ReVolt píše:jj je ja no to běžně hraju skladby od metallicy ale třeba i megadeath slayer sepulturu a to je už tost tvrdá muzika, ale to co je zásadní je kombo... jo kytara udělá dost ale s tou mojí na nějakym blusovym fenderu metal taky nezahraju... jinak jako je to dobrá kytara já sem s ní nadmíru spokojenej je vážne super za ty prachy, ale musíš si vybrat i dobrý kombo na takovéhly žánry... třeba já mám Laney lx20, neni to žadnej luxus ale za ty prachy vážne boží věc...
U kytary není rozhodující vzhled když je málo peněz .. já bych si klidně koupil tele od Squiera - ikdyž nevypadá na metal ... jak se tu píše dokola ... všecko je to o kombu a hlavně o efektech !
Takže příklad - nic moc kytara + dobrý kombo + efekt = solidní zvuk ... Takže moc neřešte jaká kytara je a kerá neni na metal .. samo o sobě je všecko na metal !

Takovej Rob Trujillo z Metallicy (je to basák) hrává často ve studiu na Precissona od Fendera a to v bílo fialové barvě

... sakra ale ten zvuk Ampegu je boží ... a může za to ta aparatura Ampég , nic jinýho !