Rasomaso: no...ta která má za názvem feat. Cassus? taky je její název v novinkách - missing pieces... možná tě zmátlo, ež už tam mám více písniček, takže se musí v playlistu rolovat dolů
Vaše kapely
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mno, Wohmo, basu jsem skládal já
ohledně hlasitosti basy jsem docela spokojený, hlavně v té střední části jsem ji chtěl výraznější než kytaru... a s těma klávesovýma linkama - holt se nezavděčím každému 
Rasomaso: no...ta která má za názvem feat. Cassus? taky je její název v novinkách - missing pieces... možná tě zmátlo, ež už tam mám více písniček, takže se musí v playlistu rolovat dolů
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
V tom pripade dobra prace s tou basou, ta tam je fakt dobra - chvilema sice trochu show-off, ale do tohohle to celkem sedi. Jestli chces zesilovat jen v nekterych castech, tak to res obalkou 
Mimochodem, mozna by bylo lepsi pro tvuj projekt zalozit specialni thread.
Mimochodem, mozna by bylo lepsi pro tvuj projekt zalozit specialni thread.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
mame nový nahrávky, je to sice živák, zahran s chybama jinak to docela ujde. tak poslouchejte 
http://bandzone.cz/svindl
No konečně - a kdy bude studiovka?humus píše:mame nový nahrávky, je to sice živák, zahran s chybama jinak to docela ujde. tak poslouchejte
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
8.3. jdeme nahrat dve pisnicky,na vic nejsou prachyworo90 píše:No konečně - a kdy bude studiovka?humus píše:mame nový nahrávky, je to sice živák, zahran s chybama jinak to docela ujde. tak poslouchejte
no tak sem hodim muje nejnovejsí pocin.
je to vlastní skladba v orchestrálnim stylu (i když oznacit to za orchestrální styl je urážka všem orchestrum
)
je to zatim jen demo takže ve finále to muže vypadat uplne jinak
here it is http://bandzone.cz/errantstoryteller
je to vlastní skladba v orchestrálnim stylu (i když oznacit to za orchestrální styl je urážka všem orchestrum
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
spíš jsi chtěl říct, atmosférická, popřípadě scénická hudba?Olihen píše:no tak sem hodim muje nejnovejsí pocin.
je to vlastní skladba v orchestrálnim stylu (i když oznacit to za orchestrální styl je urážka všem orchestrum)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Ted me napada, proc vlastne nenahravas do MIDI a nedelas zvuky az v pocitaci? MNOHEM lip se s tim pak pracuje... A vytahnes z toho i lepsi zvuky, kdyz budes vedet, jak na to. Jinak docela pekneOlihen píše:no tak sem hodim muje nejnovejsí pocin.
je to vlastní skladba v orchestrálnim stylu (i když oznacit to za orchestrální styl je urážka všem orchestrum)
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
odpoved je jednoduchá.já s MIDI neumimWohma píše:Ted me napada, proc vlastne nenahravas do MIDI a nedelas zvuky az v pocitaci? MNOHEM lip se s tim pak pracuje... A vytahnes z toho i lepsi zvuky, kdyz budes vedet, jak na to. Jinak docela pekneOlihen píše:no tak sem hodim muje nejnovejsí pocin.
a summoning neznam :-/
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
MIDI vypada strasidelne, ale kdyz to na zacatku nevzdas, tak ti to pak dost usnadni zivot. Mam pocit,ze od Daniela Forro vysla nejaka knizka o MIDI, ale to bude asi dost pokrocily, tobe staci koupit MIDI prevodnik, nahrat si MIDI stopu toho, co hrajes a pak na to zavesit nejaky VST instrument, pripadne trochu poupravit ten zapis (to je jedna z vyhod, muzes s jednotlivyma "notama" delat co chces, umazavat preklepy apod.)
A Summoning poznej, hlavne posledni tri alba.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
seženu si MIDI-USB kabel a zapojim to do kompu.jak nahraju tu MIDI stopu?Wohma píše:MIDI vypada strasidelne, ale kdyz to na zacatku nevzdas, tak ti to pak dost usnadni zivot. Mam pocit,ze od Daniela Forro vysla nejaka knizka o MIDI, ale to bude asi dost pokrocily, tobe staci koupit MIDI prevodnik, nahrat si MIDI stopu toho, co hrajes a pak na to zavesit nejaky VST instrument, pripadne trochu poupravit ten zapis (to je jedna z vyhod, muzes s jednotlivyma "notama" delat co chces, umazavat preklepy apod.)
EDIT:ted sem poslechl summoning ........je to přesne styl co bych chtel hrát
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Nahrajes ji do nejakyho schopnejsiho DAWu, napr. do Cubase... nevim, jestli to umi Audacity, to asi ne, ale vetsina z tech lepsich DAWu to bez problemu zvladne.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Cubase je placené, ale podívej se na torrenty, tam určitě něco najdeš 
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Nejlepsi je asi koupit si nejake audio zarizeni, ke kteremu se dodava Cubase LE (dava se to dneska k leccemu). Ma to sice svy omezeni, ale aspon do zacatku by to melo stacit kazdymu.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Olihen píše:twl přez ty torenty se mi to bude stahovat podle toho jakou rychlostí mi to jde přesne 2 dny.........neexistuje pohodlnejsí cesta jak to stahnout?
Nero v pravidlech píše:11. Toto není Warez fórum aneb odkazy v diskuzi:
- Fórum není určeno ke stahování či šíření pirátského, ale i jiného softwaru či dat.
- Je povoleno vkládat odkazy na věci týkající se řešeného problému (videa, tabulatury, nástroje v e-shopu,recenze, testy, atd.), které jsou freeware
- Není povoleno vkládat odkazy na stránky které nesouvisejí s tématem. Ani cokoliv jiného co by se dalo hodnotit jako spam.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
cekal sem kdy tadle hláška přijdeSmrťokvítek píše:Olihen píše:twl přez ty torenty se mi to bude stahovat podle toho jakou rychlostí mi to jde přesne 2 dny.........neexistuje pohodlnejsí cesta jak to stahnout?Nero v pravidlech píše:11. Toto není Warez fórum aneb odkazy v diskuzi:
- Fórum není určeno ke stahování či šíření pirátského, ale i jiného softwaru či dat.
- Je povoleno vkládat odkazy na věci týkající se řešeného problému (videa, tabulatury, nástroje v e-shopu,recenze, testy, atd.), které jsou freeware
- Není povoleno vkládat odkazy na stránky které nesouvisejí s tématem. Ani cokoliv jiného co by se dalo hodnotit jako spam.
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Nebo já 
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV