kytary VINTAGE
Pravidla fóra
Re: kytary VINTAGE
Též se hlásím do rodiny majitelů Vintage !!!
...
Pořídil jsem Vintage VS6 SG
v Českých Budějovicích u Honzy Běhounka v Melodii Voříšek ...
Akorát se chci zeptat, co je ten oboustraný dopis, na kterém je z jedné strany adresa Vintage v USA a na druhé straně máte vyplnit údaje ...
Můžete mi někdo říci, k čemu je to dobré ??
Jinak co se týče kytary, tak jsem nadmíru spokojen
, lepší snad už ani být nemůže
...
A že jsem nebyl moc příznivcem SG, ale tuhle jsem si zamiloval
...
Pořídil jsem Vintage VS6 SG
Akorát se chci zeptat, co je ten oboustraný dopis, na kterém je z jedné strany adresa Vintage v USA a na druhé straně máte vyplnit údaje ...
Můžete mi někdo říci, k čemu je to dobré ??
Jinak co se týče kytary, tak jsem nadmíru spokojen
A že jsem nebyl moc příznivcem SG, ale tuhle jsem si zamiloval
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Bude to asi záručák pro kupujícího v USA. Ty se tím nemusíš zabývat, hlavně si schovej účtenku a případný záručák (objednávku, fakturu) od tvého prodejce.
Dobrá, zabývat se tím nebudu, účtenku samozřejmě schovanou mámFořt píše:Bude to asi záručák pro kupujícího v USA. Ty se tím nemusíš zabývat, hlavně si schovej účtenku a případný záručák (objednávku, fakturu) od tvého prodejce.
Kde se vyrabeji tyhle kytary ? ja jsem si myslel nebo myslim GB, je to tak ?
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o
Korea, Indonesie a Cina. A zrejme i Vietnam. V UK mozna nektere modely.
No ja na svem mel nalepku made in england ... ale nalepku
neni to jak na gibsnech vyrezene hUSA
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o
Sgcka od vintage pry nepadaji na hlavu. Co to tvoje?Horry píše:Též se hlásím do rodiny majitelů Vintage !!!...
Pořídil jsem Vintage VS6 SG...
Mně nepadákodl258 píše:Sgcka od vintage pry nepadaji na hlavu. Co to tvoje?Horry píše:Též se hlásím do rodiny majitelů Vintage !!!...
Pořídil jsem Vintage VS6 SG...
Mám dobrý pás
Taky vlastnim kytaru od Vintage, konkrétně Les Paul V100IT, musim říct že jsou to super kytary za tu cenu. Snímače super, zvuk taky, jediný co bych vytknul jsou ladící mechaniky, který začaly po nějakém čase některý "drnčet" ale nic co by se nedalo za pár minut opravit. Jinak jsem si ze začátku nemoh zvyknout na tu váhu, jsou oproti většině kytar co jsem měl těžší, ale člověk si časem zvykne na všechno
takže můžu jen doporučit:-)
Duchic: kdepa jsi jí koupil, když jsi z Plzně? přes net nebo někde tady ve městě?
Koupil jsem jí v Klatovech (u náměstí jsou tam hudebniny)lukybraby píše:Duchic: kdepa jsi jí koupil, když jsi z Plzně? přes net nebo někde tady ve městě?
ahojte, na zaciatok mojho prispevku upozornujem, ze do elektrickych gitar som po technickej stranke uplny laik, takze prosim o trpezlivost
hram na strat od Peavey, zaciatocnicka gitara so strasnym zvukom, sice hra, ale ma slaby sustain a pomaly uz tak vydrate prazce, ze sa neoplati ju davat preprazcovavat. takze rozmyslam o novej gitarke, ktora by mala mat parametre optimalne pre styl, ktory hrame - nieco na styl melodickeho rocku (ja hram solovku, ale ziadne tazke sola, aj skreslene zvuky aj ciste). velmi su mi sympaticke gytary typu PRS , obzvlast tato:
http://p.alejka.pl/i2/p_new/37/50/vinta ... sy_0_b.jpg
vzhladom na to, ze neviem, co mozem od nej cakat, bol by som rad, keby sa niekto so mnou podelil o skusenosti s Vintage gitarami typu PRS, na aky styl su vhodne, ako hraju a pod. v prvom rade hladam "teplejsi" zvuk s dlhym sustainom, prevazne na solovu hru resp. vybrnkavacky... v zivote som nehral na snimace typu ako ma tato Vintage, na tom strate mam ine, aky tam je rozdiel? dopredu dakujem za prispevky
hram na strat od Peavey, zaciatocnicka gitara so strasnym zvukom, sice hra, ale ma slaby sustain a pomaly uz tak vydrate prazce, ze sa neoplati ju davat preprazcovavat. takze rozmyslam o novej gitarke, ktora by mala mat parametre optimalne pre styl, ktory hrame - nieco na styl melodickeho rocku (ja hram solovku, ale ziadne tazke sola, aj skreslene zvuky aj ciste). velmi su mi sympaticke gytary typu PRS , obzvlast tato:
http://p.alejka.pl/i2/p_new/37/50/vinta ... sy_0_b.jpg
vzhladom na to, ze neviem, co mozem od nej cakat, bol by som rad, keby sa niekto so mnou podelil o skusenosti s Vintage gitarami typu PRS, na aky styl su vhodne, ako hraju a pod. v prvom rade hladam "teplejsi" zvuk s dlhym sustainom, prevazne na solovu hru resp. vybrnkavacky... v zivote som nehral na snimace typu ako ma tato Vintage, na tom strate mam ine, aky tam je rozdiel? dopredu dakujem za prispevky
Zdarec, na cestě je Jolana Diamant 2008 a já hledám nějákou kytaru jako backup, do zálohy. Nejsem teď právě moc při penězích (díky té Jolaně
) a tak jsem koukal i na bazar. Vintage kytary se mi dost zamlouvají, hrál jsem na jedno jejich LP a suprový. Na bazaru je zrovna jedno SG a LP tak se rozhoduju jestli jít do jedné z nich. Co soudíte o ceně nabízejících ? U toho SG se mi nezdá že by novou kytaru prodával jen za polovic.
LP :
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=levne
SG :
LP :
SG :
.: NBE Jolana Diamant 2008 :: Epiphone Les Paul Standard :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
.: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
.: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.
S tím SG jsem měl čest v Music-City, a fakt se mi líbilo. jak zvukově, tak zpracováním
hOI!!!
Kytary Vintage mají v obchodu v Českých Budějovicích
pomalu celej obchod jsou Vintage kytary
Epiphone Explorer (mnou upravený), Ibanez V205SECE-NT, Vintage SX stratocaster, Epiphone Dot CH, Marshall AVT150, Epiphone bass
A taky B&CHy... Ale býval tam krásnej Vintage telecaster za 6 a půl, musim se na něj juknout(Jestli tam ještě bude.)danekdj píše:Kytary Vintage mají v obchodu v Českých Budějovicíchpomalu celej obchod jsou Vintage kytary
Měl příjemnej krk a menší pražce. Zdálo se , že ladil a zvuk odpovídal klasickému teleti. Vše bylo, jak mělo, nic bych tomu nevytknul. Byl to černý Telecaster V2BK s javorovým krkem...
http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html (Mezi Stratocasterama a SG)
Mám pocit že mají
chodím tam docela často. A taky krásnej VOX AC30... u kterýho se divim vzhledem k velikosti obchodu. Ale to sem nepatří 
Epiphone Explorer (mnou upravený), Ibanez V205SECE-NT, Vintage SX stratocaster, Epiphone Dot CH, Marshall AVT150, Epiphone bass