Promazano, Wohma
Jak přepravujete svoje Hlavy, Komba, Zesilovače atd...?
Pravidla fóra
Jak přepravujete svoje Hlavy, Komba, Zesilovače atd...?
Já k tomu používám starej strýcuv kufr z vojny vystlanej molitanem...
Ten kufr je spíš bedna... 
Promazano, Wohma
Promazano, Wohma
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
ja když sem ho kupoval tak k němu byla prostě krabice a v tý to vozim do teď ale musim ji celou přelepit už je roztrhaná
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Taky to budu resit, skoda, ze vyrobci prepravnich obalu/kufru vetsinou nemaji na strankach alespon orientacni ceny 
http://www.hardcase.cz/sortiment-hardcase-och.html
http://www.siba.cz/products.htm
http://jv-obaly.ic.cz/
http://www.hardcase.cz/sortiment-hardcase-och.html
http://www.siba.cz/products.htm
http://jv-obaly.ic.cz/
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
mohu se zeptat, proč zde byla smazána víc než polovina příspěvků? že by moderátorská diktatura? myslím, že ty příspěvky byly víc, než k tematu! žádám o vysvětlení 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
cože? tak ted tady něco nechápu...lépe řečeno někoho.)
Pokud se nemýlím, tak jsem tady na tomto foru dokázal pomoct hodně lidem ke koupi kytary, nebo aparátu, se kterým jsou spokojeni, stejně tak, jako tady skvěle poradilo dost lidí mě. A o tom forum je. To samý, když přijde pár moulů s poměrně úsměvnejma otázkama, tak se někdy jen zasměju a jdu dál, sem tam mi to ale nedá a něco napíšu. Nikdy jsem se bezdůvodně do nikoho neobouval, jestli si dobře pamatuješ...pouze jsem svým názorem vystihl situaci, což se tu snad dělat má...
Jestli to takle bude pokračovat dál, tak potěš...
Pokud se nemýlím, tak jsem tady na tomto foru dokázal pomoct hodně lidem ke koupi kytary, nebo aparátu, se kterým jsou spokojeni, stejně tak, jako tady skvěle poradilo dost lidí mě. A o tom forum je. To samý, když přijde pár moulů s poměrně úsměvnejma otázkama, tak se někdy jen zasměju a jdu dál, sem tam mi to ale nedá a něco napíšu. Nikdy jsem se bezdůvodně do nikoho neobouval, jestli si dobře pamatuješ...pouze jsem svým názorem vystihl situaci, což se tu snad dělat má...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- 60'Rock_N'_Roll
vidis snad nekdo v tom nazvu fora "www.pomoc s kytarou/aparatem.cz"? ja teda ne, ja tam vidim www.hudebniforum.cz hudebni. proste o hudbe a technice!
Omluv mě, ale co je na starym kufru po dědovi hudebního?;) Myslím, že to sem přeci jen patří mín, než dotazy o tom, co a jak hraje....
Na to, jak "zabalenej" aparát hodit do auta vážně není uplně libový zakládat téma, ale asi se na to koukám zbytečně moc z pohledu hudebníka, navštěvující "hudební forum", co?...
Na to, jak "zabalenej" aparát hodit do auta vážně není uplně libový zakládat téma, ale asi se na to koukám zbytečně moc z pohledu hudebníka, navštěvující "hudební forum", co?...
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
v tomhle pripade ale neni cemu se smat - treba me by docela pomohl nejaky dobry napad z ceho udelat case na zesak, zkusenosti ostatnich.. nerikam ze bych to bez toho nezvladl ale kdyz tu nekdo rekne dejme tomu jo - mam dobry zkusenosti s krabicou od persilu, ma treba akorat rozmer na jcm 800.. treba. nebudu davat tisice za drahy case kdyz nemam ani na cigaraMaples píše:cože? tak ted tady něco nechápu...lépe řečeno někoho.)
Prispevky jsem promazal ja (viz prvni post), protoze byly naprosto OT. Nikoho nezajima, jestli pan XY povazuje tuhle otazku za stupidni nebo ne, pokud nema co rict k tematu, tak do tohoto tematu nema vubec psat. Na tomto foru naopak zadna diktatura neni, prave proto se muze kazdy zeptat na co chce, pokud dodrzi pravidla, coz tento thread bez problemu splnuje.
Mne osobne treba zajima, kolik lidi ma flight-case, kolik nejakej ten plysovej/kozenej obal a kolik lidi to vozi/nosi jen tak. A predstav si, Maplesi, ze ne kazdej ma vzdycky auto, takze to neredukuj jen na vozeni autem.
Jestli chces zpochybnit to, nakolik sem nektery dotazy patri, tak muzes zacit predevsim v jinych sekcich, tohle totiz s hranim dost souvisi. Kdyz nekomu shori trafo a pta se, kde a za kolik to nechat spravit, tak se taky nikdo nedozvi, jak neco "hraje", ale presto je to dulezitou soucasti tohohle fora a byl by naprostej nesmysl dotazy tohoto typu potlacovat.
Jestli mas problem s tim, jak je vedeno toto forum, tak konstruktivne prispej do prislusne sekce, nejlepe do vzkazu administratorovi, a nezahlcuj thready svym OT. A to plati pro vsechny.
Mne osobne treba zajima, kolik lidi ma flight-case, kolik nejakej ten plysovej/kozenej obal a kolik lidi to vozi/nosi jen tak. A predstav si, Maplesi, ze ne kazdej ma vzdycky auto, takze to neredukuj jen na vozeni autem.
Jestli chces zpochybnit to, nakolik sem nektery dotazy patri, tak muzes zacit predevsim v jinych sekcich, tohle totiz s hranim dost souvisi. Kdyz nekomu shori trafo a pta se, kde a za kolik to nechat spravit, tak se taky nikdo nedozvi, jak neco "hraje", ale presto je to dulezitou soucasti tohohle fora a byl by naprostej nesmysl dotazy tohoto typu potlacovat.
Jestli mas problem s tim, jak je vedeno toto forum, tak konstruktivne prispej do prislusne sekce, nejlepe do vzkazu administratorovi, a nezahlcuj thready svym OT. A to plati pro vsechny.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pigdestroyer: tak tak, prave rozmyslim, jestli si necham udelat "jen" mekkej obal, anebo rovnou necham udelat kufr, ale spis to asi kvuli financim vyhraje mekkej obal, koneckoncu alespon zatim nejsme moc koncertni skupina
A asi jen tak nebudeme, minimalne nez vsichni vystudujeme, coz nejakej ten rok bude.
EDIT: NAsel jsem jeste jednu firmu, ktera dela kufry, ale uz to neco stoji...
http://kufry.tovahn.cz/cenik_kufry.htm
EDIT: NAsel jsem jeste jednu firmu, ktera dela kufry, ale uz to neco stoji...
http://kufry.tovahn.cz/cenik_kufry.htm
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
dlouhovlasac
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no ja...ten kufr potrebuju bytelnejsi, at se to v aute neroztriska... nejjednodussi /planovany/ postup se mi jevi vzit vnitrni rozmery puvodni papirove krabice, zbouchat z prken krabicu, na boky dat madla a vypolstrovat molitanem.. na krasu nehraju. hlavne to musi neco vydrzet
kdybych to jeste vybrousil mohlo by to i vypadat..
akorat to bude teda hrozne velky ... a tezky. to je jediny proc s tim jeste vaham. treba se tu dovim nejaky lepsi navrh..
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
LOOLWohma píše:Na tomto foru naopak zadna diktatura neni, prave proto se muze kazdy zeptat na co chce, pokud dodrzi pravidla, coz tento thread bez problemu splnuje.
TwistedBrother: jo asi tak jak ja
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
A presne tvuj post pravidla nesplnuje, stejne jako vetsina dalsich. Naprosto ignorujes dana pravidla (vsadim se, zes je ani necetl), neustale pises OT a postujes tu warez, coz samo o sobe je na ban, tak si rozmysli, jak se budes projevovat, pokud tu chces zustat. Pravidla jsou jasne dana a plati pro vsechny.KORTY píše:LOOLWohma píše:Na tomto foru naopak zadna diktatura neni, prave proto se muze kazdy zeptat na co chce, pokud dodrzi pravidla, coz tento thread bez problemu splnuje.
TwistedBrother: jo asi tak jak ja![]()
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus