Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:
rasomaso píše:http://www.box.net/shared/6k8m846c8r tak prosím tady o zhodnocení vánoční nahrávky, když to hraju tak mi to přijde celkem ok kromě pár chyb, ale jakmile se poslouchám tak mi na tom celym něco nesedí... :?
tu písničku mám moc rád, hlavně díky U2 verzi z Rattle and Hum :) zahrané to máš asi dobře, ale nelíbí se mi tady ten zvuk, u ostatních věcí jsi měl daleko lepší zvuk přijde mi to přebasované nebo spíš takové zahuhlané, chybí mi tam ten stratovskej říz :)
hm taky mi to tak trochu přišlo, možná by to chtělo aby už dorazil ten Phantom Overdrive, už mi ten fuzz leze krkem. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to raso: a jak to zni bez toho fuzzu jenom s trosku gainem na kombu? mozna by to bylo lepsi
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

no... hodně čistě :D ono tam zas nějaký zkreslení nakroutit nejde, je to jednokanál a to bych to musel dát asi na hodně aby to nějak kreslilo, takovej teplejší clean :lol: takže proto jsem právě říkal s tim overdrivem...

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:no... hodně čistě :D ono tam zas nějaký zkreslení nakroutit nejde, je to jednokanál a to bych to musel dát asi na hodně aby to nějak kreslilo, takovej teplejší clean :lol: takže proto jsem právě říkal s tim overdrivem...
áha, tak to potom jo.. ostatne to nakopnutí overdrivem bude lepší, tak se pak budu těšit čuus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

tak moje finální verze With or Without you, líp už to nedám :D ten úvodní sustain sound mi dal zabrat ale je to už finální podoba toho zvuku, s vybavením které mám to líp nejde :) miluju hrátky s reverbem a pár delayema :)))

http://pupack.kvalitne.cz/without_pupack.mp3
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

A nechceš to i nazpívat? :) To by bylo uplně konečně finální a neznělo by to určitě špatně vzhledem k tomu, jaký máš hlas, co jsem slyšel u jiných písniček :)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Giof píše:A nechceš to i nazpívat? :) To by bylo uplně konečně finální a neznělo by to určitě špatně vzhledem k tomu, jaký máš hlas, co jsem slyšel u jiných písniček :)
noo jenze to bych musel sehnat backing bez zpevu, a nebo nebejt línej, nabrnkat si tu jednoduchou basu, dat v ezdrummer strohe bicí a smixovat to s kytarou.. hih, mozna po novem roce, ted nemam stejne mikrofon, a v lednu kupuju Shure, na toho se tesim :oops:
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

moc pěkný, teda až na ten zvláštní ultrazvukovej ruch co tam furt slyšim (nebo mám něco s ušima? :o ). Těžko říct jak to bylo těžký zahrát, nikdy jsem to nezkoušel, ale tak stejně se tu nebudem předbíhat v tom kdo je větší kytarovej onan, nebo kdo ho má delší (hmatník že :lol:) atd. Fakt se to pěkně poslouchalo. :wink:

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso: tak to nevííím jakej ultrazvuk :D jinak dekuju

giof: jojo uz jsem taky koukal ze je, ale to je od Ddur to neuzpívám ty vejšky, potrebuju aspon o pulton níže a audicity to vetsinou zkazí kdyz to snížim. nahraju svůj backing pak :) kazdopadne diky
alkaba

Příspěvek od alkaba »

pupack: pěkné a taky tam slyším ten ultrazvuk... :D
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

alkaba píše:pupack: pěkné a taky tam slyším ten ultrazvuk... :D
a v jake casti pri tom tahle tonu na zacatku? zrejme jsou tam nejake frekvence ktere se na mojich repro neprojeví, takze jsem je neslysel a neosekal pri masteringu, mozne to je ponevadz je tam ten tahly ton v druhem tracku jeste zvyseny o oktavu a muze to lezt az do ultrazvuku :D holt neduhy masterovani na repro k pc :( chtelo by to monitory
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Je to po celou písničku.. jako by někdo zapnul televizi... (celkem hezky to jde slyšet 1:22)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Giof píše:Je to po celou písničku.. jako by někdo zapnul televizi... (celkem hezky to jde slyšet 1:22)
tyjo to je divný ted to posloucham a fakt tam nic neslyšim, teda krome toho ze v tech 1:22 tam je ten tahly ton, pak končí a prepinam na normalni kytarovej zvuk.. tak asi opravdu s tim to ma neco spolecneho.. zvlastni, posloucham to ted i na sluchatkach ktere byli fakt drahe :) to me stve, asi mate moc kvalitni repro :D :D tak se omlouvam, holt pracuji na tom co mam..

edit: pravdou je ze mi je uz 28let a jsou urcite frekvence ktere slysi clovek do urciteho veku, viz ta ultrazvukova vyzvaneni do mobilu, ty taky neslysim :D
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

hele, mně je 26 let a taky to tam slyšim. Když jsem si to pustil hodně nahlas, tak jsem to musel vypnout, fakt zajímavej pazvuk :D

Ale jinak song je to pěkně zahranej. To ano.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

No myslim že ten věk je ten důvod :) tato nahrávka přístupná pouze lidem 20+ :D
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

:D priste si dam PODa dal od monitoru no :D oni to doporucujou i v navodu :D
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

The Kill Cover

Příspěvek od Adamz Asah »

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Adame neměls náhodou Fendera ? :shock:
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

nene, jen chci Fendera 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“