Baskytary SX

Precission, Jazz, Modern, ...
minos

Baskytary SX

Příspěvek od minos »

Zajimaly by me vase zkusenosti s basama od tyhle znacky, zatim sem slysel vesmes pozitivni komentare (lepsi nez Fokus a Squier). Co myslite?
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

Nejhorsi znacka!!!Levna pekna,ale HROZNA,na zaciatok ujde ale co som pocul tak hruza ....
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Lepší než Fokus a Squier? Možná jo, ale já to teda slyším poprvé...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
waldo

Příspěvek od waldo »

zacal som na sx scorpio-dobre,teraz som si kupil fretless SX SB301-FL-BK a som zase spokojny.za tie prachy mam slusnu basu,casom mozno vymenim snimace
Čtyři struny stačí, drahoušku!
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ja som mal istu dobu gitaru SX doma a celkom ako tak podarene lepse ako behringer alebo stag alebo dimavery alebo nvm co..ale basu to nvm ale nemislim si ze by to bola az taka hruza
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

kupoval sem teď druhou basu, pač v druhé kapele máme jiné ladění a nechtěl sem do toho vrážet moc peněz, koupil jsem tohle http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... etail=3852 a je to basa jak prase, aktivka, skvělá mechanika, struny dadario skrz tělo, krk taky docela fajn i když ne tak fajn jako na moji Ibanezce, a to nejduležitější zvuk...tak ten to mám jako prase nemohl sem uvěřit, že takhle levná basa může takhle hrát, takže jestli chceš nejlepší poměr cena/výkon, tak si kup tuhle, můžeš mi věřit ;-) jen si s ní člověk trošku musí pohrát a všechno utáhnout a seřídit a pasivka je ještě levnější tady ještě odkaz na to jak hraje http://www.youtube.com/watch?v=j5dcCv72Ujw
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

vůbec to sem nepatří , ael ten čínan ten nemá chybu
Walic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walic »

Hej na tu značku si hned nech zajít chut!!!Určitě to není lepší než Squier ani fokus!!Byla to moje 1.basa hruza!!Když to chceš jenom na hraní na doma tak to jo ale jinak ne.Pro začatečniky možna ale jinak to sou zbytečně vyhozene prachy.
cenda

Příspěvek od cenda »

hrál sem na to... zpracováním nepůsobila tak zle jako stag... ale zvukem byla na stejno
kubahurvajz
Kontaktovat uživatele:

Re: Baskytary SX

Příspěvek od kubahurvajz »

Tak nevím, jak to bylo před dvěma lety, ale já si moc stěžovat nemůžu. Zpracování celkem fajn, jen snímače to bude chtít vyměnit. Jinak jsem jí porovnával v Jihlavě se Squier affinity Jazz a musím říct, že zní líp. Možná to je ale tím, že affinity série má tělo aghatisu. Nicméně až si něco přivydělám, tak ta potvora dostane RMka :)
"...udělám mléko z hlíny!" - MC Confusing
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

kubahurvajz píše:Tak nevím, jak to bylo před dvěma lety, ale já si moc stěžovat nemůžu. Zpracování celkem fajn, jen snímače to bude chtít vyměnit. Jinak jsem jí porovnával v Jihlavě se Squier affinity Jazz a musím říct, že zní líp. Možná to je ale tím, že affinity série má tělo aghatisu. Nicméně až si něco přivydělám, tak ta potvora dostane RMka :)
mám doma JB sérii Affinity a je to rozhodně olše! (prej, že masiv) Možná z aghatisu je standart série, ale rozhodně ne Affinity (toto je sice hodně OT, ale musím Squier bránit)
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
kubahurvajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahurvajz »

Sorry za mislead ;) fakt to je olše, ikdyž v Jihlavě o tom ví kulový. Každopádně to má míň spodků a to tělo je o něco lehčí, tak míň "sedí". Asi to je věc vkusu, ale ta SX je, podle mě, "JazzBassovější" :D
"...udělám mléko z hlíny!" - MC Confusing
Pitelak

Příspěvek od Pitelak »

Mam doma od kamose SX precision snimace am vymeneny za SD a myslim ze hraje dobre i kdyz nemuzu moc posuzovat protoze posledni basu co sem mel doma byla stara jolana baso V :-D ale asi to bude taky kus od kusu u tech levnych znacek to tak byva no
BaCH sg ----> Digitech Rp250 ------> Stagg 20GA R
Sid Vicious

Příspěvek od Sid Vicious »

minos píše:Zajimaly by me vase zkusenosti s basama od tyhle znacky, zatim sem slysel vesmes pozitivni komentare (lepsi nez Fokus a Squier). Co myslite?
Já osobně jsem v rukou měl jak Fokus, tak SX a musím mluvit v prospěch Fokus, kterého jsem si i vybral. SX měla křivý krk, ale třeba jenom ujel stroj, takže musím jen zdůraznit tvrzení, že jde hlavně o kus :twisted:
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Dobře, že jsem narazila na tohle vlákno. Mám totiž v plánu si vyzkoušet pár PB od SX v muzikantovi. Jakožto laik v baskytarách mi připadala docela v pohodě. Mám totiž vyhlídnutou SX SPB62 a zatím jsem si prohlížela jen videa z YouTube. Našla jsem tam jednoho člověka, který tuhle basu má a dost si ji vychvaluje. (viz video) tak teda nevím. Asi ji vyzkouším, pokud tam teda bude, ale přes internet bych to riskovat nebudu. Kdybyste věděli o nějaké base pro začátečníka do cca 3500, tak pište :twisted:

bukvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bukvice »

kristynatrochtova píše: Kdybyste věděli o nějaké base pro začátečníka do cca 3500, tak pište :twisted:
Nějaký z nejlevnějších Squierů, rozhodně to bude lepší než SX...
AHOJ.
Tomas.Tajfun
Kontaktovat uživatele:

Co poslouchám to video, tak nejen že ten baskytarista není technicky z nejlepších, ale ani sám nástroj nezní. Pravda je dost možné, že za to mohou ruce.

Squier Affinity mi vydržel dva roky. Pak jsem jen vyměnil snímače a vystačil další dva roky. To si myslím, že je dobrá investice.
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Tomas.Tajfun píše:Co poslouchám to video, tak nejen že ten baskytarista není technicky z nejlepších, ale ani sám nástroj nezní.
Asi jsem vybrala špatné video, když si poslechneš nějaké jeho Blink 182 covery, tak mi to příjde celkem dobrý. :)
bukvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bukvice »

kristynatrochtova píše:
Tomas.Tajfun píše:Co poslouchám to video, tak nejen že ten baskytarista není technicky z nejlepších, ale ani sám nástroj nezní.
Asi jsem vybrala špatné video, když si poslechneš nějaké jeho Blink 182 covery, tak mi to příjde celkem dobrý. :)
Když hraje Blinky tak je jasný že nebude technicky z nejlepších! :mrgreen:
AHOJ.
Tomas.Tajfun
Kontaktovat uživatele:

bukvice píše:
kristynatrochtova píše:
Když hraje Blinky tak je jasný že nebude technicky z nejlepších! :mrgreen:
+1
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“