Náš sen!!!

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Janec

Příspěvek od Janec »

To je málo, to musí zářit jako plutonium v Simpsnech :D
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jo, když já si objednával basu tak mi to nabídli, že mi to tam za 500,- dodělají, ale já blbec to nevzal
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Mige11

Příspěvek od Mige11 »

Jo nemal takú basu naáhodu basák v Limp Biskit?
Ja chcem jedine Thunderbirda :)
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tak moj sen je z polovice splneny (Musicman Stingray)....este v dalsich snach ostava GALLIEN KRUEGER 700RB-II,GK RBH410 a snad nekdy Fender jazz bass USA
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše: GALLIEN KRUEGER 700RB-II,GK RBH410

Príma sen :D Jinak je to asi tím že jsme oba odchovanci Redhotů, ale pokud tu ještě na foru budem, až ty sny budem mít splněný, tak budem mít uplně stejnou sestavu :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nebodaj aj ty chces Musicmana :D
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Proč všichni šílí po Fleovi, když je spousta jiných dobrých, ne li lepších basáků
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

DJmanasek píše:Proč všichni šílí po Fleovi, když je spousta jiných dobrých, ne li lepších basáků
Taky to moc nechápu, taky jsem tady už několikrát svůj názor na Flea publikoval... Pro mě osobně to vzor rozhodně není.
Ale každému co jeho jest :wink:
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Nesst píše:
DJmanasek píše:Proč všichni šílí po Fleovi, když je spousta jiných dobrých, ne li lepších basáků
Taky to moc nechápu, taky jsem tady už několikrát svůj názor na Flea publikoval... Pro mě osobně to vzor rozhodně není.
Ale každému co jeho jest :wink:
Mě hlavně příde hodně vtipný, jak 50% basáků má vroz nákýho šílence,ted do nich počítám i Fleu, a 9 z 10 basáků v podstatě v porovnání s nima nic neuměj. Třeba já sem basák, pro kterýho je prioritou skládat dobrý Songy a odehrát, k tomu průměrnou basovou linku, která podtrhne celkovej zvuk. Byl bych rád kdybych uměl hrát jako Flea,Wooten ...ale netoužim po tom. Kdybych měl svůj vzor , tak bych uved Marca z Nightwish-na basu nehraje nic extra , ael hraje přesně a je schopnej zpívat.
Ted sem trochu odbočil. Jenom sem chtěl říct ,že mi příde ,že spousta lidí tvddí, že Flea je průměrnje basák ...jasně , že sou daleko lepší , ale ať se nejdřív koukne na sebe. Pro mě je vzor člověk takovej, jakej bych chtěl bejt já a tak se snažim proto něco dělat...a né jenom žvanit o nejlepších ...
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Ale já to mám dost podobně. Vzor je pro mě ten, jehož styl hry se mi zamlouvá nejvíc... Což je u mě třeba Victor Bailey, Richard Bona, ale taky relativně průměrní basáci jako třeba Jeff Ament z Pearl Jam apod. Mně je jedno, kdo je jak dobrej. Nejdůležitější je, jestli se mi to líbí, nebo ne.
Konkrétně Flea je na mě šíleně nemelodickej, ty jeho slapařiny jsou pro mě neposluchatelný...
weselow

Příspěvek od weselow »

Nesst píše:Victor Bailey
Palec nahoru.

S tím Fleou to taky nechápu. Asi se každýmu líbí, že hraje nahoře bez :D Já jak už sem tu někde psal Harris, Jaco, pak mj. Bailey. Dost mě překvapuje, že tu snad nikdo jako vzor nebo super basáka nejmenoval John Paula Jonese nebo Noela Reddinga apod. Žádnej extrémní skill nebo frajeřinky, ale podle mě super muzika.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Ten článek nebyl nic proti tobě Nesste . Ty seš jeden z mála na tomhle foru, komu bych snad i věřil, že s basou něco umí.
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

hendy9 píše:Ten článek nebyl nic proti tobě Nesste . Ty seš jeden z mála na tomhle foru, komu bych snad i věřil, že s basou něco umí.
Omlouvám se, přišlo mi, že to je reakce na mě :wink:
LOL. Sorry, ale řekl bych že tady na tomhle fóru budou mnohem lepší basáci (KIWI, DJManasek....). Já jsem spíš teoretik, než nějakej skillař. Jsem totiž šíleně lenivej 8)
Ale každopádně díky :D
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Tak taky pro každýho "umět" znamená něco jinýho. Já třeba uznávám , když ti někdo řekne tři akordy a ty do toho s fleku zaneš hrát něco co má hlavu i patu nebo když seš schopnej vymyslet nákou složitou basovou linku, která má nákej motiv ...ale neni pro mě dobrej basák člověk , kterej se nadtí věci od těch nejlepší . Nebo náký kvality v tom určitě sou to je jasný. Ale já mě je blyšší , ten co hraje svoje a improvizuje , ikdyž jednoduší věci.
To o tobě Nesste sem myslel , ve smylu ,že nejseš žádnej chvástač. Působíš na mě dojmem , že když řekneš , že něco umíš , tak to umět budeš....
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Těžko říct, já už mám za sebou tu dobu kdy jsem po Fleaovi "šílel". Je to Pan basák, ale samozřejmě trdit, že je nejlepší na světě je bláhovost...spíš tedka už hledám zvuk..a jelikož se mi moc líbí zvuk Musicmana, tak je to můj sen. Jo používal ho Flea, ale to tak jediný co to s ním má společný...kdybychom nebyli s Budajem známý fandi Redhotů, tak to, že tu máme takovýhle sny, nad tim by se nikdo nepozastavil a tahle diskuze o Fleaovi by tu nebyla....

Měli bychom to asi řešit v jiným threadu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Bobr

Příspěvek od Bobr »

Tak můj sen je vlastnit Rickenbacker bass 4003 (USA) a doufám, že si ho splním. Ten zvuk mě fascinuje.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nejak sjem se zamiloval do warwicků i když se v těch stovkách druhů absolutně nevyznám :)

Nicméně o tomhle už se mi skoro zdá :)

http://kytary.cz/warwick-infinity-sn/87 ... 92:0:0:1:0

hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

KIWI píše:Nejak sjem se zamiloval do warwicků i když se v těch stovkách druhů absolutně nevyznám :)

mě se jako člověku, kterej má vztah k metalu líbí, ael nák si nedokážu představit , jak si na ní budeš dávat tvoje funky 8)
k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

hendy9 píše:
KIWI píše:Nejak sjem se zamiloval do warwicků i když se v těch stovkách druhů absolutně nevyznám :)

mě se jako člověku, kterej má vztah k metalu líbí, ael nák si nedokážu představit , jak si na ní budeš dávat tvoje funky 8)
Já nevím, nepůsobí na mě jako metalová basa :) Ale pokud narážíš na zvuk, tak to nevím, já na to nehrál bohužel :shock:

Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Ta basa (Warwick) je tak ošklivá až je pěkná :wink: Hodně zajímavě vypadá ta vodorovná kresba dřeva. Osobně si myslím, že půjde o poměrně univerzální nástroj a za svoji cenu už ani nemůže hrát špatně.

Můj sen je o mnoho méně originální - Fender Jazz Bass. Dneska mě mrzí, že jsem koupil na začátek to Apollo. Tehdy by mi stálo za to si připlatit alespoň za Squiera.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“