Edit: btw Raine, jsi odborník, což znamená, že na tvoje rady se může člověk spojehnout, že dané věci rozumíš. Ten titul tě tuším neopravňuje k nezdůvodnému navážení se do nováčků...
Kytara mi ohluchla :(
Pravidla fóra
Re: Kytara mi ohluchla :(
Mě se to taky dělo, ale bylo to studeným spojem v konektoru. To ztišení je způsobeno velkým přechodovým odporem na nějakém spoji uvnitř kytary. Mělo by stačit jenom prohřát páječkou všechny spoje.... Jinak reklamace se neboj, pokud je kytara v záruce, je to nejlepší volba, pokud nevíš co, kde je chyba 
Edit: btw Raine, jsi odborník, což znamená, že na tvoje rady se může člověk spojehnout, že dané věci rozumíš. Ten titul tě tuším neopravňuje k nezdůvodnému navážení se do nováčků...
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
stalo se mi něco podobného...... kámen urazu byl v kamenech na kobyle po výměně bylo vše tak jak má taky jsem dlouho hledal řešení

apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
- Willy
- Bandzone: groovetownband
- Kontaktovat uživatele:
Čabas lidi,
Jdu úspěšně uzavřít topic. Vše dopadlo dobře a bez reklamace. Otevřel jsem kryt a pečlivě kontroloval každý kabílek. Problem však byl v polohovém přepínači - konkrétně na bodech, kde jsou přiletovány dráty. Stačilo to jen potřít prstem. Na tenké kontakty se usadilo trochu prachu a proto po malé "masáži" se zvuk opět vrátil do normy. Nebyl to jen suchý prach, ale špína v mazivu, které tam pokrývá danou součástku (nj - číňani).
Nyní mi kytara vesele výská jako dříve. Díky bohu, že to nebylo něco horšího (třeba koroze na součástkách).
Nicméně díky. Poslední příspěvky mi opravdu pomohly a bylo vidět, že nejsem první, komu se to stalo.
Takže zatím
Jdu úspěšně uzavřít topic. Vše dopadlo dobře a bez reklamace. Otevřel jsem kryt a pečlivě kontroloval každý kabílek. Problem však byl v polohovém přepínači - konkrétně na bodech, kde jsou přiletovány dráty. Stačilo to jen potřít prstem. Na tenké kontakty se usadilo trochu prachu a proto po malé "masáži" se zvuk opět vrátil do normy. Nebyl to jen suchý prach, ale špína v mazivu, které tam pokrývá danou součástku (nj - číňani).
Nyní mi kytara vesele výská jako dříve. Díky bohu, že to nebylo něco horšího (třeba koroze na součástkách).
Nicméně díky. Poslední příspěvky mi opravdu pomohly a bylo vidět, že nejsem první, komu se to stalo.
Takže zatím
Baskytary: Fender Precision Standard 60th Anniversary
Hlava: Hartke LH500
Box: Ashdown ABM 210
http://bandzone.cz/groovetownband
Hlava: Hartke LH500
Box: Ashdown ABM 210
http://bandzone.cz/groovetownband
Kameny? Looks like some psychoacoustics... Každopádně pro příští hledače - pokud je čím, chce to proměřit odpory, případně aspoň prozvonit, nejčastěji je to studeňákem nebo zlomeným drátkem u konektoru, méně často zanesenými poťáky či přepínačem. Studeňák na konektoru jsem si způsobil sám, zlomený drátek také, se sajrajtem v mechanických součástkách nemám zkušenost. Vždy to ale stačilo prozvonit a zjistit tak, kde je problém, pak zahýbat drátky, jestli to není někde zlomené, a prohřát spoje.kos99 píše:stalo se mi něco podobného...... kámen urazu byl v kamenech na kobyle po výměně bylo vše tak jak má taky jsem dlouho hledal řešení![]()
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...