Behringer V-amp 2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
MAN5ON

Behringer V-amp 2

Příspěvek od MAN5ON »

Zdar chtel bych slyset naky nazory na tenhle multiefekt, hodlam si ho poridit tak abych nekoupil nakej sh*t. diky :lol:
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak v týhle cenový kategorii je sh*t uplně všechno. Toho behringera mám pujčenýho na doma. Hraju s tim přes hifi. Modulační efekty celkem v klidu, zkreslení hnusný jako u všech levnejch multiefektů, ale na doma to stačí. Uplně nejhorší věc na tom pedálu je kvákadlo :D . Už to bylo jednou na reklamaci, protože z ničeho nic to přestalo fungovat, ale od tý doby to drží.

EDIT: http://www.bandzone.cz/afekt

Si poslechni song "Tak tady mě máš", to je natáčený ve zkušebně přes tuten mulťák
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
MAN5ON

Příspěvek od MAN5ON »

Tak takhle se zeptam V-amp 2 nebo Pocket POD?
afektband

Příspěvek od afektband »

MAN5ON píše:Tak takhle se zeptam V-amp 2 nebo Pocket POD?
POD. Lepší zvuk.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

MAN5ON píše:Tak takhle se zeptam V-amp 2 nebo Pocket POD?
pak je volba jasná, zvukově pocket pod
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
MAN5ON

Příspěvek od MAN5ON »

a ma POD efekty skresleni ? nema ne? Pod ale asi bude lepsi ale ten Vamp mi pride vic vybavenej , vic kravinek ale zase na prvni pohled slozite ovaldani, tisic cudliku
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já bych bral radši vampa. mám ho doma, a na doma to bohatě stačí, a pár zkreslení vystačí i do zkušebny. Clean je pěknej, a zkreslení když si s tím člověk pohraje tak docela taky. A ovládání je docela jednoduchý a intuitivní, jak s tím 15 minut děláš tak už si zvykneš a vubec ti to nepřijde složitý jak to na první pohled vypadá.

nemáš možnost zajet do hudebnitn, a zahrát si na ně?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jelikoz V-AMP je kopie PODu, bude cudliku stejne. A pokud bude min, tak to bude spis na skodu ovladani, protoze budes muset dela vic veci pres menu.

Ja osobne mel V-AMP Pro, ale zkratka jsem si nemohl zvyknout na to ovladani a navic ty simulace mi znely dost plastikove, ale ono v porovnani s ohulenym celolampovym aparatem budou asi vsechny simulace znit blbe.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

MAN5ON píše:a ma POD efekty skresleni ? nema ne? Pod ale asi bude lepsi ale ten Vamp mi pride vic vybavenej , vic kravinek ale zase na prvni pohled slozite ovaldani, tisic cudliku
zkresleni maji ta komba která simuluje
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

mel jsem BASSVAMP a byl jsem rad, ze jsem se toho zbavil, basovy aparaty byyl moc fajn, ale kytarovy... bleah :?
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

afektband píše:Tak v týhle cenový kategorii je sh*t uplně všechno. Toho behringera mám pujčenýho na doma. Hraju s tim přes hifi. Modulační efekty celkem v klidu, zkreslení hnusný jako u všech levnejch multiefektů, ale na doma to stačí. Uplně nejhorší věc na tom pedálu je kvákadlo :D . Už to bylo jednou na reklamaci, protože z ničeho nic to přestalo fungovat, ale od tý doby to drží.

Si poslechni song "Tak tady mě máš", to je natáčený ve zkušebně přes tuten mulťák
Hej to je v pohodě zvuk, .. docela mě překvapila kvalita tý nahrávky...
PS: podle fotek máte oba dva ty kustom boxy? jen druhej kytarista valí přes crate FW ?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
afektband

Příspěvek od afektband »

Moleek píše:
afektband píše:Tak v týhle cenový kategorii je sh*t uplně všechno. Toho behringera mám pujčenýho na doma. Hraju s tim přes hifi. Modulační efekty celkem v klidu, zkreslení hnusný jako u všech levnejch multiefektů, ale na doma to stačí. Uplně nejhorší věc na tom pedálu je kvákadlo :D . Už to bylo jednou na reklamaci, protože z ničeho nic to přestalo fungovat, ale od tý doby to drží.

Hej to je v pohodě zvuk, .. docela mě překvapila kvalita tý nahrávky...
PS: podle fotek máte oba dva ty kustom boxy? jen druhej kytarista valí přes crate FW ?
Jo, máme jiný zesilovače.

MAN5ON

Příspěvek od MAN5ON »

pocket pod doma , tedy pozitri pod stromeckem :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“