo01 »

Jarji: díky za nakopnutí, už jsem se chystal taky přihodit nějaké to "moudro" :D
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
Smile

Příspěvek od Smile »

jo, uz mam trosku jinou techniku :-D ale stejne dik! :-D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“