Blbá otázka..ale co vlastně doma nahrávate?

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Piere

Blbá otázka..ale co vlastně doma nahrávate?

Příspěvek od Piere »

Zdárek mám takovej hodně nováčkovskej dotaz a tak na 50% tipuju že mi ho smažete, ale zajímá mě to...

Je tu hodně topiců o domácích studiích a o tom jak doma nahrávat jak zařídit home studio atd.. ale moc mě zajímá co vlastně a proč nahráváte? Je to koníček nebo si tim přivyděláváte bo dokonce vyděláváte nebo jenom sebeuspokojení..a co posléze s těma nahrávkama děláte?

doufám že to nezní nějak ironicky...je to pouze jen neutrální otázka
Na zdraví...
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Když hraju, zní mi to skvěle (bohužel asi jenom mně :lol: ), ale když to nahraju a přehraju, tak mnohem líp slyším všechny svoje chyby apod....ale moje nahrávací výbava je mikrofon za 50 kč + Audacity, takže to taky není úplně ideální :)
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Spousta kapel si sami nahrávají demíčka. Hodí to na bandzone a třeba se toho někdo chytne. Já třeba nahrávám když mě napadne nějakej riff abych ho nezapomněl. :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

hlavne kapela - nahravky na bandzone

Jinak kdyz me napadne nejakej riff tak si to nahraju na diktafon v mobilu, protoze nemam furt zaply PC a vsechno pripraveny k nahravani a nez bych to nachystal tak bych ten napad zapomenul. Ale kdyz ten riff chci poslat nekomu z kapely tak to nahraju lip...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od pavlii »

Je to hlavně koníček - práce na svých projektech, ale občas nahraju a smíchám demáček pro moje známé i méně známé :wink: no a když na to přijde, tak semtam i nějaký menší "kšeftíček" vezmu, ale to je tak na momentální pokrytí nákladů nebo na dobré vínko.... :wink:

Jo a nesmím zapomínat na svojí "pedagogickou a osvětovou" internetovou činnost :D Prostě - zábava je na prvním místě.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

pavlii: To si robíš srandu.... já si vždycky mslel že si profi (cubase forum)!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

je to koníček podpoření nutkáním seberealizace :-)

aneb - skládání bez výsledku mě nebaví a jiného výsledku než vlastního projektu moc dosáhnout nelze
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“