KUSTOM - Deep End 410?
Pravidla fóra
presne.... nekdo nema to stesti aby se mu penizky nahrnuli jen tak... krom toho kiwi? proc Ti vadi nase debata? tyka se snad aparatury... ale pokud nas spoluhudebnik Janus dovoli tak tedy dost...
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
Kiwi nekaž srandu.Alespoň že se tu o něčem mluví.Obvykle je basová sekce jako po výbuchu.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Promin, od toho mám tu funkci moderátora. Je to zbytečný OT o ničem.Janus píše:Kiwi nekaž srandu.Alespoň že se tu o něčem mluví.Obvykle je basová sekce jako po výbuchu.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Sakra.Zase totalita.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Ono ja nevim, ale kdyz si tu nenadavame sproste, nedavame osobni reklamy a tyhle veci, tak si snad muzem pokecat ne? vsak to souvisi vsecko s bassama hranim atd. kdo hraje lip kdo hur. Jako ze je to zbytecne, tak zas tolik mega to snad nezabere, nikoho to neobtezuje. Mozna se mylim, jen jsem nad tim tak uvazoval.
jinak k tem aparatum. Sami vite ze na tom zas tak nezalezi, hlavne umet hrat, a v tech aparatech jsou stejne uz jne male rozdily.Ze ma nekdo GK nebo Leany, tak to uz je jen o znacce.
Ale vemte to zas z té strany že někdo něco hledá, najde tu o tom thread a tam se řeší něco úpe jiného... (a jen tak btw myslím že GK a Laney je docela dost velký rozdíl... ) já bych navrhl aby se za tímto účelem založil nový topic... třeba "jak jste přišli k vybavení" nebo tak něco...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Myslím že ten thread by se docela uživil....annY:. píše:Ale vemte to zas z té strany že někdo něco hledá, najde tu o tom thread a tam se řeší něco úpe jiného... (a jen tak btw myslím že GK a Laney je docela dost velký rozdíl... ) já bych navrhl aby se za tímto účelem založil nový topic... třeba "jak jste přišli k vybavení" nebo tak něco...
Kluci to nemá byt totalita, ale je to přesně jak píše Danny, někdo si bude chtít přečíst o tom Kustom a vy se tu handrkujete vo čemsi...pochopte. (navíc jsem to napsal v reakci na to špatné vybevení - špatný hráč - tomu říkám hašení flame dřív než začne
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
tak jo byl tu na mě i odkaz tak se k tomu taky vyjádřim...
Ten kustom hrál fakt dobře... za ty prachy hodně muziky... jinak jestli sem dobře čet tak chceš hrát metalcore... na to bych tu patnácku nebral... potřebuješ rychlý prsty a rychlý repráky... takže 4x10 skvělá volba 4x12 to je pro mě takovej kompromis a patnácku než rozvlníš to je ,,doba"... řešil bych tu čitelnou složku což je 4x10 a patnácku na pořádný spodky jako druhotnou věc... i když ty 10 tlačej taky slušně...
k hlavám: hrál sem na to taky přes hlavu HA3500 (je pořád k mání za 7500) se zvukem sem byl naprosto spokojenej...
podle mě super volba...
Ten kustom hrál fakt dobře... za ty prachy hodně muziky... jinak jestli sem dobře čet tak chceš hrát metalcore... na to bych tu patnácku nebral... potřebuješ rychlý prsty a rychlý repráky... takže 4x10 skvělá volba 4x12 to je pro mě takovej kompromis a patnácku než rozvlníš to je ,,doba"... řešil bych tu čitelnou složku což je 4x10 a patnácku na pořádný spodky jako druhotnou věc... i když ty 10 tlačej taky slušně...
k hlavám: hrál sem na to taky přes hlavu HA3500 (je pořád k mání za 7500) se zvukem sem byl naprosto spokojenej...
podle mě super volba...