Kytara a PC 2
Pravidla fóra
Kytara a PC 2
Nazdar lidi mam elektro akustiku a zvukovou kartu Audigi 2ZS, kdyz kytaru zapojim do zvukovky (line in i microphone) neslysim vubec nic a kdyz to protahnu prez kombo s linou outem tak taky nic! napada nekoho cim to muze byt nebo jak to rozchodit?? potrebuju nejaky special soft?? pomozte dekuji 
- Darth Maul
Re: Kytara a PC 2
Zrovna jsem řešil něco podobného a našel jsem v ovladačích (jiné karty) položku pro okamžitý poslech vstupu.suchanec píše:Nazdar lidi mam elektro akustiku a zvukovou kartu Audigi 2ZS, kdyz kytaru zapojim do zvukovky (line in i microphone) neslysim vubec nic a kdyz to protahnu prez kombo s linou outem tak taky nic! napada nekoho cim to muze byt nebo jak to rozchodit?? potrebuju nejaky special soft?? pomozte dekuji
Zkoušel jsi, jestli Ti to aspoň nahrává?
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Washburn D10SB
ted jsem to zkousel a nahraje to neco jen kdyz to mam v MIC vstupu a je to htomada sumu a v pozadi trochu brnkani kytary
- Darth Maul
A nemáš třeba nějaký USB mikrofon ve webkameře jeko primární nahrávací zařízení?suchanec píše:ted jsem to zkousel a nahraje to neco jen kdyz to mam v MIC vstupu a je to htomada sumu a v pozadi trochu brnkani kytary
Nastavil jsi v prostředcích Windows ten správný vstup jako preferované zařízeni?
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Washburn D10SB
Washburn D10SB
webku nemam a jiny mikrofon taky ne 
to mi tu doopravdy neumi nikdo pomoct???
Pro začátek si musíš srovnat impedanci. Vybudit správně ten signál z kytary.
To znamená že mezi kytaru a zv.vstup PC alespoň zařadíš jakoukoliv ef. krabičku a tou zesílíš signál ze snímače.
Další tvoje otázka bude, že se ti ten zvuk zpožďuje. Na ní tu určitě někde najdeš taky odpověď.
To znamená že mezi kytaru a zv.vstup PC alespoň zařadíš jakoukoliv ef. krabičku a tou zesílíš signál ze snímače.
Další tvoje otázka bude, že se ti ten zvuk zpožďuje. Na ní tu určitě někde najdeš taky odpověď.
no ja myslel ze kdyz to vytahnu z komba a pustim to do zvukovky ze to bude OK ale neni 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno - opravdu by to mělo být takhle jednoduché, ale ve hře je moc aspektů, na které zatím neznáme odpověď:
- v jakém programu to zkoušíš
- jaký máš vybraný ovladač
- jak máš nastaveno routování v rámci zvukovky (pokud tato nějaký umožňuje).
P.
- v jakém programu to zkoušíš
- jaký máš vybraný ovladač
- jak máš nastaveno routování v rámci zvukovky (pokud tato nějaký umožňuje).
P.
no
AmpliTube UNO 1.0
ovladac mam nastaveny ASIO
a routovani nevim
AmpliTube UNO 1.0
ovladac mam nastaveny ASIO
a routovani nevim
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK. Takže:
- přesedlat na něco rozumného; AmpliTube UNO asi nebude to pravé ořechové. Jestli ti jde aspoň zpočátku o záznam kytary jako primárně, tak třeba Audacity, Wavosaur, Reaper, Kristal Audio Engine...něco free a smysluplné, na dosavadní soft zapomeň (teda abych nebyl za despotu, ale z obecného pohledu usuzuji, že pokud jsem o nějakém softu naprosto nic neslyšel, tak za moc asi stát nebude - kdyžtak mě vyveďte z omylu
)
- ASIO (předpokládám dodávané k SB Audigy ZS) je rozhodně dobrá volba, asi ponecháme tak.
- doučit se! Ale až s tím kterým programem, co si vybereš (každý to má krapet jinak). Routováním mám na mysli naprosto perfektní znalost nastavení vstupů a výstupů zvukovky do/z audio stop a práce se signálem. To je jeden ze základních kamenů (a taktéž předpoklad úspěchu).
P.
- přesedlat na něco rozumného; AmpliTube UNO asi nebude to pravé ořechové. Jestli ti jde aspoň zpočátku o záznam kytary jako primárně, tak třeba Audacity, Wavosaur, Reaper, Kristal Audio Engine...něco free a smysluplné, na dosavadní soft zapomeň (teda abych nebyl za despotu, ale z obecného pohledu usuzuji, že pokud jsem o nějakém softu naprosto nic neslyšel, tak za moc asi stát nebude - kdyžtak mě vyveďte z omylu
- ASIO (předpokládám dodávané k SB Audigy ZS) je rozhodně dobrá volba, asi ponecháme tak.
- doučit se! Ale až s tím kterým programem, co si vybereš (každý to má krapet jinak). Routováním mám na mysli naprosto perfektní znalost nastavení vstupů a výstupů zvukovky do/z audio stop a práce se signálem. To je jeden ze základních kamenů (a taktéž předpoklad úspěchu).
P.