Děkuju , že mě chválíš , ale až tak dobrej fakt nejsem, je sice fajn , že zahraju něco málo , ale z teorie neznám nicpupack píše:Nukere, se vší úctou, ja vim ze ti jde o to co hral pred klasickym intrem, ale to byl proste takovej jam, impro na tema te stupnice, pochybuju ze by si dal nekdo tu praci to ton po tonu ztabovat, ja vim ze bys to chtel ale tak myslim ze improvizace je improvizace, zhruba ty akordy a tony muzes preci dat i sam chlape, dyk hrajes paradneNuker píše:Prosím nějakeho moda o promazani kecu o laděni , rad bych věděl jestli tu najde nějaka dobrá duše co by mi to dala dohromady ja už mám ruku oddělanou uplně po tom co jsem to skoušel dát dohromady , konec OT podladujou o pul ton na všech livkach myslim , že od dob ST.Anger !on se tam proste rozehraval a dle me mu to navic ani zas az tak moc neslo, ale to uz je vec nazoru nooo, tak at to rozlouskneš
cus
Matters live intro
Pravidla fóra
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- tallicaman
- tallicaman