Help songy
Pravidla fóra
Help songy
Zdravím sem začátečník umím už plno akordů chvu furt jen hrát a hrát ale muj problém je že nevim co pisnicek su tisice ale je to knicemu kdyz ji neznam melodii atd neco znameho ne moc tezkého a efektivního co me bde bavit... si po veceru hrat
Ty posloucháš ty...
?
Jinak. Používáš tabulatury a jejich ,,editory" ?
To ti hodně pomůže
www.ultimate-guitar.com
Tam je toho spousta...
Jinak. Používáš tabulatury a jejich ,,editory" ?
To ti hodně pomůže
www.ultimate-guitar.com
Tam je toho spousta...
Behind blue eyes není Metallica 
Jinak já taky začínal na Jolaně... na solidně jetém a polofunkčním modelu Tornado.
Tak ale- tvrdší hudbu, nebo cokoliv jiného zahraješ i bez většího zkreslení. Chce to trochu cviku.
Co bys tak chtěl hrát? - Trochu jsem nepochopil, o co ti jde v tomto tématu. - pak ti určitě pomůžem...
Jinak já taky začínal na Jolaně... na solidně jetém a polofunkčním modelu Tornado.
Tak ale- tvrdší hudbu, nebo cokoliv jiného zahraješ i bez většího zkreslení. Chce to trochu cviku.
Co bys tak chtěl hrát? - Trochu jsem nepochopil, o co ti jde v tomto tématu. - pak ti určitě pomůžem...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
běž na youtube.com napiš do vyhledávacího řádku "guitar cover" nebo "guitar acoustic cover" a máš inspiraci na milion let dopředu + navíc vidíš jak to kdo hraje - tak jsem se učil jáZdenall píše:Nějaké dobré ne moc těžké songy asi pop nebo nake pomalé sladáky ja vubec nvm...chci trenovat a trenovat
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
jn dnes už máš tolik možností
, když já sem začínal na kytaru tak sem ještě neměl ani internet a vzpomínám si jak sem se učil Nothing Else Matters
tak sem hned běžel s kytarou ke kámošovi přes půl města abych mu to ukázal a tak nějak sme se doplňovali
. On se naučil jednu část třeba a já druhou a pak sme se to navzájem naučili. Týý jo to byli časy

Ibanez RG 270DX
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
-
92ChazzyChazz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie
Behind blue eyes = The Who, Limp Bizkit... Metallica ani náhodouZdenall píše:možná naka Metalica jako behind blue eye
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
Hele je to jednoduchý, slyšim nějakej song co se mi líbí a přijde mi dobrej na zahrání. Napíšu jméno do youtubu, nebo to stáhnu a vedle si otevřu tab a hurá se učit
. A neboi si stahni tuxguitar a je to.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
jestli vis jakej song tak si dej youtube do vyhledavani napis guitar lesson a meno ty pisne ,kdyz das guitar cover tak tam budou akorat hrat, kdezto kdyz das lesson tak to hrajou pomalu a detailne popisujou kazdej ton(bohuzel vetsinou anglicky) a kdyz nebudes treba stihat akordy tak se podivej na naky stranky
www.ultimate-guitar.com
www.supermusic.sk
nebo ja uprednostnuju
www.guitaretab.com
www.ultimate-guitar.com
www.supermusic.sk
nebo ja uprednostnuju
www.guitaretab.com
konecne el. kytara: Ibanez SA 260 FM
klasicka kytara: handmade
kombo: Roland cube 15x
klasicka kytara: handmade