Sedmistrunkaři pomoc!

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

afektband píše:
hardcore guitarist píše:
afektband píše:Tak jsem vyzkoušel to ladění do G (chvilku jsem hrál i Fis). Nechtěl jsem přezouvat, takže jsem to hrál na 9tkách strunách :D , ale přesto to znělo naprosto v pohodě, zvuk čistej žádný hlcení a dost mi to připomínalo jejich zvuk, hrál jsem tu jejich písničku fuck the parents. Takže neřešit nízký ladění, koupit kvalitní kejtu s kvalitním osazením a kvalitní aparát a podladdě třeba až vám polezou svěšený struny z hmatníku, fakt žádnej problém.

Red Bull: oprava ladění neexstuje je ladění jako ladit
T si zkoušel na framusu?
JJ.
A myslíš si že si napodobil přsný zvuk co mají oni?Já jen aby to bylo posudohodné....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

Colp jsem jednu dobu dlouho poslouchal, takže si troufam říct že jo. škoda že to nemůžeš slyšet, nahrávat to docela nemá cenu, protože výslednej zvuk bude uplně jinej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tak to aspon zkus budu to brát s rezervou....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Tak to aspon zkus budu to brát s rezervou....
Tak se o víkendu pokusim něco splodit.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:Tak to aspon zkus budu to brát s rezervou....
Tak se o víkendu pokusim něco splodit.
Super,díky - sem ani netušil že si jedeš tak v HC a metalu....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
pikobus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikobus »

Tak už mam mojí sedmistrunku UPG od Urbana doma,tak jsem si vzpoměl na tuhle kecárnu tak posílám odkaz na malou ochutnávku: http://www.youtube.com/watch?v=q_7W-7qldwQ .Jinak je to fakt pasta,měl jsem trochu obavy s těch Kentů ale byl jsem moc překvapen,mají svuj zvláštní charakteristickej zvuk.Jak říkám fakt pasta...:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pikobus píše:Tak už mam mojí sedmistrunku UPG od Urbana doma,tak jsem si vzpoměl na tuhle kecárnu tak posílám odkaz na malou ochutnávku: http://www.youtube.com/watch?v=q_7W-7qldwQ .Jinak je to fakt pasta,měl jsem trochu obavy s těch Kentů ale byl jsem moc překvapen,mají svuj zvláštní charakteristickej zvuk.Jak říkám fakt pasta...:)
nádhera :-) já osobně, když bych šel do sedmičky, asi bych se aměřil na Schecter Blackjack, hrozně se mi líbí :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

dyz sme u tech sedmicek, hrali ste nekdo na apex dvojku?
Moleek

Příspěvek od Moleek »

McKozias píše:dyz sme u tech sedmicek, hrali ste nekdo na apex dvojku?
Nejsem si jistej: Buď to byla K7, Apex1 anebo ta Apex2.. obávám se že jednička.. Ale hrálo se na ní fajn, než měl prodavač nějaký námitky, že ty dražší kytary jsou tam spíš jako pro vážnější zájemce :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pikobus píše:Tak už mam mojí sedmistrunku UPG od Urbana doma,tak jsem si vzpoměl na tuhle kecárnu tak posílám odkaz na malou ochutnávku: http://www.youtube.com/watch?v=q_7W-7qldwQ .Jinak je to fakt pasta,měl jsem trochu obavy s těch Kentů ale byl jsem moc překvapen,mají svuj zvláštní charakteristickej zvuk.Jak říkám fakt pasta...:)
Uau, stavba snů :-) Je vidět, že někdo má fakt zlaté ručičky. Vypadá krásně, snad i tak hraje ;-) Co to má za snímače? DiMarzia nějaké?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Moleek píše:
Nejsem si jistej: Buď to byla K7, Apex1 anebo ta Apex2.. obávám se že jednička.. Ale hrálo se na ní fajn, než měl prodavač nějaký námitky, že ty dražší kytary jsou tam spíš jako pro vážnější zájemce :D
melo to tremolo nebo ne?apex2 ma struny skrz, apex1 nebo K7 maj tremolo
Moleek

Příspěvek od Moleek »

McKozias píše:
Moleek píše:
melo to tremolo nebo ne?apex2 ma struny skrz, apex1 nebo K7 maj tremolo
Mám dojem že tu jejich spešl páku to mělo, takže nejspíš Apex1... Ale jak řikám jistej si nejsem
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jj vpoho..a hralo to fajn rikas j?nehuhlaly ty snimace moc?
Andreee

Příspěvek od Andreee »

Demilich píše:
Uau, stavba snů :-) Je vidět, že někdo má fakt zlaté ručičky. Vypadá krásně, snad i tak hraje ;-) Co to má za snímače? DiMarzia nějaké?
Krasnej nastroj :)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

McKozias píše:jj vpoho..a hralo to fajn rikas j?nehuhlaly ty snimace moc?
Mno je to dávno, bylo to chvilku a ještě na crate V18 myslim, ale zvuk se mi docela líbil (Taky za ty prachy :D). Hodně silnou stránkou tý kytary (jak je u ibanezu běžný) je krk... natože byl sedmistrunej, tak ten profil to dobře kompenzuje, že se na to hrálo víc než pohodlně..

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Moleek píše:
McKozias píše:jj vpoho..a hralo to fajn rikas j?nehuhlaly ty snimace moc?
Mno je to dávno, bylo to chvilku a ještě na crate V18 myslim, ale zvuk se mi docela líbil (Taky za ty prachy :D). Hodně silnou stránkou tý kytary (jak je u ibanezu běžný) je krk... natože byl sedmistrunej, tak ten profil to dobře kompenzuje, že se na to hrálo víc než pohodlně..
to je fajn, ptz si cu poridit apexa2 a ktomu asi crate v18...jojo ty krky maj supr
pikobus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikobus »

Demilich píše:
Sorry dřív jsem se k odpovědi nedostal,jsem rád že se vám kejta líbí,jinak ktěm snímačům,psal jsem že mi mile překvapily ty Kenty,to znamená,že jsou na ní osazeny snímače Kent Armstrong a mají fakt krásnej zvuk.Jinak někdo taky psal,že se mu líbí Schectery,já měl taky dilema,líbil se mi Schecter Hellraiser Fr Black Schery(snad?) ale jsou tam osazený aktivní EMG což na sedmistrunku neni moc dobrý. (Né nadarmo mají Korni na K7 slaboučký Pafiny...:)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pikobus píše:
Demilich píše:
Sorry dřív jsem se k odpovědi nedostal,jsem rád že se vám kejta líbí,jinak ktěm snímačům,psal jsem že mi mile překvapily ty Kenty,to znamená,že jsou na ní osazeny snímače Kent Armstrong a mají fakt krásnej zvuk.Jinak někdo taky psal,že se mu líbí Schectery,já měl taky dilema,líbil se mi Schecter Hellraiser Fr Black Schery(snad?) ale jsou tam osazený aktivní EMG což na sedmistrunku neni moc dobrý. (Né nadarmo mají Korni na K7 slaboučký Pafiny...:)
Které zní jak bahno = zvuk kornů. Záleží, jaký zvuk máš rád, nic víc, nic míň. Mi se taky zvuk kornů líbí, ale jako kapely. Kdyby mi to lezlo z kytary za takové peníze tak jde hned z domu.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pikobus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikobus »

...... :) každá liška chválí ocas svůj....(Ještě že nemam ani EMG ani Paff :) )
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pikobus píše:...... :) každá liška chválí ocas svůj....(Ještě že nemam ani EMG ani Paff :) )
No, moje HZ7A si moc pochval nezaslouží, taky o nich nemluvím, taky mají nízký výstup, tak musím dost štelovat na kombu a přidávat výšky aby to mělo nějak konkrétní tón co se trochu prosadí. Do budoucna, podle videk na YT i podle živých zkušeností plánuju EMG 707 jedině.. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“