NEM- Já to zvládl, když jsem hrál půl roku na kytaru...
Není to nejtěžší, navíc to jde i trochu lehčím způsobem [ale ten mne napadl až později] - s vybrnkáváním z akordů.
Jinak třeba do skupiny bych do začátku nejspíš moc nedoporučoval...
Lehká metalová písnička
Pravidla fóra
Re: Lehká metalová písnička
No tak přesně vybrnkáváním barré akordů se o to snažím já. A problém nejvyššího ražení je pro mě v té rychlosti nacpat vedle sebe tři prsty.
Chjo... 
Kód: Vybrat vše
------------
----7------5
----7------5
--7------5--
5------3----
------------
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Taky jsem s tím měl prvně problém na elektrice, proto jsem to hrál radši trsátkem i prstama...
Působivěji to zní ale na španěle... Prstama, hlavně tam už nacpeš ty tři prsty. To se časem podá...
Působivěji to zní ale na španěle... Prstama, hlavně tam už nacpeš ty tři prsty. To se časem podá...
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
V NEM nevím (neumím zahrát nothing else matters, přesně takBummer píše:No tak přesně vybrnkáváním barré akordů se o to snažím já. A problém nejvyššího ražení je pro mě v té rychlosti nacpat vedle sebe tři prsty.Chjo...Kód: Vybrat vše
------------ ----7------5 ----7------5 --7------5-- 5------3---- ------------
Já to hrál... [ty první tři akordy ze sloky]
Sloka
A)
7. pražec A struny ukazovák ->9. pražec D struny prsteník-> 9. pražec g struny malík-> 8. pražec h struny prostředník-> 7. pražec e struny ukazovák... [vlastně proč mne to nenapadlo hrát baréčkem]
B) jak Dariel
C) jak Dariel
nebo druhý lehčí způsob- vybrnkávat akordy
E-moll, d-dur, c dur [dále G-dur, H-dur]
Ale raději hrej ten E moll klasickým baréčkovým způsobem
Sloka
A)
7. pražec A struny ukazovák ->9. pražec D struny prsteník-> 9. pražec g struny malík-> 8. pražec h struny prostředník-> 7. pražec e struny ukazovák... [vlastně proč mne to nenapadlo hrát baréčkem]
B) jak Dariel
C) jak Dariel
nebo druhý lehčí způsob- vybrnkávat akordy
E-moll, d-dur, c dur [dále G-dur, H-dur]
Ale raději hrej ten E moll klasickým baréčkovým způsobem