Komba, hlavy a vše abych dosáhl zvuku AC/DC tak do 8000Kč
Pravidla fóra
Komba, hlavy a vše abych dosáhl zvuku AC/DC tak do 8000Kč
Nedávno jsem se strašně zbláznil do zvuku AC/DC a vůbec do jejich stylu hudby, takže si chci koupit nějakou aparaturu s podobným zvukem.... Něco do 8 000Kč... Takže spište, pište, pište!!! Díky!!
- 60'Rock_N'_Roll
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- 60'Rock_N'_Roll
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Z lejna TF na 100% zvuk AC/DC nevytáhneJizzy29 píše:A co třeba Marshall Valvestate 8080, nebo Laney TF200? Noo a co je na tom LVéčku špatnýho?? Dá se koupit něco podobného, myslím tak 60W-100W okolo 10tisíc se zvukem 70. a 80. let...? Prostě žánry jako ACbleskDC, Maiden, Judas, atd...
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
ronn!e řikal, že má tohle http://kytary.cz/blackheart-celolampova ... 69:0:0:1:0
a že zvuk ac/dc s toho taky vytlačíš a ještě efektík k tomu a seš vysmatej + 2 litry box a je to..., když tak mu napiš řikal že to prodava aji s boxem asi
a že zvuk ac/dc s toho taky vytlačíš a ještě efektík k tomu a seš vysmatej + 2 litry box a je to..., když tak mu napiš řikal že to prodava aji s boxem asi
urcite souhlasim s V18 asi pudu az budou penize do dvokanálový sestřičky V33 
ale pozor na to tyhle vcka od crate se s efektama snasi dost blbe tak to chce dobre vybirat
ale pozor na to tyhle vcka od crate se s efektama snasi dost blbe tak to chce dobre vybirat
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
S tím Valvestatem souhlasím. Nějaký pedálek na menší dohnání zkreslení a jsme doma.Jizzy29 píše:A co třeba Marshall Valvestate 8080, nebo Laney TF200? Noo a co je na tom LVéčku špatnýho?? Dá se koupit něco podobného, myslím tak 60W-100W okolo 10tisíc se zvukem 70. a 80. let...? Prostě žánry jako ACbleskDC, Maiden, Judas, atd...
me prave docela dost efektu rakvilo ten kulatej lampovej sound a a bralo dynamiku kdyz sem to zkousel v kramu...vikicek píše:Všude naopak slyšim, že "it loves pedals"
otazka je jestli by nepomohlo zapojit do smycky (V18 nema tak zkusit V33) ...
jinak myslim ze to ze V18 neni moc efekt friendly tady rika i vecina lidi...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
no ja tedy s tim crate v18 pedal zadny nezkousel, ale myslim, ze to musi byt "pedal friendly"
vetsinou vsechny tady ty pseudoacka s el84 koncem jsou hodne friendly...
to treba vybrat pedal k fenderu se mi bohuzel este nepodarilo... fender mi prijde naprosto pedal unfriendly
taky zalezi, co se od toho véčka chce že.. a co se před něj cpe... třeba takový zabiják lamp ako mt2 apod. dobrý zvuk na vintage laděném kombu určitě neudělá...
ale všechny kopie tube sreamera, raty apod. to bude hltat docela snadno...
taky záleží na repráku a lampách - to je pro mě asi tak 50% výsledného zvuku...
třeba ten reprák u toho crate mě nepřišel zrovna nejlepší... ale tak u komba za 6t. asi nelze čekat zázraky že... když člověk nenajde dobré repráky ano v zesíku za 3x takové peníze
vetsinou vsechny tady ty pseudoacka s el84 koncem jsou hodne friendly...
to treba vybrat pedal k fenderu se mi bohuzel este nepodarilo... fender mi prijde naprosto pedal unfriendly
taky zalezi, co se od toho véčka chce že.. a co se před něj cpe... třeba takový zabiják lamp ako mt2 apod. dobrý zvuk na vintage laděném kombu určitě neudělá...
ale všechny kopie tube sreamera, raty apod. to bude hltat docela snadno...
taky záleží na repráku a lampách - to je pro mě asi tak 50% výsledného zvuku...
třeba ten reprák u toho crate mě nepřišel zrovna nejlepší... ale tak u komba za 6t. asi nelze čekat zázraky že... když člověk nenajde dobré repráky ano v zesíku za 3x takové peníze