párák made home
Pravidla fóra
-
jenda.zvukar
párák made home
zdravím chci se zeptat na váš názor doma děláných kabelů hlavně páráků díky J.K.
Re: párák made home
Mám a z POLOtovaru sestrojil , ROZUMNÉ řešení
- Jens Ludwig
- Odborník
záleží, jak ho chceš dělat a jak používat... některý řešení jsou ok, některých už bych se bál...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Když už se s tím jeden dělá, tak rozhodně ze solidních komponentů - Belden, Tasker, Neutrik ap.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
já myslím, že se to fakt nevyplatí, při ceně hotových páráků...
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře 
- Jens Ludwig
- Odborník
no počkat - je nutný definovat pojem "doma dělanej párák"
1) to že si koupím 50m Klotze, weiland konektory a doma si to zpájím, tak to nepovažuju za doma-made...
2) doma-made páráků sem viděl několik - jeden spočíval v několika kabelech v zahradnický hadici, druhej pak zas několik STP kabelů omotaných gafou....
jinak 1) se určitě vyplatí, bo ten kabel (Klotz, Sommer, Belkin, Tasker) má mnohem lepší vlastnosti než třeba Adam-Hall - zvukový i mechanický....
1) to že si koupím 50m Klotze, weiland konektory a doma si to zpájím, tak to nepovažuju za doma-made...
2) doma-made páráků sem viděl několik - jeden spočíval v několika kabelech v zahradnický hadici, druhej pak zas několik STP kabelů omotaných gafou....
jinak 1) se určitě vyplatí, bo ten kabel (Klotz, Sommer, Belkin, Tasker) má mnohem lepší vlastnosti než třeba Adam-Hall - zvukový i mechanický....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Jens Ludwig píše:no počkat - je nutný definovat pojem "doma dělanej párák"
Přesně tohle jsem chtěla zrovna naťukat do fóra taky!!
osobně si myslím, že varianta: V patřičné metráži koupený multipárový kabel (jasně že vyzkoušené značky) a následné domácí doletování konektorů je asi rozumným řešením v poměru CENAxUŽITNÁ HODNOTA
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "