FENDER-JAGUÁR kde sehnat............?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Burimen

FENDER-JAGUÁR kde sehnat............?

Příspěvek od Burimen »

Čus, sehnal jsem prachy a uš dlouho koukám po týhle kytaře :http://kytary.cz/fender-62-jaguar/83145/?SE4169:0:0:1:0 Nevíte o nejakym shopu kde ji sezenu ale levnějc muze to bejt i zahranicní............ nebo nevíte o nekom kdo ji ma a chce se ji zbavit? bral bych i jetou........ díky moc :) 8) :twisted: Pavel
Regular John

Re: FENDER-JAGUÁR kde sehnat............?

Příspěvek od Regular John »

Na bazaru do nedávna jeden byl v takové zvláštní modrozelené (?) barvě, ale už tam není... Teď jsou tam pouze verze s humbuckerama... U Thomanna ho mají "jen" o litr levnější, takže to zas takové terno není... Zkus eBay pokud se nebojíš riskovat :) Ta cena na kytarách zas tak špatná není...
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Regular John píše:Na bazaru do nedávna jeden byl v takové zvláštní modrozelené (?) barvě, ale už tam není... Teď jsou tam pouze verze s humbuckerama... U Thomanna ho mají "jen" o litr levnější, takže to zas takové terno není... Zkus eBay pokud se nebojíš riskovat :) Ta cena na kytarách zas tak špatná není...

Ok, tak jsem se rozhodl pro koupi z E-bay nemáte nekdo zkušenosti kolik by to stálo jestly je to risk? nebo jakej nato máte názor děkuju moc celkem to chvata..... :D
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Kup si ho přez kytary.cz nebo musiccenter.cz a řekni ji mže u thomanna maj lepší cenu a oni by ti měli dát lepší, teda spíš na kytarách protože na musiccenter.cz jaguary ani nemaj myslím...Takže to řeš takhle..
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
RickX

Příspěvek od RickX »

Hanzbiker píše:Kup si ho přez kytary.cz nebo musiccenter.cz a řekni ji mže u thomanna maj lepší cenu a oni by ti měli dát lepší, teda spíš na kytarách protože na musiccenter.cz jaguary ani nemaj myslím...Takže to řeš takhle..
mají
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

ale ne toho co chce burimen...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Kytary mají distribuci fenderů, čili po domluvě jsou ti schopní sehnat vpodstatě jakýkoliv model. a jestliže mají přím odistribuci jaguárů, tak sehnat jiný model by měla být hračka
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
RickX

Příspěvek od RickX »

Tak myslím že i musiccenter ti to doveze když budeš chtít.. mám dojem že jim fender dodává Marris na Slovensku.. navíc je možné že by ti i nabídli cenu, kamarád si chce kupovat Fendera Vibrochampa, napsal do obou obchodů o tu jejich "nejlepší cenu" a na kytarách dostal 6900 a na musiccentru 249 Eur (~6500) ze stejného odkazu
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Jo já sem si přes musiccenter objednával SD Blackouts, a odkázal sem je na thomanna a dali mi eště tak o 300 nebo 400 lepší cenu než na thomannovi, takže zhruba tka o 1000 lepší než u nich..
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Nejsem teda žádný expert, ale dost bych se divil, kdyby chtěl Fender ještě někam distribuovat japonské modely, když už jsou nějakou dobu na trhu mexické (které jsou mimochodem dražší)... Kdysi jsem se dotazoval na Kytary ohledně jaguáru a oni mi napsali, že ty japonské se málokdy objevují a nelze je jen tak objednat od distributora jako jiné kytary... Těch japonců je málo a bude jich ještě míň, takže pokud ho člověk někde uvidí, tak by ho měl hned brát.

Jinak ještě jedna věc... Pokud jsi na tu kytaru ještě nehrál a chceš ji koupit jen "naslepo", tak bys to měl napravit a někde ji zkusit. Mohl bys být dost zklamaný
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Jaguáry se od sebe dost liší kvalitou a mají značné problémy s vlky, což bych asi přičetl kobylce v kombinaci se šroubovaným krkem. Kytara zvukově dost kouše, má krk jako poleno a kratší menzuru. Tak bych si jí rozhodně neobjednával naslepo, protože je velká pravděpodobnost, že to nebude hrát, nebo že ti na ní nepůjde hrát. Fender už na Jazzmasterech dělá lepší kobylky, ale na Jaguary ještě nedošlo. Jinak zatím mám zkušenost, že i obchody, které seženou všechno mají s distributorem Fender mají problémy.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Díky za odpovědi kluci, ale ja nanej mam prave jen 15000 kč ......a celkem to chvátá ....... jeste sem koukal po mustangach ............ hlave potřebuju rychle slušnou kejtru ......... :? :roll: ........babo rad...
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

U Houdka v Plzni jsem viděl v bazaru Mustanga a v dobrém stavu.Je to tak měsíc.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“