Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

DJmanasek: lol to mi ani neprijde, jestli myslis nedotazeny bendy tak to je samozrejme moje chyba, jestli myslis zdvojeny bendy tak to se mi hejbe kobylka, mozna hluboky E je trochu mimo, kazdopadne nemam (pouzitelnou) ladicku a prijde mi to celkem v klidu, tak kdyz tak specifikuj bliz co ti prislo rozladeny...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
misadlouhy

Příspěvek od misadlouhy »

už jsem to jednou poslal do špatné sekce :) tak ještě jednou správně sem....... takovej obyč.popík http://www.edisk.cz/stahni/44418/test.mp3_2.1MB.html. Oktávy asi nemám nalazený (změnil jsem po seřízení šířku strun).. sólo si tahám z paty, chtěl jsem si nahrát rytmickou sekci se kterou trochu laboruju a vidět co se do ní dá ještě dát..

Hraje to co mám v podpisu (spíš vlevo čistý Blues Junior, spíš vpravo lehce nakreslený zvuk Fulltonem, uprostřed "sólo" je regulérně zkreslený zvuk Fulltone)
Norman ST 40 folk
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to Rasomaso: hele nebyl ten backing od Eb místo od E? myslim ladění.. možná proto to znělo "jinak" :) prostě backing o půl ton níže
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

misadlouhy píše:už jsem to jednou poslal do špatné sekce :) tak ještě jednou správně sem....... takovej obyč.popík http://www.edisk.cz/stahni/44418/test.mp3_2.1MB.html. Oktávy asi nemám nalazený (změnil jsem po seřízení šířku strun).. sólo si tahám z paty, chtěl jsem si nahrát rytmickou sekci se kterou trochu laboruju a vidět co se do ní dá ještě dát..

Hraje to co mám v podpisu (spíš vlevo čistý Blues Junior, spíš vpravo lehce nakreslený zvuk Fulltonem, uprostřed "sólo" je regulérně zkreslený zvuk Fulltone)
no, akordovej sled je takovej, zajímavej :) když si odmyslím tu druhou kytaru (sola) tak by se s tim dalo neco vymyslet na ten motiv :) ja uz zase premejslym zpevove :D jinak jako celek me to neoslovilo nijak
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack: myslim ze ne, podle me to proste sedi, mozna az na ten zacatek to prazdny E. Tobe to taky znelo divne ci co?
jinak misadlouhy... sorry ted jsem na PS3 takze to z edisku nestahnu, tak pozdeji :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso: mě to tak nepřišlo, jen jsem se snazil prijit na kloub tomu proc by to tak mohlo pro nekoho znit, co jsi tam mel za efekty? mozna univibe to trosku ladi jinac, tak jako chorus trebars

U2 - Until the end of the world http://cz.youtube.com/watch?v=mlGmUBxtK4s&fmt=18
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Né pupacku, U2 už prostě né ! :( :lol: Ale jakože pěkný, líbí se :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Né pupacku, U2 už prostě né ! :( :lol:
tak kazdej si tu hraje to co ho baví ;) tak také přispěj..

me mrzi ze tohle vlakno umírá, defacto se tu stridam já, rasomaso a giof a občas nekdo jinej, na to že tu je několik tisíc kytaristů celkem děs..

hlavně že vlákna kde se rozebíraj pipkoviny jsou narvaný stovkama příspěvků ale kytarová hra se vytrácí :cry:

ja proste na elektriku hraju covery U2.. na akustiku vsechno mozne tak to je a bude :D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Však jo, promiň, já to tak nemyslel :) .

A zároveň tě beru za slovo :

http://www.youtube.com/watch?v=2hmvqmGrXA0

:wink:

(Ale je to po 2 měsících s ortézou na ruce, tak berte ohled :) )
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

náhodou dobrý :-) na to jak dlouho hraješ :-) a žes měl ortézu

jen mi přijde, ež ti to občas neladí, máš naladěné oktávy?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Však jo, promiň, já to tak nemyslel :) .

A zároveň tě beru za slovo :

http://www.youtube.com/watch?v=2hmvqmGrXA0

:wink:

(Ale je to po 2 měsících s ortézou na ruce, tak berte ohled :) )
no vidiš to :D jsi rychlík ;) nooo ja nejsem moc solista, spíš vůbec (jsem nešika) ale slyšim že to musíš jeste promakat, v části 13 - 16 sec ti to dost ulítlo to asi víš a celkově to nepůsobí jak bych to řekl, jistým nebo plynulým dojmem :) tak pro srovnani si počkam na "o pár týdnu později" verzi, btw co takhle nějaký celý song? ahooooj
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já v části 13-16 sekund žádný velký úlet neslyším :shock:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Díky :) . No hraju rok a do toho jsem měl 2 měsíce ortézu a 1 měsíc jsem měl kombo na reklamaci :lol: :( ... jinak teď jsem měnil struny a na oktávy jsem se ještě teda nemrk, to je fakt , ale předtim jsem je měl naladěný, jdu to zkouknout :) .
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 18:46, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dark Axel píše:já v části 13-16 sekund žádný velký úlet neslyším :shock:
Já teda taky pupacku nevim o čem mluvíš :shock: Takhle ten song zní, pust si ho někdy :wink: .. a taky nevim cos myslel tim, že to není "plynulý"? :)

EDIT: Jinak celej song mám přece "Známku punku" :lol:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:
Dark Axel píše:já v části 13-16 sekund žádný velký úlet neslyším :shock:
Já teda taky pupacku nevim o čem mluvíš :shock: Takhle ten song zní, pust si ho někdy :wink: .. a taky nevim cos myslel tim, že to není "plynulý"? :)
tak ted jsem si to zkusil trefit presne, je to 15tá sec tam mi zní ten takovy dvoj ton (dva stejne tony za sebou) divně.. a ta plynulost nevim jak to popsat, ale je možné že mě ruší původní zvuk kytary který tam slyším no. Jen pro upřesnění, nemyslím to zle, jen se snažím hodnotit :D jak mi to zní.. ja taky radši kritiku než "jo dobrý" ;)

P.S. známka punku ok no :D tak jen houšt houšt ja rád celé songy, ne jen pasáže
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack píše: tak ted jsem si to zkusil trefit presne, je to 15tá sec tam mi zní ten takovy dvoj ton (dva stejne tony za sebou) divně.. a ta plynulost nevim jak to popsat, ale je možné že mě ruší původní zvuk kytary který tam slyším no. Jen pro upřesnění, nemyslím to zle, jen se snažím hodnotit :D jak mi to zní.. ja taky radši kritiku než "jo dobrý" ;)

P.S. známka punku ok no :D tak jen houšt houšt ja rád celé songy, ne jen pasáže
Tak dobře, dík :) .. ono já tě nemůžu jinak ohodnotit, protože songy U2 neznám .. ale tvoje hraní se mi líbí a nevim, co bych tomu vytýkal, páč originál neznám :wink: .. a taky v tom delayi se toho hodně ztratí...
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 18:56, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Vikicek: v poho, ted sem si te pustil víc nahlas abych tě lépe slyšel :) a pak to vyzní lépe a ta plynulost byla opravdu dána tou kytarou v pozadí, ja jak jsem zvyklej na backingy bez kejtry tak me to pak mate ;)

btw. ten zvuk máš jen z toho Valvetronixe?
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Sí sí, tohle byl jen valvetronix, amp "nu-metal" a krapet reverbu :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Sí sí, tohle byl jen valvetronix, amp "nu-metal" a krapet reverbu :wink:
tak dobrý hezky to zpívá to se mu musí nechat, občas na něj vzpomínám ale mě bohužel neposloužil jak jsem chtěl no :) chudák musel z domu :lol: :lol:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No mezi náma možná taky pude z domu .. chtěl bych nějakou lampičku. Možná blackheart plus krabičky .. ale ještě se uvidí, ten prcek hraje fakt dobře oproti těm levnějším patnáctkám :)

EDIT: Jinak koukám že v 0:18 jsem byl krapet napřed .. :)
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 19:05, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“