Queens Of The Stone Age

Vše o kapelách a hudebnících ...
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Queens Of The Stone Age

Příspěvek od kmanglogi »

Co si o nich myslite? Libi se vam jejich hudba? Jake pisnicky se vam od nich nejvic libi? ...

myslim ze maji dost zajimavou hudbu... a moje nejoblibenejsi songy .. Sick Sick Sick, No One Knows, I´m designer, River In The Road, Make It Wit Chu..
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Libi se me, kazde album je vzdy docela jine. Prvnim album bylo natocene dokonce jen samotnym Joshem Hommem, ktery to i sam produkoval. No ale za nejsilnejsi povazuju Lullabies to Paralyze, sice temne, ale vysperkovane, ma vsechno!
afektband

Příspěvek od afektband »

Slyšel jsem od nich akorát song v NFS Underground 2, líbil se mi, ale nějak jsem neměl potřebu hledat od nich ještě něco jinýho.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mám rád, nic vyloženě nepreferuju, páč mám velmi rád všechno :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Pidin

Příspěvek od Pidin »

qotsa mám hodně rád!! libi se mi jak všechno do sebe krásně zapadá!! troy josh dobrý kytaristi !! když poslouchám tak většinou tuhle kapelu
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

afektband píše:Slyšel jsem od nich akorát song v NFS Underground 2, líbil se mi, ale nějak jsem neměl potřebu hledat od nich ještě něco jinýho.
To jsme na tom uplně stejně. Nicméně zkusím si poslechnout více songů a pak napsat ještě nějaký konstruktivnější názor.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
AngusSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngusSG »

nic jinýho v podstatě neposloucham - vystačim si s veškerou tvorbou Joshe :D
Hohner Revelation(není moje :D) (FloydRose, EMG HB-SS, zamykací mechaniky, lak - černá transparentní, značky z modelu B.C.Rich, Eben hmatník, 0 pražec rolničky), Crate FlexWave 120/212, Boss OD-2
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Akorat uz me davno omrzely pisnicky jako No One Knows, Go with the Flow, Little Sister, In My Head... to je provarenost sama. :)

Dnesni verze Feel Good Hit of the Summer, kterou hravaji od 2005 bez Nicka Oliveriho, stejne tak Millionaire se me nelibi. No One Knows v te roztazene podobe okolo 7-10 min, hravaji prakticky porad od roku 2005 a uz je to trapne pomalu :)

Z novejsich songu po Nickove odchodu urcite:
Everybody Knows that you're Insane
Burn the Witch
Something in the Wolf
Misfit Love
Era Vulgaris
The Fun Machine...
Make it wit chu
Turnin' on the Screw
I'm Designer
Blood is Love

atd.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Mě se od nich líbí cover Turbonegro - Back To Dungaree High, kterej zpívá Nick...ale to je vše, co znám :oops:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

wikxzen píše:Akorat uz me davno omrzely pisnicky jako No One Knows, Go with the Flow, Little Sister, In My Head... to je provarenost sama. :)

Dnesni verze Feel Good Hit of the Summer, kterou hravaji od 2005 bez Nicka Oliveriho, stejne tak Millionaire se me nelibi. No One Knows v te roztazene podobe okolo 7-10 min, hravaji prakticky porad od roku 2005 a uz je to trapne pomalu :)

Z novejsich songu po Nickove odchodu urcite:
Everybody Knows that you're Insane
Burn the Witch
Something in the Wolf
Misfit Love
Era Vulgaris
The Fun Machine...
Make it wit chu
Turnin' on the Screw
I'm Designer
Blood is Love

atd.
Cely album Era Vulgaris je uzasny. :) a Lullabies To Paralyze je taky skvely .. a jejich webovky :lol: peknej design.. http://www.queensofthestoneage.com/
weselow

Příspěvek od weselow »

QOTSA jsou skvělý, ostatní Joshovy kapely taky poslouchám, ještě je nemám moc naposlouchaný. Nejradši mám kromě jasnejch fláků Auto Pilot, First It Giveth, If Only, 3's & 7's, vůbec nikdo tu nepíše Lost Art Of Keeping Secret..? Ta je moje nejoblíbenější...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
AngusSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngusSG »

JJ Lost Art...je náhodou suprová, ale pro mě teď vedou tyhle:
Misfit Love
3's & 7's
Suture Up My Future*
Run,Pig,Run
Era Vulgaris
Tangled Up In Plaid
Someone's in the Wolf
Blood is Love*
Broken Box*
If Only
Walkin' on the Sidewalks*
You Would Know
How to Handle a Rope*
You Can't Quit My Baby*
Better Living Through Chemistry*
Tension Head
Sky is Falling*
Gonna Leave You
I Think I Lost My Headache*
*-tyhle můžu poslouchat neustále dokola a neomrzí mě :D
Hohner Revelation(není moje :D) (FloydRose, EMG HB-SS, zamykací mechaniky, lak - černá transparentní, značky z modelu B.C.Rich, Eben hmatník, 0 pražec rolničky), Crate FlexWave 120/212, Boss OD-2
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

AngusSG: ...ze ty jsi na lide.cz pod prezdivkou Snake06... :) resil jsem s tebou ty Ovationy a Eastwoody Ultra GP
AngusSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngusSG »

jj to sem já :D
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Tady je jedno ceske forum zabyvajici se tou kapelou...(nove)
http://qotsa.boardonly.com
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo jo,líbí se mi ty samý songy co AngusoviSG ale ještě bych doplnil song,never say never....jo je pro mě taky srdcovka...ale jinak si na nich nijak moc neulítávám,ale nevadími a občas si je pustim,leuweenovo styl hraní se mi celkem líbí...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Never Say Never je zrovna cover od Romea Voida (Nvr Say Nvr) :)
wikxzen
Rádce

Re: Queens Of The Stone Age

Příspěvek od wikxzen »

Kapela nám dluží hlavně samostatný koncert (zrušený před dvěma lety na poslední chvíli). Nevím tedy, zda-li vystoupení na monstrfestivalu bude dostatečnou záplatou. Čím dál více lituji toho, že jsem na pražský koncert QOTSA do Roxy v roce 2005 nedorazil.
wikxzen
Rádce

Re: Queens Of The Stone Age

Příspěvek od wikxzen »

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“