MESA SINGLE RECTIFIER - JAKÝ BOX K TOMU?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
afektband

Příspěvek od afektband »

rain píše:
afektband píše:Koukni na ENGLy, nebo Marshally 1960 (ale na ty starý, nový jsou horší).
No to je mi zas novina..... embéčko je lepčí jak superb.... Tady někdo vypotí koninu a je z toho hned infekce.
Asis ty nový marshally neviděl, drátky jako vlásky kolečka taky ne zrovna stabilní, prostě to celý působí, že se brzo rozpadne.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

no pusobi to tak, ale nerozpadne, je fakt, ze draty jsou tam mizerny a pravda kdyz vidim ty stary mesy (s jinejma tolik neprichazim do styku a je fakt, ze i stary mesy jsou o slusnej kus poctivejsi nez ty novy), tak je to nebe a dudy...no tak za me...to je tak, kdyz se zalozi vlakno ktery me zajima :)
Holly

Příspěvek od Holly »

afektband píše: Asis ty nový marshally neviděl, drátky jako vlásky kolečka taky ne zrovna stabilní, prostě to celý působí, že se brzo rozpadne.
Pravda novy Marshally maj ty kolecka fakt hrozny ale nejen Marshally hele treba takovy kolecka na Peavey boxech - to je taky hroznej sh*t. :D
It's a long way, to the top if you wanna rock'n'roll!

Thrash metal is the best!
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

rain píše:
afektband píše:Koukni na ENGLy, nebo Marshally 1960 (ale na ty starý, nový jsou horší).
No to je mi zas novina..... embéčko je lepčí jak superb.... Tady někdo vypotí koninu a je z toho hned infekce.
Asis ty nový marshally neviděl, drátky jako vlásky kolečka taky ne zrovna stabilní, prostě to celý působí, že se brzo rozpadne.
Njn, kolečka = půl zvuku :-) a ty dráty bych taky až tak nepřeceňoval.
Jde mi o to že každý kdo se potřebuje zbavit starého křápu tak napíše něco o tom že je to nesrovnatelné se současnou produkcí a vyntyč a ještě vyrobeno ve staré dobré Anglii, USA, Japan, China, Vietnam.... a skončí to Grónskem a pak Marsem... A přitom to vždy byla naprosto běžná produkce. Navíc mi nikdo nevymluví že třeba 20 let stará bedna kterou někdo tahal týden co týden po kulturákách v širém kraji je "perfektně zahraná" - je to prostě vychrchlaný krumpl... HOWG !!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“