Soucasna hudba

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Oni nešoupaj nohama, protože s nima nemůžou pohnout.
Mno pochopil, ale tak SOAD je zvláštní muzika :o
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Víte co uvidíte když hoperovi rozepnete poklopec? Kolena... :lol:

Nesnáším hopery, technaře, šampónky a podobný p*čuty..tobě Froumene bych naordinoval 24 hodin nepřetržitýho klasickýho rocku/metalu, pak bys možná změnil názor...hip hop není ani hudba, je to nesmyslný mávání rukama kolem sebe a rýmování, kde si sám dokazuje že je mistr, přitom se tváří jako kripl světa... :roll:
DaveMurray

No to víš že jo :roll: Kotníky!!! Slyšíš, kotníky!! Už nikdy se nesmíš takhle zmýlit, to by ti mohlo být osudné :lol:

Jojo Miku, ja tež, ale bohužel dnešní hudba je tohoto plná a spousta věcí se v muzice děje ne proto, že by to byla dobrá hudba, nebo hudba co něco dokáže atd, ale že prostě "to se tak dneska dělá" a nikoho nezajímá původ atd... no a pak taky dopad na uši člověka...
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Vy musíte bejt asi fakt šáhlý :D Všichni tři jste podle mě umaštěný dlouhovlasý panicové, co si neumí připustit, že se dá najít dobrej interpret v každým stylu. A můžeš mi říct, proč dáváš BEP do souvislosti s rapem? Poslechni si nějakej oldschool jako Cypress Hill...
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Mno, tak Metalový bůh- Halford, je teplej...
Jenže hopper jen ničí... a nic nového netvoří. Vem si takové Black Eyed Peas - okrádání Dicka Dala... atd. Ostatní třeba tvoří, ale s****y.

Jinak k těm sprayerům, chtělo by to část šárii... Useknout ruku a to veřejně.
Freddy byl taky teplej ... na tom vůbec nesejde muzika to je ku*va setsakramenský parádní :lol: [/quote]
Frouman

Příspěvek od Frouman »

http://www.youtube.com/watch?v=9CXJp44YnrU mnohonásobně lepší a zábavnější než jakejkoliv hnusnej 80s metal...
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Frouman píše:Vy musíte bejt asi fakt šáhlý :D Všichni tři jste podle mě umaštěný dlouhovlasý panicové, co si neumí připustit, že se dá najít dobrej interpret v každým stylu. A můžeš mi říct, proč dáváš BEP do souvislosti s rapem? Poslechni si nějakej oldschool jako Cypress Hill...
Ehm... Cypress Hill... nemám co dodat.
Ale uznávám, že mi vadí daleko méně takoví ti původní rappeři, než ti současní kreténi. Ale k té hudbě mám odpor.
Frouman

Příspěvek od Frouman »

A co HC kultura nebo nu-metalová? Chodit ve volným oblečení není nic špatnýho a to že má někdo volný oblečení a kšiltovku neznamená, že poslouchá dnešní "hip hop". Je to pohodlný a rozhodně lepší než nosit mrkváče a křiváka :D
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Frouman píše:A co HC kultura nebo nu-metalová? Chodit ve volným oblečení není nic špatnýho a to že má někdo volný oblečení a kšiltovku neznamená, že poslouchá dnešní "hip hop". Je to pohodlný a rozhodně lepší než nosit mrkváče a křiváka :D
Nu-metal neposlouchám a dodnes nevím, co je to HC- pseudo-punk, či co
Frouman

Příspěvek od Frouman »

HC, co poslouchám je takový spojení punku a metalu. Dřív převažoval spíš punk, ale teď metal. Poslechni si třeba Sickovky, Hatebreed, Death before Dishonor, Sworn Enemy....Taky tam v neposlední řadě jde o moshdance...
DaveMurray

Numetal taky neposloucham a HC už vůbec ne ani mě to nějak netáhne ale neznám to, takže o tom nemohu nic tvrdit :lol: Jinak v hiphopu mi je třeba milejší černoch ale stejně to nemam rad :?
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

HC je hudba kterou teda absolutně nesnáším :roll:
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Frouman píše:http://www.youtube.com/watch?v=9CXJp44YnrU mnohonásobně lepší a zábavnější než jakejkoliv hnusnej 80s metal...
tohle si budu poustet na kalbach....pac az se vozeru a budemi blbe tak si to pustim aby se mi hned dobre zvracelo :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Frouman

Příspěvek od Frouman »

80s poslouchaj jen buzny a slečinky...normálnímu člověku není nikdy blbě a na kalbě už vůbec ne.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ty jseš docela ignorant Froumane... 80´s poslouchaj jen buzny? A co děláte na kalbě? Strkáte si ho do prdele za veršů Cypress hill?
DaveMurray

Já myslel, že hopeři 80s neposlouchajou :? Nebij nás! :evil:

to samozřejmě bylo na hopírka
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 27.11.2008 21:31, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Kura chlapi ten slovník... pokračujte takhle a na pár dní to tu zamču ať vychladnete :roll:

zklidněte se
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dark Axel píše:Kura chlapi ten slovník... pokračujte takhle a na pár dní to tu zamču ať vychladnete :roll:

zklidněte se
Možná by sis měl přečíst, kdo a čím to začal...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

tak froumane, velice dobře se bavím když se nás snažím utřít tím že jsme "dlouhovlasí panicové" nebo jak jsi nás to nazval.

1. zrovna já si dokážu připustit že v každém žánru se dá najít něco dobrého. mám počítač nadupaný vším možným od klasiky, přes rock, k mizernnému popíku a dokonce i techno nebo hiphop, třeba eminem mi byl v jednu dobu velmi sympaticky. ale absolutně se mi hnusí představa zhulených ubožáků sedících na THC párty poslouhající vypatlávající muziku jako je pro mě taky třeba d´n´b, a ještě hůř snáším partu diskařů, nebo hoperů který maj svý rovný kšilty a kalhoty maj v puli stehen, a do teto skupiny obyvatel se v 90% pripadu řadí jen kvuli mindráku že nikam nepatří.

2. viděl bych to spíš tak že ty jsi jen ubohý ignorant mající před sebou tunel svých (a jen svých) názorů, a odmítá si tam připustit i jinačí pravdu než je ta tvoje.

3. i kdyby byla pravda. že bysme byli dlouhovlasí, umastení panicové. co to má co společného s tím že bychom si neuměli pripustit dobrost nějakého interpreta v nějakym stylu který je nám cizí??
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Frouman

Příspěvek od Frouman »

My na kalbě posloucháme všechno kromě 80s metalu. Od Cypress Hill, přes Deftones až po Cock and Ball Torture. Protože nejsme ignoranti a uznáváme, že každej žánr má něco do sebe...každej člověk, co není mentálně postiženej musí uznat, že osmdesátky byly nejnechutnější období v lidských dějinách. A sprzněný byly všechny aspekty tehdejší kultury. Architektura, oblečení, film, hudba....80s fanatici nemaj právo žít.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“