Ja teda nevim co si o tom myslet...jestli je to ulehceni dane situace ci ne...Kdyz nekdo meni snimac, tak snad s dlouhodobym cilem. A to pak to prepajeni neni zas tak pracne... Ale tohle...nevim kdo potrebuje behem hrani menit snimace To snad uz dve kytary miti.
Viděl jsem i jiný systém ale to měla ta firma vlastní formát snímačů. Tady je zcela evidentně problém v tom přípravku který je potřeba mít. Jinak je to zajímavý. Když si člověk připájí konektory na dráty a sežene si ty klasické rámečky tak má vlastně to samé. Taky na 4 šrouby. Akorát teda musí povolit struny to je pravda.
Hmmm, hudba budoucnosti Za pár let si budem kytary skládat jak lego, koupíš si tělo, snímače, krk, mechaniky a během dvou minut si to poskládáš a když zjistíš, že ti krk nevyhovuje, koupíš jinej, povolíš struny, vysuneš krk, dáš tam jinej, řízneš do strun, ty se samy naladí a výměnu krku máš za pár minut
No hezký, může to být cenově dostupnější než hangár plný kytar, ale přeci jen.. mít pár těch kousků je rozhodně takové příjemnější a hezčí, než mít jednu a měnit na ní snímače
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Smrťokvítek píše:Viděl jsem i jiný systém ale to měla ta firma vlastní formát snímačů.
To myslíš asi kytary Dan Armstrong (ty průhledné ) - http://www.larkstreetmusic.com/list/pict/6VENT.jpg
Tady jde asi dobře vidět, jak se ty snímače budou vymněňovat - mám ale takový dojem, že měli v nabídce jen singly...
Nádhera... Hlavně ta kobylka a ten oldschool tvar... Ale snímač na přísavce se mi nezdá jako ideální řešení
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
rozhodně zajímavý řešení...ale bůh ví jak je to spolehlivý a taky mě napadá jakej tak můžou mít ty díry skrz celou kytarou vliv na zvuk ....já bych si to asi nekoupil a myslím že kytarista kterej má aspoň trochu rád kytary si jich koupí radši víc a bude je milovat všechny pro to specifikum který maj. A jestli se tady někdo začne hádat o tom že je to určitě lepší pro kytaristy který nejsou tak bohatý tak ať mi nejdřív ukáže ceník jsem přesvědčenej že to nebude tak levný aby si to koupil člověk kterej nevydělává dost na to aby si už teda nenašetřil na dvě kytary
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Stanley píše:Hmmm, hudba budoucnosti Za pár let si budem kytary skládat jak lego, koupíš si tělo, snímače, krk, mechaniky a během dvou minut si to poskládáš a když zjistíš, že ti krk nevyhovuje, koupíš jinej, povolíš struny, vysuneš krk, dáš tam jinej, řízneš do strun, ty se samy naladí a výměnu krku máš za pár minut
sice to může znít hezky, ale nebude tot ak slavný... O tom krku nemá cenu ani mluvit, to je katastrofická vize samo o sobě. Už ale jen tady to rychlo věměnění snímače. Pro se to začlo dělat až teď? nic na tom není! ALe ono je, mít v těle díru durch navíc hned pod strunama u krku musí dost srat zvuk. samotný konektroy, který by měli nahradit pájený spoje taktéž. Každej mechanickej spoj je ztráta signálu (i pájenej, ale menší). Fajn věc na testování snímačů, ale hrát bych an to nechtěl...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Stanley píše:Hmmm, hudba budoucnosti Za pár let si budem kytary skládat jak lego, koupíš si tělo, snímače, krk, mechaniky a během dvou minut si to poskládáš a když zjistíš, že ti krk nevyhovuje, koupíš jinej, povolíš struny, vysuneš krk, dáš tam jinej, řízneš do strun, ty se samy naladí a výměnu krku máš za pár minut
sice to může znít hezky, ale nebude tot ak slavný... O tom krku nemá cenu ani mluvit, to je katastrofická vize samo o sobě. Už ale jen tady to rychlo věměnění snímače. Pro se to začlo dělat až teď? nic na tom není! ALe ono je, mít v těle díru durch navíc hned pod strunama u krku musí dost srat zvuk. samotný konektroy, který by měli nahradit pájený spoje taktéž. Každej mechanickej spoj je ztráta signálu (i pájenej, ale menší). Fajn věc na testování snímačů, ale hrát bych an to nechtěl...
Myslím si totéž - jak o těch dírách jak hrom, tak o těch konektorech.
A pak: kolikrát se mění snímač, 2x-3x ? - každý hledání by mělo někdy skončit