U2 v Polsku srpen 2009

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

U2 v Polsku srpen 2009

Příspěvek od pupack »

06 August 2009 Slaski Stadium Chorzow, předprodej začíná 20.března

jede někdoooooooo? :lol:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

v Polsku se prej levně nakupuje.... :lol: já nejedu, ale ty to máš asi jistý :lol:
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Crowley píše:v Polsku se prej levně nakupuje.... :lol: já nejedu, ale ty to máš asi jistý :lol:
nemám to jistý pač to jeste nezačalo a už jso problémy :D sehnat lístek bude téměř nadlidský výkon... achjo
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Jupi, budu to sledovat shora ze sve soukrome helikoptery :D :P
panedge

Příspěvek od panedge »

Lístky seženm do Polska neboj Pupacku :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Spíš bych zajel do toho Berlína, kde by navíc ani neměl bejt takovej problém s lístkama 8)
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nOw píše:Spíš bych zajel do toho Berlína, kde by navíc ani neměl bejt takovej problém s lístkama 8)
to možná jo, ale na německý chladný publikum nejsem zvědavej :)) do polska chci hlavně proto že tam je atmosféra jak nikde.. krom Dublinu ještě..

takovouhle akci si musim vybrat i z pohledu jakou to bude mít atmošku a i U2 si u Vertiga tour mooc chvalili koncert prave v Polsku co se atmosféry týká :)
panedge

Příspěvek od panedge »

No mě o tý atmosféře v Polsku vyprávejte dyk sem tam byl,to bylo super,ale pozor na Prahu kde sem stál cca 20 metrů od pódia to nemělo :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tak mám lístek héééééééééč :lol: :lol: :lol:
panedge

Příspěvek od panedge »

Já mám taky lístek heč :D
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

A ja nemam heec zustanu doma v teple a pak na to pujdu 3D! :D
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“