jose ramirez c-36
Pravidla fóra
jose ramirez c-36
Zdravím vás,potřeboval bych poradit.Jsem začátečník a kamarád my chce prodat kytaru typu jose ramirez c-36 chtěl bych znát přibližnou cenu nové kytary.Má na ní kovové struny a zajímalo by mě jak moc se kytara zničí a jak poznám že jí ty struny zničily četl jsem že tam patří nilonové.Děkuji za rady
- ...EDGE...
Re: jose ramirez c-36
No, o te znacce toho moc nevim, ale reknu ti, ze kovove struny dokazou se spanelkou, co jsem videl, udelat divy. Taky nemussi, ale se na ni mrkne nekdo kdo o tom neco vi...ten ti pak rekne, nakolik si te kytary cenit.
Kovové struny mívají větší tah než nylonové. Neplatí to ale úplně obecně, nějaké devítky nebo devětapůlky odpovídají tahem nylonkám. Poškodit kytaru můžou svým vyšším tahem, tedy může se ohnout krk a vyboulit přední deska, případně se může až utrhnout kobylka nebo zlomit spoj krku a těla. Je potřeba tato kritická místa prohlédnout. Mimochodem "José Ramirez C-36" podle strýčka Googla neexistuje.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
já ji fakt mám na fotkách ji pošlu ale nejde mi to dat do příspěvku do toho img jsem to zkoušel poradíte mi jak na to?
- ...EDGE...
Uloz ji na www.imageshack.us, vem ten link co ti to predhodi, a dej ho mezi ty img vecicky.maximXXL píše:já ji fakt mám na fotkách ji pošlu ale nejde mi to dat do příspěvku do toho img jsem to zkoušel poradíte mi jak na to?
no ty fotky tady dám,pokouším se.Kytaru jsem skontroloval a vypada v pořadku jenom dno je trochu prohnute,struny sundam a vyměním za ty nilonové a vezmu je do obchodu at mi poradí je těžké radit když člověk si kytaru nemůže osahat.Děkuju za dobre rady,dost my pomohli
- ...EDGE...
Mohl bych prosimte vedet jak ma prohnute dno?
No je vypouklé ven,když ji položím na zem tak se houpe,nebo je to normální?S akustickou kytarou sem začátečník.
- ...EDGE...
To byla tak urcite postavena, rika se tomu roundback. Jine vysvetleni fakt nemam 
Moje španěla to má taky... a mám jí měsícmaximXXL píše:Uklidnil si mě
Mírně prohnutá se staví i horní deska, ale u té je prohnutí téměř neznatelné. U spodní desky je to vidět poměrně dost.
Pikus: Myslel jsem konkrétní model, ne značku
Pikus: Myslel jsem konkrétní model, ne značku
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.