Mustang+dimarzio HS3

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Severin 852

Mustang+dimarzio HS3

Příspěvek od Severin 852 »

Zdarec, jak by mohla zněít kombinace Fender mustang + dimarzio HS3?
Ono na krátkou menzura hraje málo kytaristů tak potom nikdo nedělá žádné takové šílenosti.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: Mustang+dimarzio HS3

Příspěvek od Joey »

Severin 852 píše:Zdarec, jak by mohla zněít kombinace Fender mustang + dimarzio HS3?
Ono na krátkou menzura hraje málo kytaristů tak potom nikdo nedělá žádné takové šílenosti.
Já bych byl v klidu a klidně bych to tam dal, tady je takových šílenců dost :). A skoro vždycky to stojí za to. :wink: Nemáš fotky tvýho Mustanga? :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

až si zahrajete na msutanga osazeného kombinací Single - EMG 81 - single tak mluvte o šílenostech :P
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

čim je mustang zvláštní?
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ze jeho telo pripomina rozplacnutou zvykacku na dlazbe... mela to byt levna kytara, ale nejaky blondaty zpevak ji udelal slavnou a drahou.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

wikxzen píše:Ze jeho telo pripomina rozplacnutou zvykacku na dlazbe... mela to byt levna kytara, ale nejaky blondaty zpevak ji udelal slavnou a drahou.
Blb...grrrrr.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

wikxzen píše:mela to byt levna kytara, ale nejaky blondaty zpevak ji udelal slavnou a drahou.
Tyhle tvary proslavily ještě před Cobainem skupiny jako My Bloody Valentine nebo Sonic Youth ;)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Sonic Youth si vybavim hlavne s Jazzmastery a Jaguary, nejaky Mustang se mi nevybavuje. My Bloody Valentine nemely punc ikony takove velikosti, ze bych i ja mel vedet, na co hrali ...
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Kombajn si ji vybral proto že jí byly v emerice plné bazary a stála pár kaček, vlastně doláčů... no a pak si to nechal projít hlavou.
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

wikxzen píše:Sonic Youth si vybavim hlavne s Jazzmastery a Jaguary, nejaky Mustang se mi nevybavuje. My Bloody Valentine nemely punc ikony takove velikosti, ze bych i ja mel vedet, na co hrali ...
Přesně nevím na co hráli, myslel jsem všeobecně tuhle skupinu kytar jako Jazzmastery,Jaguary,Mustangy.. Který právě začali vyhrabovat z smetiště dějin skupiny jako Sonic Youth, My Bloody Valentine

EDIT: Tak sem pohledal, oba kytaristi Sonic Youth hráli i na Mustangy, je to napsaný na ofic. stránkách
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Spis me slo o to "povedomi" nezaujateho cloveka. :) Ikdyz SY jsou moji oblibenci na nekterych pozdejsich albech ...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Finnegan píše:
wikxzen píše:Sonic Youth si vybavim hlavne s Jazzmastery a Jaguary, nejaky Mustang se mi nevybavuje. My Bloody Valentine nemely punc ikony takove velikosti, ze bych i ja mel vedet, na co hrali ...
Přesně nevím na co hráli, myslel jsem všeobecně tuhle skupinu kytar jako Jazzmastery,Jaguary,Mustangy.. Který právě začali vyhrabovat z smetiště dějin skupiny jako Sonic Youth, My Bloody Valentine

EDIT: Tak sem pohledal, oba kytaristi Sonic Youth hráli i na Mustangy, je to napsaný na ofic. stránkách
A jejich pavýtvor Jazzblaster :D.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“