Jackson - JS30DK Dinky

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Adis

Jackson - JS30DK Dinky

Příspěvek od Adis »

Ahoj, chci si kupovat novou eletrickou kytaru a sem milovníkem značky Jackson. No ale nějak sem na tom blbě s rozpočtem protože sem vrazil peníze do něčeho jinýho tak sem chtěl vědět názor vás odborníků na tuhle kytaru.

http://kytary.cz/jackson-js30dk-dinky-g ... 27:0:0:1:0

Byl bych vám strašně moc vděčný kdybyste mi napsali své názory a jestli ji mám vúbec koupit a kdyžtak mi poraďte kterou kytaru by bylo výhodnější koupit do stejného rozpočtu 7000 Kč. Nemusí to být zrovna kytara značky Jackson ale bych rád kdyby byla ... děkuji :)
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

jackson ano ale tuhle zrovna bych nebral. dá se za ty peníze sehnat bazarová DK2
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

Děkuju za tvůj názor ale chtěl bych abyste mi psali kvůli čemu byste ji nebrali atd .... abyste mi to více ujasnili jestli se vyplatí koupit nebo ne ... a v případě mi poradili jaká by byla výhodnější ... Děkuji za pochopení ... :!:
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Zdar, za tu cenu bych dal pořád jetě bacha na tremolo a vzal bych verzi s pevnou kobylkou.

http://kytary.cz/jackson-js30dkt-dinky/ ... 27:0:0:1:0
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
necross

Příspěvek od necross »

tak myslím že tento kousek byl vyroben v indonésii. hrál sem na ní ale kvalita oproti japoncům je trošku jinde. měl jsem hodně jacksonů v rukách tak dokážu si myslím posoudit. Nebo brzy se jistě objeví nějaký milovník Cortů a jistě ti nějakou doporučí :D
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

Zdar, za tu cenu bych dal pořád jetě bacha na tremolo a vzal bych verzi s pevnou kobylkou.

http://kytary.cz/jackson-js30dkt-dinky/ ... 27:0:0:1:0
Děkuju za radu a tadz tu kytaru kterou si poslal už by bylo výhodný koupit za tu cenu ?
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Adis píše: Děkuju za radu a tadz tu kytaru kterou si poslal už by bylo výhodný koupit za tu cenu ?
Nebo brzy se jistě objeví nějaký milovník Cortů a jistě ti nějakou doporučí
:D No já myslím že ta Jacksounka s pevnou kobylkou nebude špatná.

Jinak za tu cenu nemusejí být špatné ani tyhle ale to štřílím od boku, žádnou jsem neslyšel, takže je to spíš jen seznam, který vyzkoušet ;)

http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 27:0:0:1:0
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 26:0:0:1:0
http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... 34:0:0:1:0
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Adis

Příspěvek od Adis »

Fakt díky, ještě si počkám až sem napíše více lidí a pak si to pročtu a nějaký kytary vyzkouším a popřípadě zakoupím. Velmi si vašich rad vážím a sem rád že se najdou lidi kteří mi takhle pomáhají :)
necross

Příspěvek od necross »

Já opravdu doporučuju splašit na bazaru tu DK2 Jacksona. Už si jí na mý doporučení koupily asi 3 lidi a čtvrtýmu sem prodal tu moji bejvalou a všichni si spokojeně hrajou a slyšel jsem jen slova chvály
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

necross píše:Já opravdu doporučuju splašit na bazaru tu DK2 Jacksona. Už si jí na mý doporučení koupily asi 3 lidi a čtvrtýmu sem prodal tu moji bejvalou a všichni si spokojeně hrajou a slyšel jsem jen slova chvály
A mohl by si mi poslat odkaz někde z obchodu prosím ? Rád bych se na ni podíval.
necross

Příspěvek od necross »

http://kytary.cz/jackson-dk2-dinky/93864/?SE727:0:0:1:0
tak tuhle sem měl přesně já jenže v černý barvě.
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

Díky... jako když říkáš že si ji měl a doporučil i jiným lidem kteří ji chválí tak si ji koupim novou a ne s bazaru ..... jestli teda za ty prachy stojí :D
necross

Příspěvek od necross »

no trochu jiný peníze než si udal. Já jsem s ní fakt byl spokojen. Jsem jí tenkrát dones Jurkovičovi na seřízení tak ji zkoukl a povídá že to nepotřebuje. Tak si na ní zahrál a povídá že je to zabijácká kytara. Já doporučuju a fandovi Jacksonu už tuplem.
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

no napsal docela odlišnou cenu ale to nevadí, právě chci nějakou kytaru ktreou mělo několik lidí a vědí že je dobá mají ji ozkoušenou ... nechci se hrnout úplně někam do neznáma fakt dík za to doporučení. Ještě počkám pár dnů jak se tohle téma bude rozvíjet abych měl kdyžtak co s čím porovnat a popřípadě hodím víc peněz na vrch a koupím toho Jakcsona DK2.
necross

Příspěvek od necross »

no poslal jsem ti sz tak se číhni. uvidíš.
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

necross píše:http://kytary.cz/jackson-dk2-dinky/93864/?SE727:0:0:1:0
tak tuhle sem měl přesně já jenže v černý barvě.
Velice univerzální stroj, co jsem slyšel.
Adis

Příspěvek od Adis »

No vidím že o této kytaře slyším jen samou chválu :D tak pro zatím mám jasno ikdyž přesauje můj rozpočet však ještě počkám třeba se tu najdou i jiní líde s dobrými radami. :)
necross

Příspěvek od necross »

to už záleží čistě na tobě. domluvil jsem :D
Marshall
Adis

Příspěvek od Adis »

Ano a já tě plně respektuji :D na stotisíckrát děkuji za tvoje rady sem ti za to vděčnej :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“