Help songy

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Zdenall

Help songy

Příspěvek od Zdenall »

Zdravím sem začátečník umím už plno akordů chvu furt jen hrát a hrát ale muj problém je že nevim co pisnicek su tisice ale je to knicemu kdyz ji neznam melodii atd neco znameho ne moc tezkého a efektivního co me bde bavit... si po veceru hrat
Obrázek
Obrázek
MiraZ

Příspěvek od MiraZ »

Pane Lorenc, uvezu to? :D Nemohl jsem si to odpusit...
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

hm ja zas miluju taketo veci misto toho abys raci poradil tu pises nake blbosti...
Obrázek
Obrázek
MiraZ

Příspěvek od MiraZ »

Já jen že píšeš ať ti tu někdo poradí co tě bude bavit, místo toho abys napsal jaký žánr např :-) do tvého vkusu nikdo nevidí :wink: ale v žádném případě to nebylo myšleno jako urážka :-)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ty posloucháš ty... :-) ?
Jinak. Používáš tabulatury a jejich ,,editory" ?
To ti hodně pomůže
www.ultimate-guitar.com
Tam je toho spousta...
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

jj používám ale praveze ja nvm co hrát zahraju si klidně cokoli jakýkoliv žánr ale asi Pop možná naka Metalica jako behind blue eye ale to uz umim....
a jinak Korn tvrda muzika na kteru bohuzel nemam ty krabicky na zvukove efekty mam jak Elektriku Jolana tak Akustiku
Obrázek
Obrázek
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Behind blue eyes není Metallica ;-)
Jinak já taky začínal na Jolaně... na solidně jetém a polofunkčním modelu Tornado.

Tak ale- tvrdší hudbu, nebo cokoliv jiného zahraješ i bez většího zkreslení. Chce to trochu cviku.
Co bys tak chtěl hrát? - Trochu jsem nepochopil, o co ti jde v tomto tématu. - pak ti určitě pomůžem...
MiraZ

Příspěvek od MiraZ »

Nedávno jsem v rádiu slyšel Bryana Adamse. Je to takový popový rokáč :-) Zkus si od něj najít něco třebas na youtube. Je to pohodová muzika, nijak těžká. Mohlo by se ti to líbit :-)
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

Nějaké dobré ne moc těžké songy asi pop nebo nake pomalé sladáky ja vubec nvm... :( chci trenovat a trenovat
Obrázek
Obrázek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Zdenall píše:Nějaké dobré ne moc těžké songy asi pop nebo nake pomalé sladáky ja vubec nvm... :( chci trenovat a trenovat
běž na youtube.com napiš do vyhledávacího řádku "guitar cover" nebo "guitar acoustic cover" a máš inspiraci na milion let dopředu + navíc vidíš jak to kdo hraje - tak jsem se učil já
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
gorax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gorax »

jn dnes už máš tolik možností :), když já sem začínal na kytaru tak sem ještě neměl ani internet a vzpomínám si jak sem se učil Nothing Else Matters :D tak sem hned běžel s kytarou ke kámošovi přes půl města abych mu to ukázal a tak nějak sme se doplňovali :) . On se naučil jednu část třeba a já druhou a pak sme se to navzájem naučili. Týý jo to byli časy :) :) 8)
Ibanez RG 270DX
Laney TF700

-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

njn kamarád taky hraje chcu hrát sním ale on pokaždé hraje jinak rytmus a vím že to mám dobře já on chodi asi tok do kytary a já zahraju po 2-3 týdnech toho víc...prvni sem se ptal ja na nake akordy a te se pta on me :D celekm dobre akorad me stve s tim rytmusem nikdy se netrefi do meho... :(
Obrázek
Obrázek
gorax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gorax »

tak si do toho klepej nohou aspoň ať to taky slyší.
Ibanez RG 270DX
Laney TF700

-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Zdenall píše:možná naka Metalica jako behind blue eye
Behind blue eyes = The Who, Limp Bizkit... Metallica ani náhodou :D
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
fakal

Příspěvek od fakal »

Hele je to jednoduchý, slyšim nějakej song co se mi líbí a přijde mi dobrej na zahrání. Napíšu jméno do youtubu, nebo to stáhnu a vedle si otevřu tab a hurá se učit :) . A neboi si stahni tuxguitar a je to.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
raman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raman »

jestli vis jakej song tak si dej youtube do vyhledavani napis guitar lesson a meno ty pisne ,kdyz das guitar cover tak tam budou akorat hrat, kdezto kdyz das lesson tak to hrajou pomalu a detailne popisujou kazdej ton(bohuzel vetsinou anglicky) a kdyz nebudes treba stihat akordy tak se podivej na naky stranky
www.ultimate-guitar.com
www.supermusic.sk
nebo ja uprednostnuju
www.guitaretab.com
konecne el. kytara: Ibanez SA 260 FM
klasicka kytara: handmade
kombo: Roland cube 15x
Lock484

Příspěvek od Lock484 »

Já jsem začínal na Smoke on the Water, jinak hodně písniček od Nohavici.
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

Zkus Metallica - One ....peknej zacatek, neni to tezky, da se to zahrat:-)
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“