Prosim o pomoc s vyberem komba

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Já jsem měl toho malýho ďábla a můžu vřele doporučit. Fakt super. A hlavně těn křišťálovej CLEAN.

S Crate asi taky chybu neuděláš ;)
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

cerfotoc píše:
mycountry píše:Crate ma dvanactku, vsechno dalsi bych "upozadil"
a toho rolanda si slyšel?

já jo a můžu ho doporučit. Crate samozřejmě taky, sám ho mám, ale trochu větší a jsem spokojenej.
Na rolanda hraju každej tejden u učitele, moc mi nesedí, je to dost chemický, na crate sem nehrál, ale reprák bych fakt upřednostnil....
kazekage

Příspěvek od kazekage »

ok,
a co se tyce nejakyho zkresleni toho zvuku.. to si musim neco do koupit nebo to na tom nasteluju? co s tim pude?, jak sem psal na zacatku.. zas tak moc zbehlej v tom nejsem ;) Ale asi to tam neni co? ;s Nejakej metal channel nebo takovy kraviny jako byly treba na tom Line 6 Spideru III?

Dik ;)

Edit - na tom Roland dablu jak tak vidim asi neco bude, ale na tom Crate nic nevidim xD..
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

i na tom ROLANDu i na CRATE je zkreslenej kanál :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
kazekage

Příspěvek od kazekage »

tak to je supr, dik moc hosi, pudu asi do toho Crate ;)
takze snad vyrizeno, zdur ;)
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

kazekage píše:tak to je supr, dik moc hosi, pudu asi do toho Crate ;)
Mimochodem: Ohledně toho zkreslení radši počítej do budoucna s nějakou krabkou.V nelampovejch kombíčkách většinou stojí zkreslenej za prd... I když tyhle dvě kombíčka budou jedny z těch lepších,kde už by to zkreslení mohlo být v pohodě,ale za chvíli tě přestane bqavit dokreslovat jen distorzí. :wink:
kazekage

Příspěvek od kazekage »

Otis píše:
kazekage píše:tak to je supr, dik moc hosi, pudu asi do toho Crate ;)
Mimochodem: Ohledně toho zkreslení radši počítej do budoucna s nějakou krabkou.V nelampovejch kombíčkách většinou stojí zkreslenej za prd... I když tyhle dvě kombíčka budou jedny z těch lepších,kde už by to zkreslení mohlo být v pohodě,ale za chvíli tě přestane bqavit dokreslovat jen distorzí. :wink:
ok, rozumim, diky ;)
kazekage

Příspěvek od kazekage »

cau hosi, sorry, ze pisu znova ale byla mi dana nabidka za 2000 asi rok stary kombo - http://kytary.cz/randall-rx25rm/99981/?SE5647:0:0:1:0

Je dobry? Jaky s tim mate zkusenosti? :) Ja sem totiz ten Crate neobjednal takze mam cas na rozmyslenou.

Diky moc ;)
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

vim ze tohle asi sllyset nechces, ale...nasetri si vice cashe...nema smysl mit takovou krasavici kejtru za 10klacků a kombo za 2litry:-d...byt tebou si koupim crate 65fw ...dobry na metal, perfektni do zkusebny....
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Dekel píše:cuss... co se týče té zkušebny, tak tam potřebuješ minimálně 20W i více...

Když jsem měl dřív Behringera 15W, tak jsem neměl šanci přeřvat bubny nebo je vůbec dorovnat hlasitostí. :)
Já to dokázal a teď očekávám, že se na mě sesype půlka fóra, že hrajem folk, nebo něco podobného.. Když se chce, tak jde všechno pánové :wink:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
kazekage

Příspěvek od kazekage »

cau, dneska mi dosla ta kytara
kombo jeste nemam takze si probrnkavam jenom potichu bez niceho, ale pride mi to nejaky divny, u dvou strun se toho musim sotva dotknout, vetsi brnkuti zpusobi okamzite divne "zabruceni" a nehezky zvuk, asi se to tre o prazec - to se stava casto kdyz na akustice spatne nebo malo zmacknete strunu - ale tady to dela uz i pri malem probrnkuti a to bez jakyhokoli akordu.. wtf?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

kazekage píše:cau, dneska mi dosla ta kytara
kombo jeste nemam takze si probrnkavam jenom potichu bez niceho, ale pride mi to nejaky divny, u dvou strun se toho musim sotva dotknout, vetsi brnkuti zpusobi okamzite divne "zabruceni" a nehezky zvuk, asi se to tre o prazec - to se stava casto kdyz na akustice spatne nebo malo zmacknete strunu - ale tady to dela uz i pri malem probrnkuti a to bez jakyhokoli akordu.. wtf?
proste ti to mlati o prazce..muzes to vyresit tim ze zvednes kobylku treba..ale az budes mit kombo a nebudes hrat na sucho tak si toho asi ani nevsimnes
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

McKozias píše:
kazekage píše:cau, dneska mi dosla ta kytara
proste ti to mlati o prazce..muzes to vyresit tim ze zvednes kobylku treba..ale az budes mit kombo a nebudes hrat na sucho tak si toho asi ani nevsimnes
Hej,dobrá rada.Tim se všechno vyřeší,zapnout zkreslenej a nevšímat si toho. :lol: Radši si tu kytaru potuň.. koukni,jestli ti nedrnčí kameny,nalaď si oktávu a zvyš dohmat kobylkou... Možná by to i chtělo nižší pražcovej drát... Jestli to bude dělat pořád,tak už nevim.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

prave, jestli mu to bude delat porad...
kazekage

Příspěvek od kazekage »

mno huh, kdyz se na ni podivate ( odkaz je v na prvni strance v prvnim postu ) tak uvidite, ze nema normalni kobylku ale takovy divny picoviny tam ma :D, moc co s tim nevim, je to divny, a jeste jedna blbost na kterou sem prisel tedka a docela ji nechapu, na 4 policku mi nehraje jedna struna a totalne nechapu proc. 5 nebo 3 je fpohode, i ostatni a hrajou vsechny na vsech, jenom jedna struna na 4 policku at to chytnu jakkoli, tak se neozve nic jinyho nez velky h***o :(, wtf? :s
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Mě nehraje zase struna na tlustém éčku. Asi 20. pražec. Naštěstí tam zrovna často nehraju, tak že pohodka :)
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
kazekage

Příspěvek od kazekage »

me na tenkym ecku 4 pole, coz je docela dost k nasrani... a cim to muze byt , ze to proste jenom tak chrapti??
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

kazekage píše:me na tenkym ecku 4 pole, coz je docela dost k nasrani... a cim to muze byt , ze to proste jenom tak chrapti??
To si žiješ.Mě drnčí kamen u Géčka a drnčí od toho i Béčko... ty kameny sou k pos*ání... Asi to něčim vypodložim konečně..Ale vždycky když vemu kytaru,tak se spíš těšim na hraní,než na řešení problémů... Neni na to už tolik času jak dřív,no.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“