Spätna väzba
Pravidla fóra
Spätna väzba
zdravim.mam Epiphone sg400 a KUSTOM HV100.mam velmi velku spatnu vazbu.mohli by ste mi poradit ako by som si mal nastavit snimace?ako vysoko od strun by som ich mal mat.Dakujem za akukolvek radu.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
A neprehanej to s gainem 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Piskani zpusobuje pravdepodobne snimac - nema mechanicky dostatecne upevnene vinuti (treba zalite voskem). Takze pokud to chces vyresit bez kompromisu, tak novy snimace, nemusi to bejt nic extra drahyho, treba RM pikups delaj slusny za dobrou cenu. Nebo nejaky bazarovy DiMarzio, Seymour Duncan, atd...
-
dlouhovlasac
Re: Spätna väzba
Ahoj Travis199Travis199 píše:zdravim.mam Epiphone sg400 a KUSTOM HV100.mam velmi velku spatnu vazbu.mohli by ste mi poradit ako by som si mal nastavit snimace?ako vysoko od strun by som ich mal mat.Dakujem za akukolvek radu.
Mám dotaz ohledně komba. Mám taky Kustom ale HV30 a přepínač efektů má oproti ostatním vůly, jde s ním trochu pohybovat do stran....prostě není tak pevně zaaretován jako ostatní potenciometry.
Je to u tebe stejné ??
Ahoj všichni....máte někdo zkušenost?
Se zpětnou vazbou problémy nemám....ale na zkreslenym kanálu se po zastrčení kabelu ozývá takové..bzučení..
Dnes jsem kupoval nový kabel (P Waves Custom Pro) a stále stejné. Nejsem si jist jestli to dělalo od začátku, ale mám pocit, že to začalo po té co jsem připojil do komba přes (CD/TAPE IN) hifivěž..to začalo v kombu okamžitě chrčet, bzučet a podobně.
Je možné tímto způsobem něco zkratovat či odpálit?
kytara :EPIPHONE - Les Paul Custom Plus
kombo :KUSTOM - HV30 (hybrid)
multiefekt : ZOOM G2.1u
struny :D´Addario (10'' )
kombo :KUSTOM - HV30 (hybrid)
multiefekt : ZOOM G2.1u
struny :D´Addario (10'' )
Tak to snad zalezi na pozadavcich kytaristy ne?mrkendy píše:Kdyz stisknes strunu na 22/24 prazci, tak by mel bejt snimac cca 2mm pod strunou.CIbleskBI píše:Hele, to maj bejt jako snímače 1 mm od strun? to se mi zdá nˇáký divoký, já je mám od strun cca 4-5 mm.
Ja mam treba kobylku vysoko a krk nizko..
Já jsem zatím výšku snímačů seřizoval tak, že jsem je zvedal a zvedal, dokud neměly "šakalí zvuk", prostě dokud nezačaly trochu zkreslovat, a pak jsem je o kousek snížil, zjistil který z nich je hlasitější (ano, jednou to byl kobylkový) a ten jsem pak shodil ještě o kousek níž, aby byly oba stejně hlasité. U strata pochopitelně obdobně, podle nejhlasitějšího snížit zbylé dva.
Samozřejmě pro silové hraní a shredding s rvaním strun se hodí snímače níž, ono není dobré do nich moc klepat trsátkem.
Samozřejmě pro silové hraní a shredding s rvaním strun se hodí snímače níž, ono není dobré do nich moc klepat trsátkem.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...