Jinak borci, proc ne Carvina? Ja na zadnej aparat od nich nehral, takze vubec nevim, ale prijde mi to jako solidni znacka.
Kde dále shánět lampu na čistý zvuk?
Pravidla fóra
Bugere bych se vyhnul kvuli spolehlivosti. Ten Roland Jazz Chorus funguje i po 20 letech a bude fungovat mozna dalsich 20 
Jinak borci, proc ne Carvina? Ja na zadnej aparat od nich nehral, takze vubec nevim, ale prijde mi to jako solidni znacka.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ted me napadl ten Crate Powerblock, co je na bazaci, hrozne sexy vec
ALe nevim, jak to hraje.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ten som vzdy chcel vyskusat, ale nemam to kam zapojit (1x150W). Je to ale iba jednokanal, tak neviem ako je na tom s uplne cistym zvukom. V recenzii pisu, ze zvuk ma na styl JCM800...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Bylo by fajn rict co vlastne chces hrat...Pro me kuprikladu byl clean channel spojeny s hudebniky jako Handrix, Clapton...Ale prevazne s tim handrixem, to znamena ze JCM 800 jednokanal 50 watt a krasny barevny cisty kanal ale je to dost subjektivni...Chtelo by to proste rict co si od toho predstavujes a ne chci dobry cisty zvuk...Nejlepsi cisty ma Fender Twin reverb to je treba muj nazor, ale 50ostatnich ucastniku teto diskuze me muze okamzite setrit s tim ze nejlepsi cisty ma Behringer V-Amp kazdy ma proste to svoje tak nam trosku pribliz co ocekavas 
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Carvina nebrat, z vlastní zkušenosti. Chvíli jsem vlastnil Belaira, což je nejvyšší kombo řady vintage a je to bída, po všech stránkách, kromě zpracování...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Ja hral ja hlavu Legacy coz je podpisova zalezitost Steva Vaie a musim rict ze parada ale na cist to moc neni tedaMaples píše:Carvina nebrat, z vlastní zkušenosti. Chvíli jsem vlastnil Belaira, což je nejvyšší kombo řady vintage a je to bída, po všech stránkách, kromě zpracování...
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
no měl jsem toho Belaira, z Vintage řady..a na něm bylo fakt špatný skoro všechno, když na něj hrál člověk sám a ne moc nahlas, tak měl úžasnej čistej zvuk, ale v kapele se projeví všechny minusy, jako repráky, přehřívání, malej tlak basů (na 2x12 kombo skoro "zázrak" ve špatném slova smyslu) a umělej zkreslenej zvuk..
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Tak Maples o tom vice pise tady ...
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... ght=belair
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... ght=belair
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
proc jsi ho ale tehda tak vychvaloval? neminim to nijak zle, ale pamatuju si, ze jsi s nim byl spokojen podle tvych prispevku.Maples píše:no měl jsem toho Belaira, z Vintage řady..a na něm bylo fakt špatný skoro všechno, když na něj hrál člověk sám a ne moc nahlas, tak měl úžasnej čistej zvuk, ale v kapele se projeví všechny minusy, jako repráky, přehřívání, malej tlak basů (na 2x12 kombo skoro "zázrak" ve špatném slova smyslu) a umělej zkreslenej zvuk..
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
no právě, to byla ta spokojenost do tý chvíle, než jsem s ním začal hrát s kapelou, a než se mi podělalo výstupní trafo, což bylo na to, že to byl první den, co jsem na to hrál na 50W lampu rozumně hlasitě poměrně velikej kix...oprava stála pěknejch pár peněz a trvala dost dlouho, a že by to něják pomohlo, to vůbec;)
-
dlouhovlasac