Dík za odpověd
Krabky na Nu-Metal
Pravidla fóra
Krabky na Nu-Metal
Ahoj, potřeboval bych poradit nějakou univerzální krabku na nu-metal. Chtěl bych hrát něco jako hrajou Limp Bizkit, SOAD atd.
Dík za odpověd
Dík za odpověd
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
2pigdestroyer:myslim, že Frosta nezajímá jestli je numetal v pytli anebo co ho spasí..
2Frost: napiš jaký máš aparát, kytaru a cenové rozmezí na ty efekty, aby ti tu někdo mohl poradit...
tady máš aparát kytaristy z limp bizkit

SOAD se mi nechtělo hledat...
2Frost: napiš jaký máš aparát, kytaru a cenové rozmezí na ty efekty, aby ti tu někdo mohl poradit...
tady máš aparát kytaristy z limp bizkit

SOAD se mi nechtělo hledat...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
napiš finanční limit, ale z hlavy ti můžu poradit Tech21 Sansamp GT-2, pak by teoreticky nemusel být špatný lampový Rocktron Silver Dragon, pokud nechceš moc experimentovat a nemáš moc peněz, svou práci udělá i stará dobrá Boss DS-1čka 
pokud tě zajímají jiné efekty než zkreslení, koukni se sem http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=12631 kolik se toho dá použít
pokud tě zajímají jiné efekty než zkreslení, koukni se sem http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=12631 kolik se toho dá použít
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Přímo dělaný na dokonalý posrání zvuku...hůř snad zní už jenom digitech-death metal, metal master a podobný...Je to neuvěřitelnej hnus, písek, nekonkrétnost sama zabalená v pofidérní plastový krabičce. Myslim že ta DS-1 s podladěnou kytarou udělá daleko větší službu.DirX píše:hughes and kettner warp 7---přímo dělaný na nu-metal!
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
ML-2
ds-1 na numetal je hloupost..ale tak per to čert klučina stejě neví co chce...já bych už asi do krabek nikdy nešel ale pro mě zaručeně nejlepší krabka na tvrdé zkreslení je ML-2 od bosse..má to neskutečné koule...MT2 je total bahno něco jako warp od HaK 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: ML-2
a důvod proč je to hloupost? já osobně bych DS-1 bral víceméně na jakýkoliv stylxmarox píše:ds-1 na numetal je hloupost..ale tak per to čert klučina stejě neví co chce...já bych už asi do krabek nikdy nešel ale pro mě zaručeně nejlepší krabka na tvrdé zkreslení je ML-2 od bosse..má to neskutečné koule...MT2 je total bahno něco jako warp od HaK
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
hloupost?
Jednoduše se na to nehodí. Je to super krabka ale ten specifický podlazený zvuk to nedá. Kolega v kapele ho používá na "rychlejší hc" a taky už to není ono a to má taky prochu podladíno. Při srovnání třeba s ML2 je ml2 na numetal jako stvořená.
Re: Krabky na Nu-Metal
Záleží čemu říkáš nu-metal. Můžeš mít spíš rockovější sound a hrát v drop-D. K tomu ti bude stačit DS-1. Hodne lidi hraje v drop-C. Takova klasika mezi lehkym podlazenim a sedmistrunkou. Vsak to tu klidne napis. Viděl jsem hrát kapelu Vehykl naživo. Kytarista měl Cortku za pětku s původníma humbuckerama, hnal to přes Marshall hlavu a měl Metal Muffa. Naprosto luxusní zvuk. Absolutně dostačující. Podle mě zatím víc nepotřebuješ. Nejlepší bude když si zajedeš do hudebnin a vyzkoušíš si víc krabek přes aparát tvému podobný. Zkus i Metal Core.