Chrčení efektu
Pravidla fóra
Chrčení efektu
mam voodoo chorus, když víc prásknu do strun, tak se ozve i takové křupnutí nebo lupnutí s každym drnknutím, neví někdo čim by to mohlo bejt? kabely sem zkusil i jiný
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
A netřepe se ti struna o pražec ??
Mě to dělalo taky a bylo to tim, že jsem měl struny moc nízko a třepaly se mi o pražec, tak jsem se musel naučit jinou techniku hraní a pro jistotu jsem si zvýšil dohmat. Okoukni to, jestli to dělá i na sucho ...
Mě to dělalo taky a bylo to tim, že jsem měl struny moc nízko a třepaly se mi o pražec, tak jsem se musel naučit jinou techniku hraní a pro jistotu jsem si zvýšil dohmat. Okoukni to, jestli to dělá i na sucho ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
zkus snížit snímače ...
a dělá ti to teda přes efekt nebo přes co ??
Zkus hrát aniž bys to měl zapojený v kombu (tzv. na sucho), jestli ti ty struny nedrnčí ...
Jestli ne, tak fakt netušim, co by to mohlo být ...
a dělá ti to teda přes efekt nebo přes co ??
Zkus hrát aniž bys to měl zapojený v kombu (tzv. na sucho), jestli ti ty struny nedrnčí ...
Jestli ne, tak fakt netušim, co by to mohlo být ...
No, supr. A jak to teď šlape ??Wraith píše:tak sem snížil snímače a vypadá že to je lepší:) zvláštní ale boss CH-1 tohle nedělala:)
no to vypada na vadnou krabku. Procetl jsem si reakce na Harmony-Centralu a je tam docela dost poznamek, ze to dela nechteny boost a i zvyraznuje stredy. Pokud to tedy nedela "krach" v bypassu, asi bych si tipnul na interni prebuzeni (=vadny navrh krabice) nebo na prebuzeni toho, co je za tim (=uplatni se ten lehky mid boost uz nechtene). Podle toho, co jsem videl, v krabici vyrobce podle verze trochu bastli dalsi odpory, takze to nemusi delat vsechny serie, celkove podle toho, co jsem pochytil na webu, to vypada na chybu v navrhu (=> napsat vyrobci problem, resp. reklamovat a zkusit jiny kus...).
tak sem napsal panu Smrčkovi a ten mi vyjmenoval snad všechny možnosti a samozřejmě že sem to tak měl 
přebuzenej vstup
1)kompresorem
2)volume poťák na max
3)aktivky

tak kdyby někdo řešil podobnej problém
jinak snížení snímačů taky hodně pomohlo a já se bohužel asi kouknu po jinym chorusu :-/
přebuzenej vstup
1)kompresorem
2)volume poťák na max
3)aktivky
tak kdyby někdo řešil podobnej problém
jinak snížení snímačů taky hodně pomohlo a já se bohužel asi kouknu po jinym chorusu :-/
no já to zkoušel i bez něj a možná to bylo slabší, to netušim já už to pak slyšel pořádCybermuff píše:jooo.... kdybysme resili podobnej problem, tak v uvodu napiseme, ze do toho hulime compresor na plny koule!
ale díky za rady