Fakt? Aha, tak to pak jo. Vím, že to měl na stránkách. Ale taky si pamatuju, že to po chvilce vyměnil za Peavey (myslím, že byl aji firemním hráčem..). Tak možná se k nim vrátilAlcarmo píše:Pokud vím tak je to fotka z jeho stránek kde píše že se k nim vrátil. Jinak na Satrianiho koncertě hrál právě na tyhle.Nesst píše: Ehm njn, ale to není zrovna moc aktuální fotka.. Pokud vím, tak na ně hrál docela dost krátkou dobu...
Chci koupit basovy reprobox
Pravidla fóra
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
To byl jenom nápad, že. Nemusíte z toho dělat zápas homemade versus Behr. Myslel jsem, že když Morrr staví hlavu, tak že třebas i s bednama už si taky něco vyzkoušel. Ale jestli stavět ne e, tak můžu doporučit Peavey. Ta moje bedna když jsem ji kupoval, měla deset let a majitelů ještě víc. Já na ni hraju roky dva, párkrát už se mi díky omylu na ekvalizéru (basy full - k****
) ji podařilo vytavit tak, že reprák klepal cívkou o magnet a furt hraje. Osazená je Celestionem, kterej je snad nesmrtelnej. Takže spolehlivost 10/10. A stála 3500 v bazáči.
P.S. Dřevopráci zásadně nechat stolařovi - podle plánu udělat kvádr z překližky nebo dřevotřísky pro ně bývá to nejjednodušší . . . já bych to taky nestloukával doma
P.S. Dřevopráci zásadně nechat stolařovi - podle plánu udělat kvádr z překližky nebo dřevotřísky pro ně bývá to nejjednodušší . . . já bych to taky nestloukával doma
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Vidis.Je to vyresene.Lepsi nez homemadehagridek píše:2Janus:a ja rikam ze mam zkusenosti se stavbou boxu???![]()
jenom si myslim ze je kravina kupovat za 6000 box a za 3000 reprak...to si radsi objednam box za 9000 od thomana....
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Tak jelikož ježíšek naježil nějaký ty chechtáky, tak silně uvažuju v dohledné době (asi tak po zkouškovým) o koupi basovýho boxu. Rád bych, kdybyste mi tu napsali svoje tipy, po kterých boxech bych se měl poohlédnout. Krmil bych to věcma, který mam v podpisu. Může být klidně bazarovej (možná i spíš, abych ušetřil a měl i kvalitu).
Stručné předběžné požadavky:
- 8 Ohmů
- 350W a více
- 4x10 repro, příp (4x12)
- papírové repro (hraju rock, metal)
- vypínatelnou hornu (nemusí být, ale když bude, jen líp)
Nechci žádný low endy typu behringer apod.
Ještě cenovej strop: tak nějak kolem 10000 Kč. Samozdřejmě čim míň tim líp
Nabídky kdyžtak na mejl: pepeziky@seznam.cz děkuji
Stručné předběžné požadavky:
- 8 Ohmů
- 350W a více
- 4x10 repro, příp (4x12)
- papírové repro (hraju rock, metal)
- vypínatelnou hornu (nemusí být, ale když bude, jen líp)
Nechci žádný low endy typu behringer apod.
Ještě cenovej strop: tak nějak kolem 10000 Kč. Samozdřejmě čim míň tim líp
Nabídky kdyžtak na mejl: pepeziky@seznam.cz děkuji
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX