http://www.youtube.com/watch?v=eABVwEgzIss
a sakra jak se sem dává video z youtube?
sorry...upraveno...Prejdák píše:mno, mi to říkat nemusíš
Zbytečně jsou tu dvě videa- mimoto, mě se to dost nelíbí
Doufám, že jsem ten popis nahrání videa z YT napsal dost jednoduše
S tím mohu souhlasit, mile mě to překvapilo...Wohma píše:Uz jsem to kdesi zminoval, ale prcnu to i sem - velmi se mi libi novi Paradise Lost.
Nikdo ti nenutí co máš poslouchat, jen tu každý říká svůj názorSkořepný Šokátor píše:Říkejte si co chcete, ale mě se to líbíA navíc - nezapomínejte, že jako každá hudba se i metal vyvíjí, takže až já budu starej děda, třeba se mě nebude líbit soudobej metal...
A já jsem psal že mě někdo nutí???Wocass píše:Nikdo ti nenutí co máš poslouchat, jen tu každý říká svůj názorSkořepný Šokátor píše:Říkejte si co chcete, ale mě se to líbíA navíc - nezapomínejte, že jako každá hudba se i metal vyvíjí, takže až já budu starej děda, třeba se mě nebude líbit soudobej metal...
Každému se líbí něco. Umě je jasným vedoucím Heavy metal. Jednou bych se tímto stylem chtěl více ubírat, tak uvidim co se země vyvine na dále
to mě zničilo, to jsem teda ještě nevidělWohma píše:AAAAAAAAAAAAAA, nerikejte DYL, ale POZDEJI!Naucte se to uz tam v Cechach!
k***a to je humus, nemusis nahodou JECT TAAAAMHLE DO KRAAMOOO PRO ZEMLEEEEE ...?Stanley píše:Amon Amarth mě vždycky dost bavili, mám to rád, hrajou dost po svym, i když to nový mě moc nepřekvapilo... kdepak Sorrow Troughout The Nine Worlds. Ty starý věcí maj fakt svoje kouzlo a čas od času si to poslechnu hodně rád... Ale to nový, asi na to přijdu až dýl...