naprosto souhlasím. jen, dirty pretty things se teď rozpadli, zrovna sem to četla ve filteru, mno škoda. ale na libertines stejně neměliSmallRabit píše:Tak tak..na tom se shodnem...You can't snad me nowPidin píše:všechny tři poslední jmenované kapely jsou super ! pete doherty 4ever
Brit-Pop Bands
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Jeje tak to sem ani nepostřehnul..no nejspíš na ně neměli, ale mě se nejvíc líbí ce na tkerym je třeba tahle:naprosto souhlasím. jen, dirty pretty things se teď rozpadli, zrovna sem to četla ve filteru, mno škoda. ale na libertines stejně neměli
http://www.youtube.com/watch?v=e5PGw_kr0Hw to je zase něco jinýho, než Liberts a taky paráda :
...
http://digitaldreamdoor.nutsie.com/page ... itpop.html
Tady jich pár je ... ale třeba u Lemonheads jsem si myslel, že to jsou amíci ...
Z toho co tady nezaznělo tak třeba Muse a Echobelly. Jinak dle mého celou tuhle odnož začali a definovali Stone Roses. A zbytek se už ani o nic dalšího nemusel snažit ...
Ale je fakt, že třeba Radiohead do britpopu nezařazuju, to si nezaslouží ...
EDIT: Tajk jsem se díval na allmusicguide a fakt to jsou amíci.
Tady jich pár je ... ale třeba u Lemonheads jsem si myslel, že to jsou amíci ...
Z toho co tady nezaznělo tak třeba Muse a Echobelly. Jinak dle mého celou tuhle odnož začali a definovali Stone Roses. A zbytek se už ani o nic dalšího nemusel snažit ...
EDIT: Tajk jsem se díval na allmusicguide a fakt to jsou amíci.
Nevim jestli to tu nekdo zminoval ale co Subways - Rocknroll Queen?...paradne jednoducha a uderna vec...jinak brit-pop samozrejme rulez! 
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...