Kde koupit lampy??

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
nity

Kde koupit lampy??

Příspěvek od nity »

Pomalu se chystám na přelampování aparátu a přemejšlim kde sehnat nejaky gut elektronky...soldano + mesa je dohromady 8 preampovek + 4 6l6 na konec..BIAS nastavovat nemusim...

ani o cenu nejak moc nejde, spis o kvalitu...lampy sem nikdy nemenil, ani s nima nedelal pokusy..v podstate sem novacek...co me treba hodne zaujalo je eurotubes..ale samozrejme by me hlavne zajimaly vase zkusenosti s ostatnima, nezalezi jestli ceskejma nebo zahranicnima prodejcema lamp...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde koupit lampy??

Příspěvek od Crowley »

já mam zkušenosti právě s Eurotubes a můžu vřele doporučit, rychlý shipping, pěkně zabaleno a velice příznivé ceny :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Ale eurotubes jsou v americe ne? Teda aspoň jsem dostal takovej dojem z jejich stránek... jsou to amíci co prodávaj naše JJ. Já svoje JJ teda koupil v www.elektronky.com a spokojenost. :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

rasomaso píše:Ale eurotubes jsou v americe ne? Teda aspoň jsem dostal takovej dojem z jejich stránek... jsou to amíci co prodávaj naše JJ. Já svoje JJ teda koupil v http://www.elektronky.com a spokojenost. :)

j jsou to amíci, ale komplet přelampování u nich vyjde na pár šupů i s shippem :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
nity

Příspěvek od nity »

tak to je pecka že je to levny i shipem...libi se mi na tom to, ze to delaj konretne pro modely aparatu, coz ostatni nedelaj..
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

jednoznačně Eurotubes, objednal jsem od nich komplet set (předzeska + konec) a výsledek mě posadil na p***l. Vážně špičkové služby.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Hm a kolik stojí ten shipping? Jo a to jste objednávali takový ty sety jak tam maj teda jo? Ono pokud si dobře vzpomínám tak cena setu do BJr by mě stála asi dvakrát tolik co lampy co jsem koupil tady...
ne tak kecám vyšlo by to cca stejně bez shippingu...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

popr aj www.ges.cz
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pokud kupujes koncovy lampy do mesy s fixed biasem (vetsina modelu) tak bys mel koupit original lampy nebo specialne vybrany pro ty zesilovace. sice mam v mesach JJ a pak nejaky oldschool s necitelnym popiskem a hraje to, ale s original lampama to asi bude hrat jeste lip.
nity

Příspěvek od nity »

tim se me na jednu stranu moc nepotesil:) tot otazka co bude hrat lip nez treba vybrany JJ pro rack mesu nebo origos :(
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

myslim ze origos je jistota, zas sehnat nekoho kdo ti to prebere z tolika kusu pro tvuj zesak :)
nity

Příspěvek od nity »

to prave delaj ty eurotubes
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Eurotubes ... napsal jsem jim tam dneska rano e-mail. Kde jsem se rozepsal o tom, kde vse bych chtel vymenit elektronky (kombo i podlah. preamp) s dotazem ohledne tipu s poznamkami ohledne mych pozadavku ve zvuku (kytarovy styl, ton i zkresleni). Jsem zvedavy, zda dostanu nejakou zajimavou odpoved. :)
nity

Příspěvek od nity »

tak dej pak pls vedet jak to pokracuje...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

nevim, stejne byxh radeji koncovky koupil original - bez starosti :)
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Já se teda taky chystam na přelampování, ale spíš to vidim tak, že si necham poslat Světlany od Faieraisela. Věřim tomu, že to bude všechno dobře spárovaný a tak.
afektband

Příspěvek od afektband »

dlouhovlasac píše:Já se teda taky chystam na přelampování, ale spíš to vidim tak, že si necham poslat Světlany od Faieraisela. Věřim tomu, že to bude všechno dobře spárovaný a tak.
Jo to sice asi bude, ale taky je to dost drahý.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Prikladam pro zvedavce Bobovu odpoved...
Hi Petr:

We typically use a matched pair of the JJ EL84's that are between a #26 to a #32 these will still give a nice clean tone but will breakup real nice when pushed. The #26 will get more headroom and the #32 will breakup earlier. For the front end I would go with two of the ECC83S preamp tubes. They will fatten up the tone and add a real sparkle. I would use a balanced ECC83S in the phase inverter hole which is the preamp tube that's closest to the power tubes ( the one on the left when looking at the back of the amp ). This will eliminate any dead spots due to phase cancellation.

A full retube with a matched pair of JJ EL84's and two ECC83S's ( one balanced for the Phase inverter ) would run 41.00

For the Bad Cat pedal we usually use the matched triode ECC83S’s that are between 90 to 95 and these will have a quick dynamic response because of the faster rise time.

If you’re doing a very heavy gain style we can pick them out to be 115 plus in gain for you. If you order online you can leave a note in the comments box on the check out page about this.

If you want a very smooth tone then you can also use the Gold pin ECC83S’s but they are expensive at 22.00 each for the matched triode tubes.

A pair of the matched triode JJ ECC83S at 90 to 95 would run 23.00 or a pair of the high gain ECC83S’s would run 29.00 and we can ship them for 26.00 by Priority International mail with an average 7 to 12 day delivery, or by Express mail for 33.00 which is traceable and has an average 4 to 6 day delivery.

If you make an order you can leave us a note in the comments box on the check out page as to which method of shipping you would like, otherwise we will default to Priority International.

If you decide to place an order you can do so online (https://ssl.eurotubes.com/cart/). This is a Comodo certified secure system. You can also place an order by FAX at 503-659-7385 All that's necessary is your shipping address and a VISA, MC, Discover or American Express number including the expiration date.

Thanks

Bob
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Taky hodlam znovu prelampovat svyho prcka... :D Predstavu mam takovou, ze tam lupnu normalni JJcka...EL84 a ECC83S...Ale ted nevim, kde kupovat :D ...Ja se s nejakym parovanim stvat nemusim, mam v zesu jen 2 flasky :D ...a myslim, ze se v nem ani neda nejak nastavit bias. Nenasel jsem v nem nic, s cim by se dalo nejak hybat ci tak neco, kdyz jsem mel celej zesik vyndanej z bedny...Takze se nebojim, ze prelampovani nezvaldnu :D ...Ale kde koupit tyto dve potvory? Jste tady uvedli tolik prodejcu...A nechapu proc maji amici cesky webovky s ceskym nazvem "elektronky.com" :D Mozna by nevadilo, kdybych sehnal nejakou elektronku, ktera kresli trochu pozdeji.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“