Jaj zajdi do shopu kde můžeš a vyzkoušej tam ty komba a budeš vědět svoje proboha.
Úplně miluju jak to tady někdo řeší a přeřeší a koupí si to pak přes internet jen díky tomu, že mu X desítek géniů řeklo, že to ASI bude hrát dobře
Já vzburcoval dvoje hudebniny, ozkoušel co šlo a pak si vybral a koupil podle vlastního úsudku a jsem happy. Taky ti to doporučuju, nebo tady z toho věčného řešení zblbneš.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:Jaj zajdi do shopu kde můžeš a vyzkoušej tam ty komba a budeš vědět svoje proboha.
Úplně miluju jak to tady někdo řeší a přeřeší a koupí si to pak přes internet jen díky tomu, že mu X desítek géniů řeklo, že to ASI bude hrát dobře
Já vzburcoval dvoje hudebniny, ozkoušel co šlo a pak si vybral a koupil podle vlastního úsudku a jsem happy. Taky ti to doporučuju, nebo tady z toho věčného řešení zblbneš.
přesně to jsem chtěl napsat. Tady na foru se dozvíš co tak asi je podle mnoha uživatelů odzkoušené a oblíbené. To ale neznamená, že se ti to bude líbit taky. Pak si to koupíš, zjistíš, že je to na ***** a budeš na zbytek fora naštvanej
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
čus ......tak poslouchám to stejný co ty a nedávno sem řešil stejnej problem akorat ne s lampam:D no k věci.....zkoušel jsem v hudebninách ten cratefw65 a co tu demilich napsal je do tečky pravda. je to kombo s vybornym zkreslenim ....na metal a punk ideal . čistej je taky pěknej:-)
Mno kdyby se muj lanýž nevyhoup na bazači za 3k tak bych si pozdějš asi ten crate koupil jenomže sem měl fin. tíse n a potřeboval sem silnější kombo.
takže za mě fw65 .
ted je jen otazak jesi chceš trand. nebo lampu.......
bože bud jsi tak natvrdlej, nebo sis pořádně nečetl, co jsem psal...punk se dá hrát na všechno, záleží na tom, jak jsi náročnej na zvuk. Jde o to, že z vývěru těch komb je na to mnohem vhodnější Crate s OverDrive krabičkou, protože má větší výkon a reprák a ten zvuk TLAČÍ, kdežto Super Champ je menší a zvuk není tak plnej a hutnej a ty simulace tvrdších zvuků jsou na h***o. Dle mého názoru je to maximálně na classic rock, nemá cenu takový komba tavit...a taky pochop, že když napíšou v e-shopu, na co všechno se to dá použít tak to asi nebude to pravý dubový...hrál jsem na to a tvrdší zvuky jsou otřesný
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jo ted uz to chapu tak pardon, moc se omlouvam za moji natvrdlost..
pokrocil sem ve vyberu a ty petiwatovy lampicky sem vyloucil.. takze mi zbyl vox AD3OVT, crate V18, crate V50 (ten to asi nebude, moc drahej a asi zbytecne vykonej), roland cube 30X, crate flex wave 65W
zatim vyhrava vox, tady mam duvody: je univerzalni, takze kdyz se mi casem zacne libit jinej zvuk, neni problem... nemusim zhavit lampy, jsem zvyklej si hrat vzdycky chvili stylem zapnu kombo, hraju vypnu a du delat neco jinyho a za chvili se k nemu vratim... je dvakrat lehci nez crate, coz je pro me dost velka vyhoda, myslim ze ho obcas budu chtit nekam vzit a vypada i prenosnejc... posledni vec je ze sem zacatecnik a tak se tech lamp zatim docela bojim
tot vse:)
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m
je to docela rozumná volba.) Kytarista Mnágy Martin si koupil Vox AD60VT a dokonce na něj hraje všechny kšefty, místo Fendera Hot Roda...bavil jsem se s ním o tom, protože mě zajímalo, proč vyměnil celolampu za trandák, jeho hlavní důvod byl, že se v kapele víc prosadí díky středovějšímu zvuku...no lámal jsem si hlavu s tím, proč si nekoupil AC30, ale je to jeho problém:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
zajimava historka jinak moje volba jeste neni definitivni, ted je to tak 60:40 pro voxe.. jeho souperem je crate V18.. fakt jeste nevim, asi zkouknu naky videa a mozna si udelam vylet do brna nebo prahy si to vyzkouset, skoda ze to mam vsude tak daleko
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m
Můžeš specifikovat? Já opravdu nevim o čem mluvíš. Jestli mluvíš o těch přesladkejch reklamních žvástech, tak to je snad jasný, že to tam co nejvíc vychválej. Jak to ale hraje ve skutečnosti, je věc jiná ,a prej to hraje dobře, takže kašli na nějakej žvást v e-shopu
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
tak ted jsem se zasmal a to dost kvalitne :D... 20W do zkusebny opravdu nestaci (mluvim o trandaku) Crate rada Vxx je dobra nvm co proti ni mas... pochybuju ze jsi na to hral xD vnucujes tu vsem Rolanda ktery ti tu nekdo doporucil...
Disasterpiece píše:tak ted jsem se zasmal a to dost kvalitne :D... 20W do zkusebny opravdu nestaci (mluvim o trandaku) Crate rada Vxx je dobra nvm co proti ni mas... pochybuju ze jsi na to hral xD vnucujes tu vsem Rolanda ktery ti tu nekdo doporucil...
Pavel321 píše:A Crate V 18 do zkušebny jako nestačí...?
Špatně jsi to pochopil, čti pořádně ... bubak reaguje na Disasterpiece, protože Disasterpiece řiká, že 20W kombo do zkušebny nestačí, ale bubak kontruje tím, že zadavatel threadu psal "případně" . O Crate V18 tu není řeč.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Jestly vám dotoho můžu kecat tak podle mě je na hraní ''Panku'' Nejlebší jeden ze starších typů''Peavey''.Znám docela dost Pankovejch skupin s pár z nich jsem si sám osobně i zahrál a hodně znich používá Peavey-Transtude 110 EFX.Peavey-Neshville 112 a Peavey-Envouy 110 serie 1 a serie 2.Sám jsem vlastník Envouy serie 1 a nemůžu vynachválit.Utáhne to skušebnu i domácí hraní.Tak nevím.Jsou to komba visoké kvality a příjemnýho eleryckýho zvuku když si stím člověk pořádně pohraje tak z toho vymámí i ůžasné skreslení Marsallu,Rolandu,Randallu a hodně dalších.
Mnoho zdaru shanim kombo prave ze v teto cenove kategorii ke hrani na doma i do skusebny prosel sem si forum a znamý a mám dva farotiy mezi kterýma se nemůžu rozhodnout
Toho rolanda můžu mít přez známyho za 7000. Zatím mě všichni až na jednoho řekli že ten roland je o něco málo lepší ale že prej je crate taky dobrý a hlavně je levnějši a v ceně sou pedály. Mohli byste me prosim pomoct? Nějak sem stím výběrem mezi nima uvzil na mrtvým bodě...