Arakain
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Hm, Toužimský se mi líbí z těch tří suverénně nejvíc... Asi to bude tim, že neni tak oposlouchanej...
Arakain je fajn jako celek, v tý sestavě, tak je teď se mi líbí. Co jsem viděl to DVD z Edenu, tak se líbilo, jedinou věc musim vytknout... 90 % záběru patří Toužimskýmu a Urbanovi, zbytek jsou hosti... Kub, Doxa a Mach jakoby tam ani nehráli, to už se jim tam přimotali víc osvětlovači do záběru než ti tři XD
Arakain je fajn jako celek, v tý sestavě, tak je teď se mi líbí. Co jsem viděl to DVD z Edenu, tak se líbilo, jedinou věc musim vytknout... 90 % záběru patří Toužimskýmu a Urbanovi, zbytek jsou hosti... Kub, Doxa a Mach jakoby tam ani nehráli, to už se jim tam přimotali víc osvětlovači do záběru než ti tři XD
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
hmm...... to dvd z edenu taky mám ale víc se mi líbilo to dvd 20 poslední koncert s brichtou. eden jsem si koupil hlavně proto že jsem byl zvědavej na Mirkovi sola ale ten vůbec nebyl vidět. takže jsem to viděl jednou a odložil k ledu. komu se líbí nový logo a komu starý? mě se líbil víc starej nápis arakain
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Tak staré logo je klasikanecross píše:hmm...... to dvd z edenu taky mám ale víc se mi líbilo to dvd 20 poslední koncert s brichtou. eden jsem si koupil hlavně proto že jsem byl zvědavej na Mirkovi sola ale ten vůbec nebyl vidět. takže jsem to viděl jednou a odložil k ledu. komu se líbí nový logo a komu starý? mě se líbil víc starej nápis arakain
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Ohledně loga: Mě se líbí obě myslim, že ale trochu víc to "slayerovský" starý. Chtěl bych sehnat triko se starým motivem arakainu. Třeba takový Thrash by se mi líbilo. To je ale nesehnatelný. Leda si ho nechat vyrobit sám.
Jinak prosimvás nemáte někdo link na ten Urbanův/Kubův projekt Kain? Rád bych si to poslech. Jasně že na SZ, aby tu nevznikl warez
Jinak prosimvás nemáte někdo link na ten Urbanův/Kubův projekt Kain? Rád bych si to poslech. Jasně že na SZ, aby tu nevznikl warez
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Re: Arakain
Koukám, že to tu pěkně uhynulo!
Co říkáte na novou desku Arakainů? Účastnil jste se někdo jejich koncertu k Homo Sapiens..?
CO se týče mě, tak nová deska se mi hodně líbí! Marat, Forsage, Zadrhell, Archa, Babylon - naprostá špica pro moje ušiska!!
Co se tejče koncertů, tak jsem byl 11.3. v Semilech a jakože hoooooodně našlápnuté! Kapelka fakt na hodně vysoké úrovni, moc se mi to líbilo. I pogo vpředu bylo velice fajné, nečekal jsem, že se tam sejde tolik mladejch a vitálních pařičů! Jako bonus jsem chytil Doxovu paličku a nechal si jí podepsat. Jednoznačně povedenej večírek (:
Jinak skladba Rám křivejch zrcadel! Hráli i v Semilech - to je neskutečná morda!
Co říkáte na novou desku Arakainů? Účastnil jste se někdo jejich koncertu k Homo Sapiens..?
CO se týče mě, tak nová deska se mi hodně líbí! Marat, Forsage, Zadrhell, Archa, Babylon - naprostá špica pro moje ušiska!!
Co se tejče koncertů, tak jsem byl 11.3. v Semilech a jakože hoooooodně našlápnuté! Kapelka fakt na hodně vysoké úrovni, moc se mi to líbilo. I pogo vpředu bylo velice fajné, nečekal jsem, že se tam sejde tolik mladejch a vitálních pařičů! Jako bonus jsem chytil Doxovu paličku a nechal si jí podepsat. Jednoznačně povedenej večírek (:
Jinak skladba Rám křivejch zrcadel! Hráli i v Semilech - to je neskutečná morda!
- Dan Rohanský
Jo byl jsem na nich teď v Plzni, koncert paráda, zvuk výbornej, akorát já bych uvítal více nových věcí nebo stačí od Metalmorfozy dál.
Co jsem je tak porovnával v autě, tak na novým cd mi ty kytary nepřijdou tak surový jako třeba na labyrintu nebo i restartu. (V autě proto, protože když jedu sám tak hraju asi i pro lidi okolo, mi to v něm pěkně zní)
Když jsem předtim slyšel u nich na webu forsage, tak jsem si říkal to bude nářez a ona to je asi nejtvrdší píseň. Zádrhell mě moc nezaujal, nějak mi připomíná Brichtu nesedí mi to a Babylon mě ke konci pak už nebaví pořád dokola babylon babylon... Ale celkově spokojenost.
Co jsem je tak porovnával v autě, tak na novým cd mi ty kytary nepřijdou tak surový jako třeba na labyrintu nebo i restartu. (V autě proto, protože když jedu sám tak hraju asi i pro lidi okolo, mi to v něm pěkně zní)
Když jsem předtim slyšel u nich na webu forsage, tak jsem si říkal to bude nářez a ona to je asi nejtvrdší píseň. Zádrhell mě moc nezaujal, nějak mi připomíná Brichtu nesedí mi to a Babylon mě ke konci pak už nebaví pořád dokola babylon babylon... Ale celkově spokojenost.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tehdy tady byla řada dobrých a známých kapel, Arakain byl možná nejvíc vidět (a byl imho nejlepší), ale co třeba Vitacit, Citron, Kern nebo Titanic? Ti taky vydávali desky a některé věci od Kernu jsou dobré dodnes. Arakain mám zafixovaný z LP Trash the Thrash, to bylo hodně dobré a nevím, jestli ho pak překonali.Ondra88 píše:me se libi hodne no.. kazdej posloucha neco jinyho ale nebejt pred petadvaceti lety arakainu tak tady dneska poslouchame country(to zas asi prehanim ale je to priklad).je to legenda.neco jako cesky sabbati...
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Podlě mě thrash the thrash překonali,takový Schizofrenie,Black Jack jsou hodně dobrý,ale já mam nejradši Apage Satanas a i Farao je dobrej.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím Apage Satanas je jedno z nej pro mě, pak ještě 15 - vol 1. i 2.Trey píše:Podlě mě thrash the thrash překonali,takový Schizofrenie,Black Jack jsou hodně dobrý,ale já mam nejradši Apage Satanas a i Farao je dobrej.
Včera jsem si je nechal ujít v Semilassu v Brně, trochu toho lituju... Už když na zábavách hrají apage satanas tak se vaří
parádní kapela.
Mě se líbí jak hráli s Lucií Bílou, jak ona do toho pěkně řve 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Bílá je skvělá, zimní královna je jedna z nejlepších písní od nichKuliman píše:Mě se líbí jak hráli s Lucií Bílou, jak ona do toho pěkně řve
zimní královna není špatná, ale tohle je od nich pro mě bezkonkurenční
http://www.youtube.com/watch?v=VspL1YpruZo
http://www.youtube.com/watch?v=VspL1YpruZo
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Arakain mám rád, ale spíš starší...
Brichta je pro mě prostě brichta... umí prostě skládat texty, což se o toužimském říct nedá. Vím, že hudba není jenom o textech, ale u Arakainu jsou pro mě texty na prvním místě... Brichta je pro mě pocitově daleko vyspělejší člověk než Toužimský, toužimský umí zpívat, ale to je tak všecko. Přirovnal bych ho ke člověku který umí zpívat vklídečku proplul pubertou někde na škole a nijak ho to neovlivnilo. Kdežto brichta musel mít pěkný kolotoč v pubertě... Ostatně to jde vidět i v textech např.: Trip, Prominte Slečno a další...
Co se týče nové desky líbí se mi tam dvě skladby a to Marat a Čas. Jinak je to nuda celkem, hudebně jsou vklidu, ale co se týče textu, který by mě měl oslovit je to slabota.
Co se týče oblíbenosti kytaristů tak u mě prohrál Urban protože díky němu odešel Brichta... Mám jeden platonický sen a to návrat Brichty do arakainu.
A Lucie Bílá je paní zpěvačka, což jde vidět i v Zimní královně a honza by měl trochu pocvičit, protože Lucka by ho přeřvala v Zimní Královně i bez mikrofonu
Brichta je pro mě prostě brichta... umí prostě skládat texty, což se o toužimském říct nedá. Vím, že hudba není jenom o textech, ale u Arakainu jsou pro mě texty na prvním místě... Brichta je pro mě pocitově daleko vyspělejší člověk než Toužimský, toužimský umí zpívat, ale to je tak všecko. Přirovnal bych ho ke člověku který umí zpívat vklídečku proplul pubertou někde na škole a nijak ho to neovlivnilo. Kdežto brichta musel mít pěkný kolotoč v pubertě... Ostatně to jde vidět i v textech např.: Trip, Prominte Slečno a další...
Co se týče nové desky líbí se mi tam dvě skladby a to Marat a Čas. Jinak je to nuda celkem, hudebně jsou vklidu, ale co se týče textu, který by mě měl oslovit je to slabota.
Co se týče oblíbenosti kytaristů tak u mě prohrál Urban protože díky němu odešel Brichta... Mám jeden platonický sen a to návrat Brichty do arakainu.
A Lucie Bílá je paní zpěvačka, což jde vidět i v Zimní královně a honza by měl trochu pocvičit, protože Lucka by ho přeřvala v Zimní Královně i bez mikrofonu
-
Angeluss
- Bandzone: http://bandzone.cz/bandatupychhlav
Já si myslim,že s Honzou je teď Arakain lepší,než před lety,ale je to jen můj názor
Tak sem se byl taky číhnout na Arakainu nedávno a ten Mach mě nepřestane udivovat. Jak tam vystřih skladbu anonym tak sem šel do kolen. škoda že je takovej nemluva 
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Hovnou, on to hraje koncertně? Njn, teď mě vlastně napadá, že ani nevim, jak zní jeho hlasnecross píše:Tak sem se byl taky číhnout na Arakainu nedávno a ten Mach mě nepřestane udivovat. Jak tam vystřih skladbu anonym tak sem šel do kolen. škoda že je takovej nemluva
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX