BOSS MT-2 vs. ML-2
Pravidla fóra
BOSS MT-2 vs. ML-2
Len taka kratka otazocka, ktora z tychto krabiciek je lepsia pre zvuk metallici mt alebo ml??? prosim tych ktory tuto krabicku uz odskusali.
takhle se ptát je docela blbost, někdo řekne že lepší je ML někdo že MT, záleží na osobním vkusu a každý názor který dostaneš bude hodně subjektivní, takže se v podstatě nic nedozvíš. doporučuju jít do hudebnin a vyzkoušet
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
To já zas tvrdím pravej opakcerfotoc píše:MT je na metalliku lepší, ML mám a je to spíš na ten modernější metalcorovej zvuk, MT je klasika.
Metalcore - http://www.youtube.com/watch?v=twJz59rH ... re=channel ... bohužel video z YT ti toho moc neřekne , ale podle mě je to prostě na zvuk metly lepší , přijde mi takovej víc hutnej jako ho má metla ve studiu ...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Ja mel doma MT-2 a zvukove to teda nebyla zadna slava, ale mozna jsem zmlsanej z lampacu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
na MT si tehdy nahrával tu ukázku když sis koupil to malý harley ne??? ten zvuk se mi vůbec ale vůbec nelíbilWohma píše:Ja mel doma MT-2 a zvukove to teda nebyla zadna slava, ale mozna jsem zmlsanej z lampacu.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Na domaci cviceni mi to prislo v pohode, do kapely bych to nechtel. Budto je to hrozne ubzuceny (az neprijemne), anebo je to zase zahuhlanyCaggan píše:na MT si tehdy nahrával tu ukázku když sis koupil to malý harley ne??? ten zvuk se mi vůbec ale vůbec nelíbilWohma píše:Ja mel doma MT-2 a zvukove to teda nebyla zadna slava, ale mozna jsem zmlsanej z lampacu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele: