kufr na míru

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Saul
Kontaktovat uživatele:

kufr na míru

Příspěvek od Saul »

Hledal jsem nějaké firmy, které by vyráběly solidní kufry na hudební nástroje, resp.na el. kytary na míru a přání zákazníka. Nic obstojného se mi nepodařilo najít. Ani jsem neobjevil vlákno, kde by se to řešilo. Nevíte o něčem?
nity

Příspěvek od nity »

siba...www.siba.cz..kamoska ma vod nich kufr na klavesy
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Haik vyrábí racky, kufry, case na cokoliv, např pro Krucipysk,Divoký Bill atd.
taky luxusní kytary,basy :) je to můj dobrý kamarád a profesionál, na 100% doporučuju

Jirka Hájek
TEL: +420 774 206 100
mail: haik(zavinac)volny.cz
web: www.haik.cz
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

super, brzy něco z toho využiji. Budu potřebovat kufr na esp, tak se s někým domluvím. Koukal jsem se na toho haika a nenašel jsem tam o kufrech teda nic. Kdyžtak mu zavolám.

klidně dávejte další tipy. mně se hodí hlavně Praha, ale okolí jako třeba ty Kralupy jsou v pohodě.
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Tady je odkaz. Je to muzikant (kytarák) a je s nim domluva
http://kufry.tovahn.cz/
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“