X-TremeTone - co z to vyleze?

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: X-TremeTone - co z to vyleze?

Příspěvek od Dark Axel »

hal - tak to je moc hezká cena :-) to gratuluju
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Dark Axel: Je to odhad,samozřejmě bez lamp. Já nějaké mám,a výběr je velký stejně jako ceny :lol:

Tak jsem přihodil nějaké fotky,jak ta krabka bude vypadat. Moc kreativní nejsem,zvládnu tak pravítko a kružítko :oops: ,tak jsem šel do klasiky. Vzhledem k tomu co poslouchám,se není ani čemu divit :twisted: .

http://halford.rajce.idnes.cz/X-treme/
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

háhodou moc pěkné! vypadá to dost seriózně
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

hal píše:Dark Axel: Je to odhad,samozřejmě bez lamp. Já nějaké mám,a výběr je velký stejně jako ceny :lol:

Tak jsem přihodil nějaké fotky,jak ta krabka bude vypadat. Moc kreativní nejsem,zvládnu tak pravítko a kružítko :oops: ,tak jsem šel do klasiky. Vzhledem k tomu co poslouchám,se není ani čemu divit :twisted: .

http://halford.rajce.idnes.cz/X-treme/
Ať ti to hraje, vypadá to masakrózně :)
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)

EDIT: tak to je asi vlastní co :D
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Upřímně řečeno - krásná práce, dotažené.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Krucinál, kdybych neměl ten elektronkový Damage Control tak už uvažuju že se s tebou dohodnu jestli bys mi to nepostavil taky, vypadá to skvěle a ta cena...

gratuluju, dobrá práce :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

eugeene píše:hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)

Ne, jedna se o kopii X-Treme Tone od Bad Catu.
http://www.badcatamps.com/badcat_pedals.html
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

wikxzen píše:
eugeene píše:hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)

Ne, jedna se o kopii X-Treme Tone od Bad Catu.
http://www.badcatamps.com/badcat_pedals.html

aha díky !
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Omluva všem,byl jsem mimo :lol: . Jak psal wikxzen,je to pokus o X-tremetone od BadCatu. Vlastní věci ještě netvořím,zatím sbírám zkušenosti a učím se :wink: . Časem třeba něco vymyslím :idea: ,i když všechno dobrý už je vymyšlený!!!!
DarkAxel: dělat to na kšeft asi nebudu,na to nemám kapacity a je to hrozná drba.ka. Všechno ručně,kdybych měl potom účtovat hodiny strávené výrobou,tak by ses asi škrábal za ušima :lol: . Myslím že Dušan Z. by to postavil taky a určitě líp jako já a za rozumný peníz.Občas mě chytne blbá a chci něco zkusit postavit,ale po dokončení jsem vyšťavenej,že říkám"už nic stavět nebudu" a zase něco začnu.
Mám v plánu postavit ještě konec lampovej a rozebranou mám MONO50,do té chci vrazit dva různý preampy,asi Mesu a Marshalla. Ale kdy to stihnu netuším. Do důchodu času dost :lol:
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

hal píše:rozebranou mám MONO50,do té chci vrazit dva různý preampy,asi Mesu a Marshalla.
to bych pak taky rad videl :-)
planuju ji taky nekdy koupit ze by sme ji s kamosem dali do kupy (velice dobrej zesik kdyz se vymeni vytekly kondiky a na nektera mista se daji soucasty s mensi toleranci + samozrejme do toho narvat tesla nehrany lampy )
jinak ten pedal vypada opravdu famozne doufam ze ti to bude hrat aspon tak jak to vypada...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

MrB14ck: tu 50ku jsem musel kuchnout totálně. Kondíky po smrti,odpory popraskaný,prostě totálka. Zůstaly trafa :lol: . Takže asi původní zůstane jen konec,zbytek celý jiný. Když nad tím přemýšlím,to můžu zrovna udělat komplet celý nový, do staré škatule :roll:
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

hal píše:MrB14ck: tu 50ku jsem musel kuchnout totálně. Kondíky po smrti,odpory popraskaný,prostě totálka. Zůstaly trafa :lol: . Takže asi původní zůstane jen konec,zbytek celý jiný. Když nad tím přemýšlím,to můžu zrovna udělat komplet celý nový, do staré škatule :roll:
to je v háji no...
právě mě štve že se nedaj sehnat ve slušnym stavu v dnešní době prakticky už vůbec.
Ten charakter zvuku se mi líbí klidně bych na to hrál...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

nedaj no... ty součástky maj krátkou životnost. Hlvně ty tesla konďáky... mám jich doma fůru a funkční se ani nevyplatí hledat...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Tak jsem dnes testoval škatuli!! Zatím jen na "fullboost",ještě nemám připojený přepínače,ale je to dost hustý :twisted: . Nahraju nějaký demo a dám to sem.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

hej to už to jako máš blázne?? :D
tak pak určitě doval nahrávky zajímalo by mě jak to boostí :twisted:
www.black-audio.net
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

MrB14ck: jo už se snad blíží finále. První zapojení dělalo hluk :lol: ,tak jsem to trochu překopal a už to hraje. Ještě to sice trošku brumí,tak to musím doladit. Zkoušel jsem to narychlo a potom valil na basket,tak jsem to nestihl nahrát,ale zítra se pokusím něco vypotit. Zatím to teda mám jen na fullboost,bez přepínačů,ale jde tam nakroutit zvuků kopec :lol: .
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

hezký
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Sorry,omluva!!! Jsem tydýtek :lol: ,naopak zapojené přepínače a zapoměl jsem je uzemnit. Tak to musím předělat. Práce kvapná,ho..o platná!!!! Premiéra se odkládá na později :evil: .
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

takže ten šum je už vyřešenej??
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“