Mustang+dimarzio HS3
Pravidla fóra
-
Severin 852
Mustang+dimarzio HS3
Zdarec, jak by mohla zněít kombinace Fender mustang + dimarzio HS3?
Ono na krátkou menzura hraje málo kytaristů tak potom nikdo nedělá žádné takové šílenosti.
Ono na krátkou menzura hraje málo kytaristů tak potom nikdo nedělá žádné takové šílenosti.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mustang+dimarzio HS3
Já bych byl v klidu a klidně bych to tam dal, tady je takových šílenců dostSeverin 852 píše:Zdarec, jak by mohla zněít kombinace Fender mustang + dimarzio HS3?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- 60'Rock_N'_Roll
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Přesně nevím na co hráli, myslel jsem všeobecně tuhle skupinu kytar jako Jazzmastery,Jaguary,Mustangy.. Který právě začali vyhrabovat z smetiště dějin skupiny jako Sonic Youth, My Bloody Valentinewikxzen píše:Sonic Youth si vybavim hlavne s Jazzmastery a Jaguary, nejaky Mustang se mi nevybavuje. My Bloody Valentine nemely punc ikony takove velikosti, ze bych i ja mel vedet, na co hrali ...
EDIT: Tak sem pohledal, oba kytaristi Sonic Youth hráli i na Mustangy, je to napsaný na ofic. stránkách
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A jejich pavýtvor JazzblasterFinnegan píše:Přesně nevím na co hráli, myslel jsem všeobecně tuhle skupinu kytar jako Jazzmastery,Jaguary,Mustangy.. Který právě začali vyhrabovat z smetiště dějin skupiny jako Sonic Youth, My Bloody Valentinewikxzen píše:Sonic Youth si vybavim hlavne s Jazzmastery a Jaguary, nejaky Mustang se mi nevybavuje. My Bloody Valentine nemely punc ikony takove velikosti, ze bych i ja mel vedet, na co hrali ...
EDIT: Tak sem pohledal, oba kytaristi Sonic Youth hráli i na Mustangy, je to napsaný na ofic. stránkách
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009