Chci se Vás tímto zeptat jestli s ní máte někdo nějaké zkušenosti, jestli jo možné ji prodat a jaká je vůbec hodnota takové kytary. Předem děkuji za odpovědi.
Kamouraska - hodnota
Pravidla fóra
-
Felix_deSouza
Kamouraska - hodnota
Zdravím Vás, dostala se mi do rukou akustická kytara z USA (Kanada). Jedná se o zn. "Kamouraska" model Con III., seriové číslo 1203.
Chci se Vás tímto zeptat jestli s ní máte někdo nějaké zkušenosti, jestli jo možné ji prodat a jaká je vůbec hodnota takové kytary. Předem děkuji za odpovědi.
- citizen.one
-
Felix_deSouza
Díky za informaci. Mám ji od lidi, kteří pracovali u kanadské vlády a na věcech, které si kupují rozhodně nešetří, proto vím, že byla hodně drahá a kvalita je taky jedna z věcí na které si potrpí...ale ja hrát neumím, takže je mi k ničemu a nejspíš půjde tam kde bude užitečnější...citizen.one píše:ve statech jsem je videl kolem 100-300USD, otazka je, jestli nehrajou o mnohem lip nez se cenej...
k historii firmy bych pripomnel, ze se delali i v japonsku, vyrobci byli Robert Godin a Claude Boucher. Je to snad cedrova kytara, mohla by hrat dost slusne...
- citizen.one
-
Felix_deSouza