Ibanez RG420EG Brick Red

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Misha_U

Ibanez RG420EG Brick Red

Příspěvek od Misha_U »

Ahoj. chci si koupit novou kytaru, co si mysite o tehle:
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-RG420E ... e/:3:34676

Dídy za odpověď
afektband

Re: Ibanez RG420EG Brick Red

Příspěvek od afektband »

Asi takhle, jestli máš zkušenosti s floydem, tak by to mohlo být v klidu. Sice ten lak asi bude mít trochu větší podíl na ceně, takže se muselo ušetřit někde jinde, ale když jí vyzkoušíš a bude v klidu, tak proč ne. Jenom já uplně nemůžu tyhle ibanez snímače. Přijde mi to příšerně plechový, ale někomu se to líbí, ale já mám prostě trochu jinou představu o zvuku.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

se priprav ze kdyz jen trochu skrabnes kejtru tak to bude hned videt
Misha_U

Příspěvek od Misha_U »

afektband píše:Asi takhle, jestli máš zkušenosti s floydem, tak by to mohlo být v klidu. Sice ten lak asi bude mít trochu větší podíl na ceně, takže se muselo ušetřit někde jinde, ale když jí vyzkoušíš a bude v klidu, tak proč ne. Jenom já uplně nemůžu tyhle ibanez snímače. Přijde mi to příšerně plechový, ale někomu se to líbí, ale já mám prostě trochu jinou představu o zvuku.

dobra diky a jinak treba co by jsi mi doporucil v cenove relaci tak +- 9000-12000
afektband

Příspěvek od afektband »

Misha_U píše:
afektband píše:Asi takhle, jestli máš zkušenosti s floydem, tak by to mohlo být v klidu. Sice ten lak asi bude mít trochu větší podíl na ceně, takže se muselo ušetřit někde jinde, ale když jí vyzkoušíš a bude v klidu, tak proč ne. Jenom já uplně nemůžu tyhle ibanez snímače. Přijde mi to příšerně plechový, ale někomu se to líbí, ale já mám prostě trochu jinou představu o zvuku.

dobra diky a jinak treba co by jsi mi doporucil v cenove relaci tak +- 9000-12000
Chceš floyd? nebo to není podmínkou...

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Misha_U

Příspěvek od Misha_U »

afektband píše:
Misha_U píše:

Chceš floyd? nebo to není podmínkou...

Ne podmínkou to není
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak tšch kytar je fakt hafo, co by se dalo sehnat...Jestli se nebráníš bazaru, tak si ho projeď...Ať už třeba Schectery, Ibanezky, LTDčka...těch kytar se dá sehnat fakt hodně.

Jinak jedna za všechny...i když s floydem....http://kytary.cz/ibanez-s-320/95820/?SE4825:0:0:1:0 za ty prachy moc dobrá kytarka

Misha_U

Příspěvek od Misha_U »

afektband píše:Tak tšch kytar je fakt hafo, co by se dalo sehnat...Jestli se nebráníš bazaru, tak si ho projeď...Ať už třeba Schectery, Ibanezky, LTDčka...těch kytar se dá sehnat fakt hodně.

Jinak jedna za všechny...i když s floydem....http://kytary.cz/ibanez-s-320/95820/?SE4825:0:0:1:0 za ty prachy moc dobrá kytarka

tak dík, sice bazaru bych se chtěl vyhnou ale ještě popřemýšlím
afektband

Příspěvek od afektband »

Misha_U píše:
afektband píše:Tak tšch kytar je fakt hafo, co by se dalo sehnat...Jestli se nebráníš bazaru, tak si ho projeď...Ať už třeba Schectery, Ibanezky, LTDčka...těch kytar se dá sehnat fakt hodně.

Tak kdybys to měl blízko třeba v kraji, tak není problém jí dojet ozkoušet...

Misha_U

Příspěvek od Misha_U »

afektband píše:
Misha_U píše:

Tak kdybys to měl blízko třeba v kraji, tak není problém jí dojet ozkoušet...

No ja sem z druheho konce republiky, jeste jsem na sel jednu: http://kytary.cz/ibanez-s-470/82623/?SE4825:0:0:1:0
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jak RG420 tak S470 jsou vcelku dost povedené nástroje, ale u 320 nutno opravdu počítat s tím, že platíš za povrchovou úpravu. Proto bych radši směřoval k tomu S470, což je dost chválený nástroj, kteýr prošel rukama mnoho lidem zde na fóru, já sám jsem ho skoro koupil... Rozhodně to jsou nástroje s kterýma chybu neuděláš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nero píše:Jak RG420 tak S470 jsou vcelku dost povedené nástroje, ale u 320 nutno opravdu počítat s tím, že platíš za povrchovou úpravu. Proto bych radši směřoval k tomu S470, což je dost chválený nástroj, kteýr prošel rukama mnoho lidem zde na fóru, já sám jsem ho skoro koupil... Rozhodně to jsou nástroje s kterýma chybu neuděláš.
S470 je doopravdy po všech stránkách výborný nástroj, jako bývalý majitel to mohu posoudit. Kytara je doopravdy lehká, krk je vynikající. Tremolo Zero one je velice dobře udělané a IMHO nejlepší dvoujzvratné tremolo, co jsem měl tu čest zkusit. A snímače? Hodně lidí si na snímače Ibanez stěžuje, ale IMHO jsou mnohem lepší, než například EMG HZ-H4, do té kytary bych klidně šel, byla úžasná, ale na mě byl krk moc úzký. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Teď se na bazaru válí dva americký Kramer Pacer Custom 2, jeden za 7500, druhej za 8000. jeden se standardnim schallerovskym floydem, jeden s tremolem pořízka (snad ještě lepší než origo floyd, fakt je nerozladitelnej). Neváhal bych. Poctivá stará vyhraná kytara. Daleko lepší než tyhle ibanézy.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“