Dark Axel píše:Vím že to bude znít ofenzivně, ale jaký smysl má kupovat si kopii Small stone, když originál stojí pár korun?
Budu se obhajovat - jsem drobny skudlil a ta kopie stala jest min nez levny original (ktery je vlastne taky jen kopii originalu z 70.let). Navic jsme netusil jestli mi to ten zvuk bude v kapele sedet, byl to proste takovy vystrel napul naslepo, tech par stovek jsme byl ochoten objetovat. A kupodivu to vyslo.
Ale nikomu to nevnucuju, klidne si kup original, jsem si jistej ze bude hrat urcite stejne nebo lip nez ta kopie.
Dark Axel píše:každopádně s tím small stonem mě to nenapadlo... možná by to byla ideální volba k PH-2

navíc... předpokládám, že PH-2 jako bossácká krabka z taiwanu (japonskou verzi nemám) buffer mít bude, čili to zapojím za něj případně
Buffer maj asi vsechny bossacky krabicky, at uz z japonska, taiwanu nebo ciny. To jejich zapojeni vstup - prepinani bypasu - vystup je na vetsine schematech stejny.
Dark Axel píše:netuší tu někdo jen tak pro zajímavost, kolika-stage phaser je ten Small stone?
Je to ctyrstupnovej, v pripade zajmu muzu nekde vyhrabat schema.
Dark Axel píše:ví někdo, jaký je rozdíl mezi USA Small stonem a RUSSIAN Small stonem?
zas tak rychle na to nespěchám, ale tohle by mě třeba zajímalo

Nekde jsem videl (slysel) stranku kde se porovnavaj ruzny verze starejch efektu, vzhled, popis, ukazky zvuku. Phasery tam byly samozrejme taky, vsechny mozny vcetne nekolika verzi Stounu. Kdyz to najdu, tak poslu odkaz. Ale co jsem to poslouchal, tak rozdily byly velmi male, sice slysitelne, ale asi jen v "laboratornich podminkach", v kapele podle me poznat rozdil nebude.