Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

na spodním E ne drahý - pěkně na oktávě :lol: :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pavel68 píše:na spodním E ne drahý - pěkně na oktávě :lol: :wink:
nojo když ja mam tlapky jak holka :D :D du roztahovat no
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pupack píše:
pavel68 píše:na spodním E ne drahý - pěkně na oktávě :lol: :wink:
nojo když ja mam tlapky jak holka :D :D du roztahovat no
to dáš jak houno :lol:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

zkusil jsem nahrat solo z black sabbath iron man tak se kouknete a zkritizujte. diky cau

http://www.youtube.com/watch?v=KDeBmhqm7-M
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Pupack: skvělý :-) jen do toho chybí... nějaká táhlá melodická linka :-)

Dirty.pig - nalaď se a znova, na tomhle není co hodnotit :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

naladeny to mam i oktavy doladeni snimace jsem dal vic dolu a furt nic ..nevis cim to muze byt? nemuze to bejt i natazenim strun? to mam teda hodne divny :-D ale jinak klasicky ladeni v poradku
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dirty.Pig píše:naladeny to mam i oktavy doladeni snimace jsem dal vic dolu a furt nic ..nevis cim to muze byt? nemuze to bejt i natazenim strun? to mam teda hodne divny :-D ale jinak klasicky ladeni v poradku
hele a neni ten backing track posunutej o pul tonu? ja mam taky vetsinu backingů na U2 o pulton nize tak musim podladit
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

pupack píše:
Dirty.Pig píše:naladeny to mam i oktavy doladeni snimace jsem dal vic dolu a furt nic ..nevis cim to muze byt? nemuze to bejt i natazenim strun? to mam teda hodne divny :-D ale jinak klasicky ladeni v poradku
hele a neni ten backing track posunutej o pul tonu? ja mam taky vetsinu backingů na U2 o pulton nize tak musim podladit
to asi ne furt mi to nejak blbne :-(
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dirty.Pig píše:
pupack píše:
jeste se podivej jeslti sis na ladicce nenastavil omylem jinu frekvenci nez 440 khz to se mi taky stalo sem tam mel jine cislo a mesic sem se divil ze mi to zni falesne :)
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

pupack píše:
Dirty.Pig píše:
pupack píše: hele a neni ten backing track posunutej o pul tonu? ja mam taky vetsinu backingů na U2 o pulton nize tak musim podladit
jeste se podivej jeslti sis na ladicce nenastavil omylem jinu frekvenci nez 440 khz to se mi taky stalo sem tam mel jine cislo a mesic sem se divil ze mi to zni falesne :)
v tom chyba neni :-D toho bych si snad vsimnul :-D:-)

Edit Red Bull: Upraven počet citací na tři. Tady na tomto fóru existuje kouzelné místo, kde jsou vypsány pravidla pro uživatele a v nich se mimo jiné píše že maximální počet citací je 3, doporučuji si tuto kouzelnou sekci pročíst.
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

pupack píše:relax kompozice, variace Hdur Adur

http://www.youtube.com/watch?v=iXFao7gyHoY&fmt=18
Takhle se tvoří hudba, ve které se dá plavat :)
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Mimochodem toť je nějaká ta písnička ode mě.. sice je to tak někam do filmu, když někdo umírá, ale i to se občas hodí..

http://www.youtube.com/watch?v=fGCo7xtytcI
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Hele sorry za OT ale myslite ze by to neladeni mohlo byt navinutim strun? Jinak fakt nevim cim by to mohlo byt a jsem z toho docela vyplesklej
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Giof a pupack: dost fajnovy od obou. :) ...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dirty.Pig píše:Hele sorry za OT ale myslite ze by to neladeni mohlo byt navinutim strun? Jinak fakt nevim cim by to mohlo byt a jsem z toho docela vyplesklej
Neslysel jsem tu nahravku, ptz jsi ji odstranil...ale jak uz jsem ti psal u Stairway... Mas fakt dobre serizeny krk? Tedy aby ti pekne ladily tony mezi nultym a dvanactym prazcem? Popripade jeste za nim...
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Mylann píše:
Dirty.Pig píše:Hele sorry za OT ale myslite ze by to neladeni mohlo byt navinutim strun? Jinak fakt nevim cim by to mohlo byt a jsem z toho docela vyplesklej
Neslysel jsem tu nahravku, ptz jsi ji odstranil...ale jak uz jsem ti psal u Stairway... Mas fakt dobre serizeny krk? Tedy aby ti pekne ladily tony mezi nultym a dvanactym prazcem? Popripade jeste za nim...
no tak to asi moc ne horni ecko mi docela drnci
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já si myslím že i ty sám slyšíš, že to do té nahrávky nesedí, ne?

tam se totiž pak moc nedá hodnoti čistota vytahovaných tónů, nebo vlastně jakékoliv hraní, je to strašný chaos
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

jo proto uz jsem to smazal :-D ale ta kytara proste neladi no necham si ji seridit vypiluju to a zkusim znovu
Regular John

Příspěvek od Regular John »

A víš jistě, že to ti Sabbati hrají v Ečku? Hráli v různých laděních a spousta tabulatur je úplně špatně.
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Regular John píše:A víš jistě, že to ti Sabbati hrají v Ečku? Hráli v různých laděních a spousta tabulatur je úplně špatně.
Jo to je taky fakt ale tenhle tab je osvedcenej co jsem koukal na youtube hraje to tak kazdy. Ale o to tady zas tak nejde..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“